Naon anu kedah dilakukeun supados Zarafa henteu ngatur pangiriman email di Zentyal?

Zarafa mangrupakeun Parangkat Lunak Kolaborasi (GroupWare) open source anu kalebet dina Zentyal. Éta dirarancang pikeun ngahijikeun sareng Microsoft Office Outlook salaku alternatip pikeun Server Microsoft Exchange.

The downside tina Zarafa nyaéta yén éta gaduh palanggan wéb anu ngagaduhan antar muka anu sami pisan sareng anu melong, janten intuitif pisan pikeun pangguna énggal anu hijrah Lisénsi / Linux Ubuntu. Kumaha waé ogé.

Masalahna nyaéta kuring ngaktipkeun modul Zarafa (pikeun ngabuktikeunana) sareng ti waktos éta, surélék anu lebet kana sérver kuring henteu tiasa dikirimkeun kusabab éta ngabalikeun 2 kasalahan ieu:

internal software error. Command output: Failed to resolve recipient...

atanapi ieu anu sanés:

temporary failure. Command output: Unable to login for user <usuario>, error code: 0x8004010f

Masalahna tétéla nyaéta nalika aktip Zarafa ya Dovecot henteu nganteurkeun surat, sareng éta sababna dina rékaman Pangiriman Pangiriman ngalaksanakeunana Zarafa kapan nyatana sateuacanna Dovecot.

Kuring uninstall modul na masalah masih aya. Naon anu kuring lakukeun teras? Kuring ngédit file ieu /usr/share/ebox/stubs/mail/main.cf.mas sareng kuring ngaleupaskeun garis-garis ieu:

Dina garis 25 atanapi langkung
$zarafa

Sareng dina garis 95 atanapi langkung:
% if ($zarafa) {
transport_maps = hash:/etc/postfix/transport
zarafa_destination_recipient_limit = 1
% }

Teras kuring ngahirupkeun deui jasa mail:
/etc/init.d/ebox mail restart

sareng sadayana mulih deui normal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos J. cenahna

    Hai, mugia anjeun tiasa masihan abdi gaduh masalah sapertos kieu:

    Kuring ngagaduhan Zentyal 2.2.7 salaku sérver mail, domain kuring leres-leres ngonpigurasi, ku DNS tina panyadia ISP kuring.
    Abdi tiasa lebet ngalangkungan wéb tina tempat luar waé http://midominio.com/webmail sareng kuring tiasa ngirim sareng nampi email tanpa masalah.

    Masalah kuring dimimitian nalika ngonpigurasi akun email dina pandangan, kuring tiasa nampi email tanpa aya masalah, tapi kuring henteu tiasa ngirim pesen ieu nalika tés:
    Kirim pesen email uji: Server ngawaler: 554.5.7.1

    Sareng upami kuring ngirim email tétéla éta bakal leungit, tapi dina sababaraha detik kuring nampi email ieu ti sérver:
    Sababaraha panarima henteu nampi pesen anjeun.

    Judul: Bukti kiriman….
    Dipasang dina: 29/06/2012 23:00

    Panarima ieu henteu tiasa dipendakan:

    mailxyz@gmail.com en 29/06/2012 23:00
    Kasalahan sérver: '554 5.7.1: Alamat panampi ditolak: aksés ditolak'

    Punten, kuring kedah ngonpigurasikeun sérver supados email tiasa dikirim tina pandangan tanpa masalah.

    Nuhun sateuacana kanggo bantosanna.

    CJ

    Kuring parantos dipasang dina: http://forum.zentyal.org/index.php/topic,11313.new.html#new

    1.    elav <° Linux cenahna

      Salam Carlos, ieu langkung saé naroskeun dina forum punten, langkung gampang pikeun ngabantosan anjeun ... 😉

  2.   Ovid cenahna

    Saé upami éta ngabantuan batur, ieu dianggo pikeun kuring, dina konfigurasi surat di Advanced pilih pikeun nganggo SSL, pop3 -> 995, smtp -> 587, Anggo sambungan énkripsi TLS. Dina Server kaluar pilih Server kaluar kuring peryogi oténtikasi sareng parios Pake setélan anu sami sareng pangunjung anu lebet kuring.

    Émut kanggo alihan palabuhan router.

    Wasalam

    Ovid

  3.   David cenahna

    alus

    Ngeunaan Zarafa, kuring milarian sareng "néwak" freelancer anu panginten gaduh minat kolaborasi sareng kami nalika nyetél, ngonpigurasi sareng ngaropea pikeun palanggan masa depan urang anu bakal nganggo Zarafa.

    Upami anjeun terang batur, mangga ngahubungan kuring. Abdi ngahargaan éta.

bool (leres)