10 mitos hébat ngeunaan Linux, dibolaykeun

10 mitos hébat ngeunaan Linux, dibolaykeun hiji-hiji. "Linux aman kusabab teu aya anu nganggo." "Masang aplikasi mustahil!" "Linux téh recontramegasuper sesah dipasang". "Linux kanggo geeks" ... tah, lebet tulisan ieu sareng tingali kunaon ieu sareng sababaraha deui ngan ukur mitos.

1. Linux langkung aman sabab langkung seueur pangguna

Linux sering nyarios langkung aman tibatan Windows, ngan kusabab Windows langkung populér, janten peretas sareng panulis virus konsentrasi dina platform anu langkung umum.

Nya éta ngan ukur hiji sisi koin ... aya seueur hal anu ngajantenkeun Linux langkung aman sareng anu bakal ngajantenkeun mitos ieu turun. Mimiti, anjeun kedah nampiana, ANJEUN mangrupikeun bagian anu paling lemah tina Sistem Operasi naon waé.

Pangguna nyaéta jalma anu ngarusak motherboard tina OS naon, sareng kaputusan anu rada konyol. Pangguna Linux umumna rada langkung ati-ati tibatan pangguna Windows atanapi Mac. Sanés ngan ukur urang henteu pencét kana spanduk anu janji bakal ningali Jessica Simpson taranjang. Disagigireun ti éta, pangguna Linux biasana henteu ngajalankeun sistemna salaku root, anu sanés masalahna pikeun pangguna Windows, anu parantos langkung handap meruhkeun kerentanan Linux. Patanyaanna naon anu bakal kajadian upami Linux janten langkung populér, upami éta ngagaduhan 90% pangsa pasar? Kuring henteu pati terang, tapi leres-leres henteu nyangka éta ngabédakeun seueur.

Linux kalayan akar na Unix didamel salaku Network Operating System atanapi Network Operating System (SOR) sareng kamajuan sakedik demi sakedik janten Desktop Operating System (BUMN). Fakta saderhana ieu ngajantenkeun Linux gaduh warisan kaamanan jaringan, modél server / klien kalayan ijin terbatas. Sabalikna, Winows asalna didamel Desktop OS sareng maju kana OS Network, salian ti nambihan lapisan kaamanan nalika tumuh.
Akhirna, Linux mangrupikeun Parangkat Lunak Gratis, anu hartosna langkung seueur panon anu ningali bug sareng kerentanan. Naon waé programmer anu tilu puluh-hiji di kolong indungna tiasa ngalereskeun masalah pikeun masarakat. Henteu nyandak lapisan birokrasi anu pikasieuneun sareng raksasa pikeun tiasa nampi padumukan ... naon anu langkung saé?

2. Masang aplikasi dina Linux téh sesah

Éta panginten leres dina taun-taun awal Linux, tapi éta henteu leres deui ayeuna. Salaku pangguna Linux, naon anu kuring kedah lakukeun pikeun masang aplikasi? Anu kedah kuring lakukeun nyaéta ngetik antarbeungeut grafis tina manajer paket kuring (bayangkeun paket program anu gedé pisan anu aya dina sérver dina titik anu teu ditangtoskeun di Google Earth) teras milarian aplikasi anu kuring peryogikeun.

Henteu yakin kana anu badé dipasang? ogé, anjeun kedah nempatkeun fungsina, salaku conto, sigana anjeun badé masang "Gmail alert", anjeun kedah nyerat "gogle" atanapi "gmail" sareng seueur aplikasi bakal muncul. Saatos klik dua kali "sesah", anjeun parantos réngsé. Di sisi anu sanésna, dina Windows sadayana bakal langkung saderhana ... Kuring Satuju, Nampi, OKÉ, Kasalahan: parameter anu teu valid, BSOD, jst.

3. Linux mustahil dipasang

Kahiji kalina kuring masang Linux, kuring lakukeun sababaraha dinten ka pengker, kuring gaduh disk Ubuntu dina leungeun kuring sareng kuring mutuskeun pikeun nyobaan kana komputer bumi abdi ... Kuring badé ngadamel cadangan sadaya file abdi, kuring sieun kaleungitan aranjeunna, tapi saatos ningali aya seueur, kuring teu puguh. Kalayan kasieunan, kuring masang, sareng dina waktos kirang ti dua jam kuring parantos ngagaduhan komputer nganggo dual boot sareng file-file kuring gembleng. Moal aya kajadian! hiji-hijina hal anu anjeun kedah instalkeun Linux nyaéta ngagaduhan akal (mupus sadaya data? enya atanapi henteu) Upami anjeun henteu percanten ka abdi, naha henteu nganggo virtualisasi?

Kabeneranna nyaéta prosés pamasangan parantos ningkat dina waktosna sareng ayeuna bahkan langkung gampang tibatan masang Windows. Ayeuna dina 30 menit anjeun tiasa gaduh sistem anu fungsional, sareng pamuter multimédia, peramban Internét anu saé, suite kantor, klien obrolan ... Naha anjeun tiasa nyarioskeun anu sami ngeunaan sistem operasi anjeun?

4. Antarbeungeut Linux anu awon sareng teu pikaresepeun

Nya, kageulisan aya dina panon anu ningali. Sistem operasi hungkul baris paréntah tiasa henteu pikaresepeun. Sabalikna, panganteur sareng jandéla sapertos jelly, kubus, méja bola, kembang api, épék nalika nutup jandéla, ikon animasi ... sareng anu hébat sareng sajabana. éta tiasa henteu saé pisan.

