"Pusat perangkat lunak" Lucid nambihan galeri "sorotan"

Aranjeunna nambihan bagian lemes "diulas" anu tiasa diaksés tina halaman utama USC (Ubuntu Software Center).

Ayeuna, ngan ukur dua aplikasi nembongan salaku "ditampilkeun". Nanging, ieu tiasa robih dina minggu payun ...

PPA

Tambihan anu sanésna nyaéta kamampuan nyaring dumasar kana Repositories PPA (tingali panel sisi).

Sadaya PPA anu urang tambihan bakal didaptarkeun di dinya. Ku ngaklik salah sahiji waé, sadaya bungkus anu aya dina Repository éta sareng anu sigana bakal dipasang bakal didaptarkeun. Ieu bakal ngamungkinkeun nambihan, ngaleungitkeun atanapi ngumpulkeun "inpormasi lengkep" ngeunaan masing-masing bungkus ieu dina cara anu langkung jelas sareng langkung intuitif, ogé ngabedakeun Repositori sareng bungkus "resmi" tina PPA.

Penanganan lengkep PPA di USC dijadwalkeun pikeun Lucid + 1. Peta pamekar naékkeun: -

Ngadegkeun sareng nganteurkeun tingkat kapercayaan pikeun parangkat lunak dina PPA, sareng ngantep anjeun gampang nambihan PPA dina Pusat.

Kieu carana USC kedah katingali nalika konstruksi na réngsé.

Ditempo dina | OMG Ubuntu

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.