Solusi pikeun kasalahan: «henteu tiasa muka tampilan :: 0.0»

Aya sababaraha kasempetan nalika kami hoyong anggo sudo pikeun ngajalankeun aplikasi grafis nganggo ijin administrasi, contona: sudo gparted ó sudo lumba-lumba

Sareng seueur anu bakal ningali kasalahan ieu:

kzkggaara @ geass: ~ / Unduhan $ sudo gparted
Teu aya protokol anu ditangtoskeun

(gpartedbin: 6547): Gtk-PERHATOSAN **: henteu tiasa muka tampilan :: 0

Nu nyegah aplikasi tina dibuka (dina hal ieu gparted), léngkah saderhana bakal méréskeun masalah pikeun urang 😀

Urang kedah muka terminal (konsol, bash, cangkang, naon waé anu aranjeunna pikahoyong disebatna ...) teras lebetkeun hal-hal ieu:

echo "" >> $HOME/.bashrc && echo "export XAUTHORITY=$HOME/.Xauthority" >> $HOME/.bashrc && cd $HOME && . .bashrc

Urang ngadorong [Lebetkeun] sareng voila, éta bakal direngsekeun 🙂

Sederhana henteu? HAHA.

Wasalam


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

17 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Oscar cenahna

    Nuhun rerencangan, tip saé sareng praktis.

  2.   aléz cenahna

    Kuring henteu yakin, tapi kuring pikir yén kasalahan ieu bakal muncul upami "sudo gparted" dianggo tibatan "gksudo gparted" atanapi "kdesudo dolphin", anu kedah ...

    1.    kawani cenahna

      Anjeun nganggo anu di Alt + F2, sajaba ti kdesudo sigana mah sanés, éta kdesu

      1.    kawani cenahna

        Siga nyaéta gksu

    2.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

      Leres leres, éta ngan ukur nembongan upami éta dilakukeun ku sudo, upami éta dianggo gksu o kdesudo éta moal muncul, masalahna nyaéta sahenteuna di Arch kuring kuring henteu ngagaduhan pilihan pikeun dianggo kdesudo, paling henteu acan mendakan 🙁

  3.   aléz cenahna

    http://aur.archlinux.org/packages.php?ID=14357 😉 Ati-ati koméntar na parantos sepuh janten PKGBUILD luntur pisan. Entong ningali naha éta aya dina Repository.
    Éta henteu sami pikeun ngaluncurkeun gksu salaku gksudo sanaos kanggo kaperluan praktis éta. Éta ibarat nganggo su atanapi sudo, operasi sanésna; dina hiji anjeun log in ka administrator sareng anu sanés anjeun ngan saukur masihan hak pikeun pangguna. Bisi wae, anu penting henteu pernah diluncurkeun salaku kesang garing.

    1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

      Abdi teu resep nganggo bungkus ti AUR hehe, teu kakantun anu sababaraha kali kuring teu tiasa (lepat ISP kuring) 😀
      Nuhun sih sobat 😉

  4.   Raphael Laverde cenahna

    Tapi ngalakukeun ieu henteu pang leresna, langkung saé nganggo kdesu, kdesudo, gksu atanapi gksudo sakumaha pantes 🙂
    di dieu aya penjelasan sakedik anu aya dina pipikiran http://www.kubuntu-es.org/wiki/sistema/por-que-se-debe-usar-kdesu-o-kdesudo-ejecutar-aplicaciones-graficas-terminal-vez-usar-s

    1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

      Halo Rafael, wilujeng sumping di situs kami 😀
      Masalahna nganggo gksu atanapi kdesudo nyaéta dina Arch kuring henteu ngagaduhanana, éta sababna kuring kedah nganggo sudo.
      Salam sareng kuring miharep anjeun resep tulisan kami 🙂

  5.   David cenahna

    Abdi ngagaduhan masalah tapi nalika ngajalankeun google Chrome !!
    Naha aya solusi anu sami !! ???

    =S

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Anjeun ngajalankeun [Alt] + [F2] sareng muka Google Chrome, sareng anjeun ngagaduhan kasalahan ieu? O_O

  6.   elhui2 cenahna

    Saé pisan saatos dua taun anjeun nyalametkeun kuring wengi, di tempat sanésna aranjeunna nyarios yén perlu ngarobah sistem pikeun ngajantenkeun Gparted salaku superuser. : 3

    Hatur nuhun.
    Salam.

  7.   Ohi cenahna

    Éror anu sami ieu nembongan ka kuring, tapi nalika kuring nyobian masang grafis tina cd bian, naha aya anu ngawartosan kuring kumaha cara ngajawabna?

    hatur nuhun

  8.   arantxa cenahna

    Naon anu sakuduna ieu dilakukeun? Kuring gaduh kasalahan anu sami sareng saur kuring kuring lepat ti mimiti, kuring ngaéksekusi hal-hal ieu: user @ machine: $ rm -rf /tmp/.X0-lock sareng nalika kuring ngaeksekusi pangguna @ mesin: $ Xorg -konfigurasi kuring ngagaduhan kasalahan: /

    Abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun !!

  9.   anz cenahna

    Hatur nuhun pisan!
    Dina kasus kuring kasalahan muncul nalika kuring ngaluncurkeun sudo synaptic.
    Persis ieu muncul:
    Teu aya protokol anu ditangtoskeun
    Teu tiasa init server: Teu tiasa nyambung: Sambungan ditolak
    (synaptic: 10216): Gtk-WARNING **: henteu tiasa muka tampilan :: 0

    Sareng sateuacan kasalahan ieu kuring ngalaman masalah anu .Xauthority henteu aya.
    Debian 9 + GNOME3.

  10.   Gonzalo cenahna

    HAHAAJ hatur nuhun pisan. Tapi tétéla yén upami anjeun henteu ngagaduhan .Xauthority éta gunana.
    Tapi anjeun mingpin kuring.

  11.   Éduardo V. cenahna

    Anjeun tiasa make

    "`
    toél $ HOME / .bashrc
    "`

    tibatan

    "`
    gema "" >> $ HOME / .bashrc
    "`

    touch nyiptakeun file kosong pikeun anjeun upami teu aya, atanapi ngamutahirkeun timestamp file anu sanés (nalika éta aya), tapi henteu ngarobih eusi dina dua kasus, ngan ukur tanggal modifikasi na.