Puppxigen MAMi Édisi kaluar

Distro dumasar kana Anak anjing Linux 4.3.1, Sepuhna dina basa Spanyol sareng didamel ku Guatemala. Siap pikeun PC sumberdaya rendah (Numutkeun panulis na mana anu saé tina pentium 300 kalayan 16 ram). Lengkep pisan, kalebet seueur program y Éta saderhana pisan, komo ieu dina basa Spanyol.

"Puppxigen 4.3 (Atitlán)"

"Mami" mangrupikeun édisi khusus kanggo bumi, éta intuitif, raoseun, saderhana sareng otomatis. Diciptakeun pikeun ngalaksanakeun padamelan umum ngalangkungan program dasar, éta gede pikeun énggal sareng sumanget diajar nyalira anu hoyong ngagunakeun komputer sareng anu teu gaduh pangalaman tapi anu daék diajar (kalebet hiji indung atanapi anu sanés).

sarat: Distro ieu meryogikeun sahenteuna 128 mb ram tapi upami anjeun gaduh langkung ti 700 mb anjeun tiasa ngerjakeun sadayana dina ram sareng nganggo cd / dvd, prosesor Intel Pentium 700Mhz.

Sababaraha perbaikan:
1. Antarmuka dina basa Spanyol pikeun pangguna Hispanik (Henteu aya dina basa Inggris sabab hargana…)
2. Téma-GTK (Clearlooks) Téma-Cursor (Oksigén) sareng Téma-Ikon (Oksigén-Refit 2).
3. Sababaraha gaganti:

  • pmusic> Beep Media Player sareng Amarok
  • gxine> VLC
  • fotoxx> Gpicview
  • mtpaint> Kolourpaint sareng Gimp
  • seamonkey> Firefox
  • pburn> K3B
  • cakar> Thunderbird
  • ayttm> emesene sareng Pidgin
  • goffice> OpenOffice.org
  • Sareng seueur deui anu sanés

4. Seueur modifikasi, paningkatan sareng tambihan:

  • Autorun pikeun tiap Alat
  • Folder Tim Kuring
  • Tetengger: Folder sareng Alat
  • Menu tempat: Folder sareng Alat
  • Modifikasi tina XFCE Menu (milarian, laksanakeun, pitulung)
  • Kaulinan (linXtris, Solitaire, Emulator, jsb.)
  • Anggur 1…
  • Ngaluarkeun sareng lebetkeun baki CD / DVD sareng F12
  • Ménu klik katuhu dina Thunar:
    - Paket sareng sasari (File Dikomprés)
    - Ngarobih Format (Gambar, Audio sareng Video) kalayan avconvert
    - Tambihkeun kana daptar Amarok (Audio Files)
    - Edit dokumén (file Wéb)
    - Scan pikeun Virus (Folder) sareng Avast Antivirus
    - Kaduruk kana CD / DVD (gambar iso)
    - Edit gambar CD / DVD (gambar iso)
    - Ngarobih kana Piaraan (Paket Deb)
  • Kaluar Dialog sareng program Kaluaran: Pareuman sareng Pareuman deui
  • Aktipkeun NumLock dina ngamimitian
  • x maehan
  • Catetan Leutik Pnotes
  • Avast pikeun usb sareng "sistem sanés" (Pendaptaran gratis diperyogikeun)
  • Ark Packager
  • Undeuran nganggo FrostWire
  • Milarian file na Folder Kfind
  • Panarjamah Kecap Panarjamah Inggris / Spanyol
  • Tutorial pikeun tugas dasar (serat, ngupingkeun musik, sareng sajabana)
  • DEB kana PET converter converter sareng installer (dpkpet - NEW)
  • Gambar dina boot
  • OpenCD Test Audio
  • sareng seueur batur.

5. Kasalahan nalika ngantosan (leres atanapi henteu lapor mangga):

  • Dina ngamimitian anjeun kedah pencét 1 atanapi 2 kali pikeun ningali desktop
  • Aya seueur tutorial anu ngantosan (Abdi peryogi bantosan atanapi kasabaran ...)
  • Henteu tiasa nganggo CD / DVD (Éta dilereskeun ku nyalin pup_412.sfs kana hard disk)
  • ekiga-gtkonly moal tiasa muka port SIP atanapi H.323 (upami aya anu tiasa ..)
  • Sababaraha pilihan autorun henteu ngajalankeun (tambalan bakal dileupaskeun)

Potret layar:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.