Teu tiasa ngimpor .ova kana Virtualbox (Solusi)

Dina sababaraha dinten pamungkas kuring nyandak jus ti virtualisasi nganggo Virtualbox, kumargi kuring ngalaksanakeun parangkat lunak langsung dina mesin virtual anu engkéna ditransferkeun kana sérver akhir atanapi lingkungan pangwangunan, sadayana ieu kalayan tujuan pikeun nawiskeun solusi anu ngan saukur kedah diimpor kana Virtualbox kanggo dianggo langsung. Ieu leres-leres konsép anu asalna ti jalma TurnKey LinuxKuring sacara pribadi janten kenal sareng cara ieu nyebarkeun hal-hal sareng saur kuring sigana rada éfisién.

Diantara seueur impor sareng ékspor mesin virtual, kuring ngagaduhan masalah dina salah sahiji komputer tamu sareng éta henteu kéngingkeun ngimpor .ova kana Virtualbox, hal anu rada panasaran sabab .ova sami tiasa diimpor dina komputer anu sanés kalayan vérsi anu sami. Kuring masih henteu terang asal usul masalahna, tapi upami kuring tiasa mendakan solusi kanggo tiasa nganggo .ova anu dimaksud tanpa masalah, léngkah-léngkahna saderhana sareng kuring bakal ngabagi ieu di handap.

Solusi pikeun masalah Teu tiasa ngimpor file ova dina Virtualbox

Kuring kedah netelakeun éta cara ieu henteu ngamungkinkeun ngimpor file Ova anu rusak, janten upami virtualbox anjeun henteu kéngingkeun impor kusabab file na henteu lengkep atanapi anjeun ngagaduhan masalah copy, metode ieu moal jalan janten pastikeun file .ova anjeun jalan leres.

Upami nalika ngimpor alat virtualisasi kana virtualbox anjeun kéngingkeun pesen kasalahan sapertos dina gambar ieu, cara anu dimaksud sigana bakal ngarengsekeun masalah anjeun

Teu tiasa ngimpor file ova kana Virtualbox

Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta muka terminal dina diréktori tempat file .ova aslina aya, maka kami ngajalankeun paréntah ieu pikeun muka konci .ova di lokasi karesep urang.

tar xvf miova.ova -C /home/tudirectorio

ngadéklarasikeun Ova

Paréntah ieu nimba tilu file anu aya dina ova: .vmdk, .ovf sareng .mf, file anu dipikaresep ku kami nyaéta VMDK (.vmdk) (Virtual Machine Disk) nyaéta salah sahiji anu ngandung inpormasi disk anu aya dina alat virtual anjeun.

Hal salajengna anu kedah urang lakukeun nyaéta buka virtualbox sareng nyiptakeun mesin virtual énggal kalayan konfigurasi anu sami sareng anu aslina, nyaéta arsitektur sareng sistem operasi anu sami, salian ti nambihan jumlah ram anu urang hoyong anggo, tungtungna urang kedah milih ngagunakeun file hard disk virtual anu aya sareng pilih .vmdk anu kami impor dina léngkah sateuacana.

Tungtungna urang ngadamel mesin virtual sareng urang tiasa ngajalankeun lingkungan virtualisasi tanpa masalah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ludwing cenahna

    Paréntah ieu henteu ngalakukeun nanaon, atanapi kuring henteu terang naha kuring lepat, éta ngabantuan