Sawangan kadua Android 11 parantos dileupaskeun sareng ieu mangrupikeun parobihanna

Android 11

cikeneh Google ngenalkeun versi percobaan anu kadua pikeun platform mobile kabuka Anjeun "Android 11", anu diarepkeun siap pikeun peluncuran anu stabil dina kuartal katilu 2020. Pikeun ngaevaluasi fitur-fitur anyar platform, usulan program tés awal.

Kompilasi tina sawangan kadua Android 11 ieu nyaéta disiapkeun pikeun alat piksel 2/2 XL, piksel 3/3 XL, piksel 3a / 3a XL sareng piksel 4/4 XL. Pikeun aranjeunna anu masang versi percobaan anu munggaran, disayogikeun pembaruan OTA.

Parobihan anu paling penting dibandingkeun sareng rilis tés mimiti Android 11, sapertos anu jelas:

Ditambahkeun dina 5G Status API, que ngamungkinkeun aplikasi pikeun gancang nangtoskeun sambungan anu langkung ti 5G dina modeu Radio Anyar atanapi Non-Standalone.

Para alat-alat sareng layar tilepan, parantos ditambihan API pikeun nampi inpormasi tina sensor sudut pikeun muka layar. Ngagunakeun API énggal, aplikasi tiasa nangtoskeun sudut lawang anu pas sareng ngarobih kaluaran pikeun nyocogkeun éta.

La Call Verification API parantos diperpanjang sareng fungsi-fungsi pikeun ngadeteksi dering otomatis. Pikeun nyaring paménta telepon, bantosan disayogikeun pikeun mariksa status telepon asup via STIR / SHAKEN pikeun spoof ID panelepon ogé kamampuan pikeun balikkeun alesan pikeun meungpeuk telepon sareng ngarobih kontén layar sistem anu ditampilkeun saatos telepon réngsé pikeun nandaan salaku spam atanapi nambihan kana buku alamat.

La Neural Networks API parantos diperpanjangkeun pikeun nyayogikeun aplikasi sareng kamampuan akselerasi perangkat keras pikeun sistem pembelajaran mesin.

Ditambahkeun dukungan pikeun fungsi aktivasina swish, anu ngamungkinkeun pikeun ngirangan waktos latihan jaringan neural sareng ningkatkeun katepatan tina sababaraha tugas, contona pikeun nyepetkeun damel sareng modél visi komputer berbasis MobileNetV3.

Se ditambih Operasi kontrol, que ngamungkinkeun nyiptakeun modél pembelajaran mesin anu langkung maju anu ngadukung dahan sareng gelung. API antrian paréntah anu teu sinkron dilaksanakeun pikeun ngirangan tunduh nalika ngamimitian ranté modél anu aya hubunganana alit.

Jinis jasa latar tukang anu misah parantos ditambihan kanggo kaméra sareng mikropon, anu kedah dipundut upami aplikasi kedah ngaksés kaméra sareng mikropon dina waktos anu teu dianggurkeun.

Ditambahkeun dukungan pikeun hijrah file ti modél panyimpenan lami ka Scoped Panyimpenan, ngasingkeun file aplikasi dina drive éksternal (contona, dina kartu SD). Nalika nganggo Storage Scoped, data aplikasi diwatesan kana diréktori anu misah, sareng aksés kana koléksi file média anu dibagi peryogi idin anu misah. Ningkatkeun manajemén cache file.

Parantos ditambihan API anyar pikeun nyinkronkeun kaluaran elemen antar muka aplikasi sareng tampilan keyboard dina layar pikeun ngatur animasi kaluaran langkung lancar kalayan ngawartosan aplikasi parobihan dina tingkat pigura masing-masing.

Ditambahkeun API pikeun ngatur frékuénsi pembaruan anu ngamungkinkeun jandéla sababaraha kaulinan sareng aplikasi pikeun nyetél frékuénsi anu sanés (contona, Android nganggo standar refresh rate 60Hz, tapi sababaraha alat tiasa ningkatkeun dugi ka 90Hz).

Dilaksanakeun a modeu terusan kerja saatos masang pembaruan firmware OTA, anu meryogikeun restart alat. Modeu p anyarNgidinan aplikasi pikeun ngajaga aksés kana panyimpenan énkripsi tanpa kedah muka konci alat ku pangguna saatos balikeun deui, nyaéta.

Android émulator nambihan dukungan pikeun simulasi kaméra payun sareng tukangka. Pikeun kaméra tukang, Camera2 API HW Level 3 dilaksanakeun kalayan dukungan pikeun ngolah YUV sareng néwak dina modeu RAW. Pikeun kaméra payun, tingkat PENUH dilaksanakeun kalayan dukungan pikeun kaméra logika (alat logika dumasar kana dua alat fisik anu sudut pandangna sempit sareng lega).


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.