Distros GNU / Linux Little Dipikawanoh Henteu di DistroWatch - Bagéan 2

Distros GNU / Linux Little Dipikawanoh Henteu di DistroWatch - Bagéan 2

Distros GNU / Linux Little Dipikawanoh Henteu di DistroWatch - Bagéan 2

Sababaraha bulan ka pengker, urang ngalakukeun ulasan mimiti 3 anu pikaresepeun "GNU / Linux Distros" sakedik dikenal, anu éta ogé dina Distribusi Ngantosan Daptar pikeun ngadaptar di DistroWatch.

Janten dinten ayeuna, urang bakal ngajajah 3 "GNU / Linux Distros" langkung, tapi tibatan janten 3 anu acak, kami parantos milih daptar 3 anu mimiti ayeuna. Sareng namina nyaéta: HefftorLinux, Kaisen Linux sareng DahliaOS.

Sebaran GNU / Linux anu henteu dikenal di DistroWatch

Sebaran GNU / Linux anu henteu dikenal di DistroWatch

Pikeun aranjeunna anu hoyong ngajalajah bagian mimiti tina ieu publikasi, nalika réngsé maca entri ieu, pencét dina tautan ieu:

"Pikeun aranjeunna anu panginten henteu wawuh kana halaman wéb DistroWatch, langkung saé netelakeun sakali deui yén éta mangrupikeun halaman wéb anu didiskusikeun pikeun ngabahas, marios sareng ngamutahirkeun inpormasi anu aya hubunganana sareng Sistem Operasi Sumber Terbuka. Situs ieu khususna fokus kana Distribusi Linux sareng Rasa BSD, sanaos Sistem Operasi Sumber Terbuka anu sanés didugikeun." Sebaran GNU / Linux anu henteu dikenal di DistroWatch

Tulisan anu aya hubunganana:
Sebaran GNU / Linux anu henteu dikenal di DistroWatch

Calon GNU / Linux Distros: Top 3

Calon GNU / Linux Distros: Top 3

3 Sebaran GNU / Linux di DistroWatch Ngantosan Daptar

Diantara 3 anu munggaran "GNU / Linux Distros" anu dinten ieu aya di "DistroWatch Ngantosan Daptar" Kami gaduh:

HefftorLinux

HefftorLinux

Numutkeun ka anjeun website resmi, kabagjaan "GNU / Linux Distros" dijelaskeun sareng diwanohkeun sapertos kieu:

"HefftorLinux mangrupikeun Sistem Operasi anu didesain kanggo sadaya jinis panggunaan, boh domestik sareng padamelan. HefftorLinux mangrupikeun distro berbasis Arch sareng Repositori tambahan sareng gaya khusus. Kami nganggo installer Calamares, keybindings khusus, sareng aplikasi anu didamel khusus kanggo ningkatkeun pangalaman pangguna anjeun.

Visi kami pikeun HefftorLinux bakal leres. Visi kami saderhana sareng henteu pisan-pisan digedéan, kami hoyong HefftorLinux unggul di pasar sareng janten Sistem Operasi anu paling diperyogikeun. Kami yakin yén teu aya budak anu kedah ditingalkeun sareng teu nganggo sistem operasi, kantun aranjeunna henteu mampu naon anu sayogi di pasar ayeuna. HefftorLinux sayogi pikeun diunduh sareng gratis."

Para Inpormasi Tambahan ngeunaan ieu saeutik kanyaho "GNU / Linux Distros" 2 halaman wéb ieu tiasa digali: Link 1 y Link 2.

Kaisen Linux

Kaisen Linux

Numutkeun ka anjeun website resmi, kabagjaan "GNU / Linux Distros" dijelaskeun sareng diwanohkeun sapertos kieu:

"Kaisen Linux mangrupikeun Distribusi kanggo ahli IT dumasar kana distribusi Debian GNU / Linux. Mangrupikeun Sistem Operasi anu lengkep anu orisinalitasna nyaéta nawiskeun sakumpulan alat anu didédikasikeun pikeun administrasi sistem sareng anu ngaliput sadaya kaperluan pikeun diagnosa sareng ngubaran kalepatan atanapi kerusakan sistem anu dipasang sareng komponenana. Alat anu paling penting tina sistem sayogi.

Ku kituna, dimungkinkeun pikeun ngarobih partisi tina hard drive, nyimpen data atanapi sistem, ngalereskeun sistem file sareng ngahanca data anu ical, atanapi ngaktipkeun bootloader, ngalakukeun format anu jero dina hard drive, diagnostik jaringan kana sababaraha tingkatan sareng seueur protokol, nyiptakeun sareng ngatur PKI, virtualisasi, otomatisasi, wadah, laboratorium jaringan sareng GNS3 sareng seueur deui sanés!"

Para Inpormasi Tambahan ngeunaan ieu saeutik kanyaho "GNU / Linux Distros" 2 halaman wéb ieu tiasa digali: Link 1 y Link 2.

DahliaOS

DahliaOS

Numutkeun ka anjeun website resmi, kabagjaan "GNU / Linux Distros" dijelaskeun sareng diwanohkeun sapertos kieu:

"DahliaOS mangrupikeun Sistem Operasi anu modéren, aman, ringan sareng responsif, ngagabungkeun anu pangsaéna tina GNU / Linux sareng Fuchsia OS. Ogé, éta ngajaga hal-hal anu hampang ku ngan ukur aplikasi anu anjeun peryogikeun, sareng anjeun tiasa nambihan sadaya karesep anjeun tina Sistem Operasi anu sanés nganggo aplikasi Wadah. Sareng éta ogé nyayogikeun pasar anu dikurasi pikeun aplikasi Flutter asli pihak katilu, janten anjeun tiasa nganggo ampir sadaya aplikasi dina hiji sistem!

DahliaOS nyayogikeun pangalaman anu gancang sareng stabil dina ampir sadaya komputer, ti munara desktop 2004 dugi ka notebook panganyarna. Pendekatan kernel dobel kami ngamungkinkeun pangguna nganggo perangkat keras anyar pikeun ngamangpaatkeun kernel Zircon, bari ngajaga kasaluyuan sareng alat lami nganggo kernel Linux."

Para Inpormasi Tambahan ngeunaan ieu saeutik kanyaho "GNU / Linux Distros" 2 halaman wéb ieu tiasa digali: Link 1 y Link 2.

Loc-OS Linux

nu lain

Aranjeunna tiasa ningali sadayana "GNU / Linux Distros" de la "DistroWatch Ngantosan Daptar" ngaklik salajengna link sareng milarian bagian dina katerangan dina basa Inggris di handap: "Distribusi dina Daftar Ngantosan ". Sedengkeun, upami anjeun hoyong ngajajah 2 "GNU / Linux Distros" langkung, sanaos aranjeunna leres-leres Respon ti AntiX sareng MX Linux, kami nyarankeun ngeklik 2 tautan ieu: Link 1 y Link 2.

Ringkesan: Rupa-rupa terbitan

Resumen

Kami arepkeun ieu "gunana tulisan saeutik" ngeunaan anu ayeuna 3 «Distros GNU/Linux», anu ayeuna aya di luhur Distribusi Ngantosan Daptar pikeun disatujuan dina halaman wéb anu terkenal DistroWatch; dipikaresep pisan sareng kagunaan, pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi hébat kana difusi ékosistem aplikasi éndah, gigantic sareng ngembang tina «GNU/Linux».

Kanggo ayeuna, upami anjeun resep ieu publicación, Tong eureun bagikeun sareng anu sanésna, dina halaman wéb anu anjeun pikaresep, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial atanapi sistem olahtalatah, langkung saé gratis, kabuka sareng / atanapi langkung aman sabab telegramtandaMastodon atanapi anu sanésna tina Fediverse, langkung saé.

Sareng émut kanggo nganjang halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun ngajalajah langkung seueur berita, ogé ngiluan saluran resmi kami tina Telegram ti DesdeLinuxSedengkeun, pikeun langkung seueur inpormasi, anjeun tiasa sumping waé Perpustakaan online Como OpenLibra y JedIT, pikeun ngaksés sareng maca buku digital (PDFs) ngeunaan topik ieu atanapi anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   seba cenahna

    leungit Tromjaro

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Salam, Seba. Sareng hatur nuhun kanggo koméntar anjeun. Kami nyarioskeun Tromjaro dina tulisan ieu anu disebut: «Distros anu diturunkeun tina anu terkenal anu sanésna: Feren OS, Tromjaro sareng Lion OS» -> https://blog.desdelinux.net/distros-derivadas-feren-os-tromjaro-y-lion-os/