Majalah TuxInfo No 40 kaluar!

Tanggal 23 Agustus, éta jumlah 40 tina Majalah TuxInfo, anu parantos ngahontal jumlah masalah majalah software gratis munggaran anu dileupaskeun di Argentina sareng anu janten klasik: Pangguna Linux.

Hanjakalna, Pangguna Linux teu aya deui, tapi kami ngagaduhan TuxInfo yén, tanpa diragukeun, mangrupikeun panerusna, kusabab seueur topik anu dibahas, jero tulisanana, jst

Cukup ku obrolan… Unduh masalah panganyarna!

Jejer anu kalebet dina masalah ieu:

  • Punk Fluid, the Shorewall - Hernán "HeCSa" Saltiel.
  • Proyék HSMMN: Jaringan Multimedia Kecepatan Tinggi - Alex Casanova.
  • Smarttop: wéb murah (sareng seueur deui) - Jorge Cacho Hernández.
  • Pitunjuk GNU / Linux kanggo Wiwitan sareng Indecisive - Rafael Murillo.
  • Gerak Animating "El Tano Snouman" sareng Blénder 3D - Marcos Caballero.
  • Tuxmóvil 3 - Samsung Special - Naha Android nomer hiji. 
  • Salin sareng kamajuan. - Claudio De Brasi.
  • Naon Proyék Venenux? - Naudy Vilarroel Urquiola.
  • Program anu fungsina dina Python - Olemis Lang.
  • Ngaleupaskeun… Variasi Goldberg - Jorge Cacho Hernández.
  • Teamviewer dina Linux - Samuel Morales Cambrón.
  • Naha ngawaskeun jaringan komputer? - Diego Córdoba.
  • Ngagungkeun Peringatan V - Ubuntu.ve - Naudy Vilarroel Urquiola.
  • Sudut pamaca - Léngkah-léngkah pikeun ngalirkeun kamampuan ti Android 1.5 dugi ka Android 2.1.

TuxInfo 40


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Eduardo Mayorga Tellez cenahna

    Pisan pikaresepeun! ngaunduh…

  2.   krafty cenahna

    Naha gratis atanapi data ieu piratin? 😛

    lulucon …… ..

    Inpo anu saé

  3.   Librephere cenahna

    pantun,

    Kami henteu tiasa nganggo kontak dina wéb, kusabab gambar captcha henteu jalan, kami ngarepkeun anjeun henteu kapikiran yén kami nyerat anjeun didieu.

    Kami yakin yén pelepasan majalah gratis gratis tiasa janten pikaresepeun pikeun bagian majalah "Hayu Urang Paké Linux". Édisi munggaran ieu kalebet tulisan ngeunaan téknologi, luang, budaya, jst. Salaku tambahan pikeun wawancara sareng panyipta "El Cosmonauta", film gratis munggaran di Spanyol; Moisés Cabello, panulis sababaraha karya Creative Creative; sareng dua band anu kawéntar ti Jamendo.

    Anjeun tiasa ngaunduh edisi munggaran ti dieu: http://goo.gl/9vhqk kami arepkeun anjeun resep sareng éta aya gunana.

    Hatur nuhun pisan!

  4.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Kuring bakal tetep dina émutan.
    Hatur nuhun pisan! Pasti dina sababaraha dinten ka payun kuring bakal nambihan. Surak! Paul.

  5.   bogoh cenahna

    Majalah hébat, seueurna eusina parantos nyayogikeun kuring seueur inpormasi anu pohara kapaké pikeun pangguna Linux anu mantep.
    Kuring nyandak kasempetan ieu pikeun ngabagjakeun panulis blog ieu, éta saé pisan.
    Salam ti Spanyol ti Sevillian di Valencia.

  6.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Hatur nuhun! Rangkulan! Paul.
    The 08/09/2011 16:54, «Disqus» <>
    nulis: