Tanglu 2.0 «Bartholomea» dileupaskeun

tanglu-kde-sawangan

Éta dina bulan Pébruari taun ieu versi munggaran Tanglu dileupaskeun, distro dumasar kana Debian Testing (kalayan sababaraha bungkusan anu langkung diénggalan) dikembangkeun ku Mathias Klumpp. Ayeuna dina bulan Désémber éta kaluar vérsi kadua ieu dingaranan Bartholomea, anu disertakeun sareng kernel 3.16, systemd 215, KDE 4.14.2 (kalayan SDDM ngagentos KDM) sareng Apper kalayan dukungan Appstream, GNOME 3.14 sareng dua gambar sanésna: Di hiji sisi Tanglu Core, ngagaduhan Tanglu Minimalis tanpa grafik lingkungan. Di sisi anu sanésna, gambar pikeun Docker upami anjeun hoyong tinker sareng Docker. Kuring ngantepkeun anjeun dua screenshot ieu vérsi na pikeun KDE sareng GNOME.

tanglu-gnome-sawangan

Unduh Tanglu 2.0

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   elav cenahna

    Kuring ngarepkeun proyék ieu nalika nganggo Debian. Kuring bungah anjeunna henteu maot, sanaos henteu diragukeun aranjeunna kedah diajar sakedik perkawis demm (KaOS) .. Kuring henteu ngartos kumaha hiji jalma sanggup ngajaga distribusi anu paling anyar, sareng Tanglu (contona) kaluar sareng bungkus telat sapertos kitu.

    1.    peterczech cenahna

      Ieu kusabab aranjeunna nyetél pakét anu asalna tina Debian Testing sareng SID. Kitu diperyogikeun. Salaku tambahan, bungkus éta nyalira kedah ngahontal repos Debian sareng éta ogé manjangkeun.

    2.    moony cenahna

      Naha anjeun bakal ngagaduhan bagian ageung tina tugas otomatis? Super naskah?
      … Mungkin tiasa eh ..

    3.    Juan Pablo cenahna

      Elav, kritik paket anu diupdate justru ngabobodo ... kuring henteu ngabédakeun yén bungkus énggal mawa perbaikan, perbaikan bug, jsb Tapi sok nganggo versi pang anyarna, gaya Manjaro, Arch atanapi KaOS henteu raoseun pisan.
      Umumna pikeun dua hal, aya versi paket anu peryogi X versi masalah anu sanés sareng ayeuna nalika ieu lumangsung. Henteu ngitung teu stabilitas vérsi uji encapsulated.
      Jigana kedah aya kasaimbangan dina vérsi ... nyaéta, henteu salawasna ngagaduhan anu terakhir, tapi henteu tetep dina waktosna ogé.
      Salaku conto anu parantos dicarioskeun, kuring tiasa namina Ubuntu (tapi jelas éta kabur tina stabilitas seueur hal).
      Anjeun tiasa ngadamel tulisan ngeunaan KaOS, pangalaman anjeun, GTK + APPs, sareng sésana aplikasi non-linux sapertos Google Chrome, TeamViewer, jst.
      Salam!

  2.   Jorge cenahna

    Kuring henteu ningali nanaon anu anyar pikeun distro ieu, seueur pisan ekspektasi anu aya sareng henteu aya anu kajadian. Kuring teraskeun sareng Point Linux.

  3.   Peter Ortega cenahna

    Anu kuring henteu ngartos nyaéta kumaha aranjeunna ngantepkeun nyebarkeun hal anu henteu jalan, disk iso henteu jalan.

    1.    moony cenahna

      kasundaan ieu hébat ...
      Naha aranjeunna henteu maéhan anjeun ku seuri?

      1.    Pedro cenahna

        Nalika anjeun ngaunduh distro sababaraha kali sareng tina sumber anu sanés sareng teu aya jalan pikeun ngajantenkeunana, éta pisan manusa anu janten ambek, saur anjeun, murid?
        Entong seuri pisan ... sareng pasihan solusi upami anjeun terang!
        Jigana anu pangsaéna pikeun mastikeun yén aya anu tiasa dianggo saé sateuacan disayogikeun ku umum. Éta distro di Gnome moal boot!