Thunderbird 45 aya di dieu

Ayeuna, panggunaan email parantos penting sareng ampir sadayana gaduh sahenteuna hiji akun email, sareng server anu dikelola ku perusahaan email beuki canggih sareng seueur anu parantos ngagaduhan sajumlah klien mimitian ti antar muka mail anu diaksés ku browser, dugi ka aplikasi pituin anu konsultasi sareng ngatur email urang mangrupikeun padamelan saderhana. Tapi nalika kami pangguna sababaraha akun email sareng upami éta tina sérver anu béda sareng urang kedah ngatur éta dina waktos anu sami, tugas janten rada rumit.

Ieu sababna disarankeun pikeun merenah pikeun nganggo klien pikeun ngabantosan kami berpusat dina sadaya akun email kami di hiji tempat, éta dimana Thunderbird nyalametkeun.

guludug_45

Versi anyar Thunderbird (versi 45 tina email client ieu anu dikembangkeun ku Mozilla) nawiskeun rangkeian berita anu pikaresepeun pikeun para pangguna, dimimitian ku dukungan OpenStreetMaps, ngamungkinkeun integrasi sareng jasa anu sami dina aplikasi ieu. Kabaruan anu sanés nyaéta ngamungkinkeun anjeun nyerat dina bidang "Ti" nalika kami badé nyerat email énggal sareng henteu ngan ukur ménu drop-down tina vérsi anu sateuacanna.

Aspék penting sanés salian ti éta, nyaéta aranjeunna ningkatkeun pangrojong pikeun XMPP ngamungkinkeun paguneman ngalangkungan protokol ieu, éta ogé ngagaduhan pilihan énggal anu ngamungkinkeun ngajaga pesen HTML salian ti nyayogikeun dukungan pikeun oténtikasi Oauth pikeun Mail.ru

thunderbird-45.0 Tapi éta henteu ngan ukur, novelty penting anu ogé dibawa ku Thunderbird versi ieu nyaéta yén ayeuna ngagaduhan kolom anyar dina milis kalayan fitur-fitur anu langkung saé, tujuanna pikeun ngatur manajemén pesen urang langkung nguntungkeun, sabab éta nunjukkeun duanana ngirim ogé panarima. Beda anu paling kasohor antara kolom ieu dina vérsi ieu sareng vérsi anu sateuacanna nyaéta kami bakal ningali panah ka kénca anu nunjukkeun saha anu ngirim pesen sareng saha anu nampi éta.

Kuring ogé kedah nyebatkeun yén tim pangembang parantos ngalereskeun seueur bug sareng kasalahan anu dideteksi dina versi sateuacana, kalayan tujuan pikeun terus ngajantenkeun ieu salah sahiji klien email anu pangsaéna ayeuna, sahenteuna anjeun tiasa ngalakukeun lamun henteu ngagunakeun éta Cobian teras cobian, anjeun panginten henteu hoyong uih deui.

thunderbird-17290

Unduhan gratis sayogi langsung ti anjeun situs resmi. Thunderbird sigana hirup pikeun sababaraha waktos ka payun, sanaos Mozilla ngagaduhan rencana pikeun ngeureunkeun dukungan pikeun platform ieu, tapi ku dibébaskeun ieu sigana bakal ngagaduhan kahirupan langkung sakedik.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jorge cenahna

    Hatur nuhun pikeun ngabéjaan yén Thunderbird 45 kaluar ... Éta medal ampir sabulan katukang.
    Pikeun anu sanésna, wartoskeun aranjeunna yén kernel 4.0 kaluar, po

  2.   Chrizt Heanvill badag Stein cenahna

    Abdi resep pisan ka thunderbird, tapi beurat pisan, naha dina windows atanapi linux.
    Naha aya cara pikeun mantenna terang?

  3.   Mario Guillermo Zavala Silva cenahna

    Sadaya kaajaiban anu anjeun carioskeun atanapi nyerat ngeunaan leres-leres kedah dicobaan; ayeuna aranjeunna bakal tiasa méréskeun éta nalika anjeun nampi X-mail éta nyatakeun: Mozila pikir pesen ieu sampah ... Jigana hiji-hijina anu tiasa mairan éta nyaéta jalma anu ngagaduhan akun éta sanés ...
    Ieu kajadian ka kuring ku muylinux sareng akun sanésna sareng mangrupikeun vérsi sateuacan anu anjeun ngumumkeun ...

  4.   Genténg cenahna

    Kuring henteu sadar pisan ngeunaan paninggalna dukungan guludug, naha aranjeunna badé lirén ngadukungana? Naha Mozilla ngembangkeun alternatif atanapi integrasi?