Parobihan sareng berita pikeun LinuxMint 15

Maca di webupd8 Kuring mendakan yén Roadmap parantos diénggalan Linux Ubuntu mint 15, kalayan anu bakal sumping sababaraha warta sareng fitur anu pikaresepeun.

Pikeun vérsi ieu linux mint kedah kalebet kayu manis 1.8 anu bakal kalebetkeun fitur-fitur anyar sapertos Desktlets (widget desktop) kedah sayogi sacara standar: System Monitor, pigura pikeun pintonan slaid gambar / video sareng Terminal

Dina karesep tina kayu manis urang bakal tiasa milarian, masang, uninstall sareng ngamutahirkeun téma Shell, applet, ekstensi sareng desktop tina jarak jauh.

Pangrojong pikeun gelembung, anu ngahartikeun tékstur transparan anu katingalina sapertos kaca potong, sapertos anu tiasa ditingali dina gambar sateuacanna. Éta ogé dimaksadkeun pikeun ngahijikeun konfigurasi tina GNOME y kayu manis dina Pusat Kontrol tunggal.

Hal anu kuring pikaresepeun nyaéta aranjeunna kedah nempatkeun spin Kayu manis 2D pikeun ngagunakeun CPU anu kirang dianggo intensif. Anjeun mikir ngagunakeun Muffin u Buka Kotak pikeun ngatur windows sareng rendering na.

Kanggo sésana, perlu ningkatkeun apét kayu manis, Tambihkeun kana menu ciri tina mintMenu, lebetkeun bewara email anu anyar sareng pilihan sanés. Anjeun tiasa ogé ngonpigurasikeun skéma warna téma sareng ngajantenkeun Acara Kalénder sami sareng anu KDE.

Nemo anjeun kedah kéngingkeun sababaraha fitur énggal ogé API pikeun Tindakan, manajemén disk (kalayan integrasi Mintdisk), fitur sawangan file, sareng paningkatan panganteur pangguna. Numutkeun Andrei, versi panganyarna tina Nemo dina GIT éta parantos ngagaduhan sababaraha fitur kerénan, sapertos sidebar anu diénggalan anu ayeuna nunjukkeun jumlah rohangan bébas anu dianggo pikeun unggal drive atanapi tombol zum sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar ieu:

Gambar dicandak tina Webupd8

Parobihan anu mungkin urang tiasa ngarepkeun Linux Ubuntu mint 15 Éta kalebet paningkatan panganteur pangguna pikeun Manajer Parangkat Lunak sareng pamasang, saver layar énggal, bahkan kamungkinan ngarobih DPKG pikeun manajer paket anu sanés parantos disebatkeun, nyaéta, aranjeunna ngaevaluasi ku ningali pro sareng kontra O_O. Anjeun tiasa ningali ieu sareng seueur deui dina link ieu sapertos caket akhir taun pos ieu.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   DMoZ cenahna

    Kuring kantos resep ka Mint, kuring nyarankeun LMDE pikeun pangguna novice dimana-mana.

    Sanaos kuring parantos lami nganggo, kuring parantos nuturkeun lagu sabab sigana kuring distro anu pikaresepeun pisan pikeun ditingali sareng gampang dianggo.

    Surak !!! ...

    1.    merlin debianite cenahna

      Langkung saé nyarankeun Linux Mint, LMDE sanés persis pikeun énggal, panginten éta saé salaku léngkah kadua saatos nyobaan Linuxmint sareng hoyong langkung terang.

      Mudah-mudahan versi anyar Kayu manis ieu kuring resep langkung ti anu sateuacana.

      1.    DMoZ cenahna

        Abdi henteu resep nyarankeun nanaon anu bau sapertos Ubuntu pikeun kaayaan naon waé ... Kuring parantos nganggo LMDE sareng sigana mah distro anu cocog pikeun pangguna anyar, tangtosna kuring masihan pilihan ...

        Surak !!! ...

        1.    diazepam cenahna

          Abdi satuju sareng anu terakhir. LMDE nyaéta Debian pikeun pemula (sahenteuna saprak Ubuntu indit sorangan).

  2.   diazepam cenahna

    Diantara berita anu sanés, Update pack 6 kanggo LMDE parantos sumping
    http://forums.linuxmint.com/viewtopic.php?f=187&t=119075

  3.   ajag cenahna

    Unggal waktos Kayu Manis maju, beuki mirip DE tangtu urang sadayana terang. Seueur fitur na, dina konsép sareng penampilan, parantos aya dina KDE sareng mangrupikeun warta anu saé yén Cinnamon nyaluyukeunana. Sanaos kuring masih mikir yén sadaya distro anu disahkeun kana Gnome Shell tiasa ucul kana Qt sareng jalan anu gampang. Sumberdaya bakal disimpen sareng anu sami bakal kahontal dina waktos anu kirang.

    Hiji salam.

  4.   FeRe cenahna

    Naha aranjeunna bakal lirén nganggo .deb atanapi aranjeunna ngan bakal ngaganti DPKG?

  5.   cooper15 cenahna

    Naha ngarobah DPKG ogé hartosna ngarobih paket .deb?

bool (leres)