Tim desain Canonical ngaréspon kritik kana masalah grafis

Canonical parantos ngubur warna coklat tradisional sareng nganut gaya visual anyar pikeun vérsi 10.04 anu bakal sayogi dina April. Téma anyar diungkabkeun sababaraha minggu ka tukang salaku bagian tina usaha Canonical pikeun ngarévisi idéntitas visual sareng mérek Ubuntu.

Tema anyar ieu kalebet palette warna anu langkung euyeub sareng perbaikan gaya. Parobihan anu ngahasilkeun kontropérsi nyaéta panempatan tombol jandela di sisi kénca palang judul. Salaku réspon kana sababaraha masalah anu parantos dikedalkeun ku pangguna, desainer Canonical Ivanka Majic parantos nyerat tulisan blog anu ngajelaskeun alesan tina parobihan éta.

Koméntar Ivanka:

- Seueur anjeun anu naroskeun koréspondén anu tangtu ngeunaan posisi tombol dina manajer jandela.

Di Ubuntu kami gaduh kasempetan emas sanés ngan ukur pikeun ngajantenkeun sistem operasi urang saé pisan sapertos persaingan, tapi pikeun ngalakukeun anu hadé. Sawala sareng analisis posisi tombol dimimitian ku:

  • Naha Mac OS sareng windows ngagaduhan tombol dimana aranjeunna dianggo?
  • Naon sababna fungsional, sahenteuna dina pilihan anu dipilih ku Mac?
  • Naha nalika kaseueuran ménu aya di kénca luhur kedahna kontrol jandéla ka
    luhur katuhu?
  • Naha, nalika dibaca ti kénca ka katuhu, ieu mangrupikeun tindakan anu paling merusak?
  • Naha urang bakal kedah ngaroko retakan panginten yén kurva diajar pikeun ngabijilkeun ka posisi anu anyar moal pantes?

Salaku bagian tina topik, éta dianggap pantes pikeun nanyakeun patarosan ieu.

Saatos perdebatan internal sareng analisis (anu mangrupikeun hal anu sami sareng poto anu aya di luhur tulisan ieu) kami mutuskeun nempatkeun versi ieu sapertos dina topik sareng mimiti nganggo. Kuring kedah nganggo tombol dina mesin kuring dina urutan ieu ti saprak sprint Portland (minggu kahiji Pébruari) sareng kuring parantos biasa pisan.

Naha langkung saé atanapi goréng?

Hésé pisan terangna. Topikna parantos aya dina alfa ti saprak Jumaah. Ayeuna anjeun ngagaduhan kasempetan pikeun nyobaan, kumaha saur anjeun?

Pribadi, kuring bakal gaduh tombol ngamaksimalkeun sareng ngaleutikan di kénca sareng tombol caket di belah katuhu.

Ditempo dina | Kahirupan Ubuntu


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan gonzalez cenahna

    masalah ieu awon langkung sami upami éta kagagalan hiji hal anu mekar bakal langkung saé sapertos windows 7 0 8