Sistem operasi anjeun henteu ngagaduhan hub muter? Teu aya jandéla gelatin anu ngagoncangkeun nalika anjeun mindahkeun éta? Teu gaduh darmaga? Henteu gaduh épék anu pikaresepeun nalika anjeun muka / nutup jandéla? Sial ... anjeun terang aya naon? Linux henteu! Éta sareng naon-naon di antawisna, sareng upami anjeun resep kumaha Tujuh atanapi Leopard anjeun katingali langkung, anjeun tiasa ngajantenkeunnana sami. Kabeneran aya, langit nyaéta wates.

5. Henteu aya gim dina Linux

Abdi sanés gamer ageung dina PC, sabalikna, kuring sering maén sareng PSP kuring, tapi sanaos kitu, kuring kantos masang Diablo II dina Linux, sareng éta tiasa dianggo sampurna (bahkan langkung saé).

Saleresna seueur aplikasi anu tiasa dijalankeun dina Linux sanaos asli tina Linux, kanyataanna, kuring kantos nyerat lami ngeunaan cara ngajalankeun kaulinan Windows dina Linux, sanaos kitu, aya seueur jalma anu program anu gratis anu pikaresepeun pisan. pikeun Linux (sacara pribadi, kuring maénkeun seueur Warsow)

6. Linux henteu parantos dipasang sateuacanna sapertos Windows

Kasalahan! éta mangrupikeun hal anu henteu leres, anjeun parantos katipu. Sababaraha mérek internasional sapertos Dell sareng Lenovo tiasa ngajual PC anjeun nganggo Linux anu tos dipasang. Aya ogé perusahaan anu khusus kana éta, sapertos System76 atanapi EmprorLinux. ASUS ogé parantos nempatkeun mode anyar dina pasaran pikeun ultras, anu seuseueurna nganggo Linux.

7. Teu aya dukungan Linux

Upami anjeun mésér mesin Linux anjeun panginten aranjeunna bakal nawiskeun pikeun ngabantosan anjeun dina jasa. Ogé upami anjeun ngagaleuh distro ti RedHat atanapi Novell, anjeun bakal ngagaduhan dukungan. Tapi hé, pangguna Linux leres-leres jalma anu resep silih bantosan. Aya forum, obrolan, pituduh, jst ... Kaleresan dina hal nyiptakeun komunitas, saur perusahaan mana wae sirik ka urang.

8. Linux henteu ngagaduhan dukungan hardware anu saé

Kabohongan, aya carita dina internét anu nyaritakeun petualangan jalma anu gaduh masalah pakakas dina Windows, nalika masang printer ... solusina: anggo ASUS eee PC anjeun, anu mikawanoh printer dina 30 detik. Anu kadang jalma henteu ngartos nyaéta komputer Windows jalan sabab jalma anu ngajual éta parantos ngalaksanakeun padamelna.

Upami Windows henteu dipasang sateuacanna éta bakal nyeri pisan dina ... panon. Kaleresan kuring yakin yén kami aya dina titik di mana Linux ayeuna damel sampurna sareng 90% hardware. Naha Apple atanapi Windows nyarios anu sami? Kuring henteu weruh, kuring henteu nganggo Tujuh berharga kuring deui.

9. Henteu Perangkat Lunak Kantor, atanapi henteu seueur parangkat lunak dina Linux

Kumaha? Dina batu mana anu aranjeunna hirup salami dékade ka tukang. Kaleresan aya seueur kantor suite di Linux dibandingkeun di Windows sareng Apple gabungan. Aranjeunna ngalakukeun 97% tina naon anu dilakukeun ku Microsoft Office sareng anjeun teu kedah mayar nanaon kanggo kéngingkeunana. Sareng kaleresan urang henteu nganggo MS Office sakumaha anu kedah dianggo, dina kakuatan anu maksimal. Naha mayar 100% upami kuring ngan peryogi 10% fitur?

Sareng upami ngeunaan parangkat lunak, aya gaganti pikeun sadayana anu anjeun peryogikeun. Sareng kadang aranjeunna ngalaksanakeun padamelan langkung saé. Sateuacan aya anu nyarios "photoshop", hayu urang henteu kana obrolan éta, upami anjeun henteu resep GIMP, anjeun masih tiasa ngagaduhan Photoshop dina Linux, janten ulah keukeuh.

10. Linux kanggo Geeks / Geeks

Naha anjeun pikir kuring bakal nolak ieu? Kaleresan sanés ngan ukur pikeun urang geeks, tapi éta ngalayanan urang. Kuring miharep anjeun resep éta, sareng émut Perangkat Lunak Gratis, Cinta sareng Perdamaian.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

20 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Michelle cenahna

    Seueur jalma nyarios ka kuring yén Linux henteu saé salaku Sistem Operasi "pikeun jalma biasa", éta pikeun kantor, server, programer ..., yadda yadda. Aranjeunna nyandak kuring kaluar sareng "pilihan anu pangsaéna pikeun rata-rata pangguna nyaéta Windows", éta kusabab éta ngan ukur masalah "salajengna, salajengna, salajengna ...", anu langkung "ramah-pangguna"; aya anu ngawartosan yén éta Mac sareng kuring teu tiasa nahan seuri.

    Saur Linux, sahenteuna Ubuntu, mangrupikeun Sistem Operasi anu saé pikeun jalma-jalma anu resep hirup gampang. Kuring, contona: Abdi pikareueuseun nganggo komputer, sareng kuring masih bogoh ka Ubuntu. Éta saé sareng gampang dianggo, teu kénging langkung énggal tibatan Sistem Operasi anu sanés. Seueur anu humandeuar yén Ngahijikeun ieu sareng éta, tapi éta ningkat pisan dina versi 12.04: anjeun ayeuna tiasa gaduh ikon desktop sareng didukung dugi ka lima taun, anu ngawartosan yén pamekar DO ngadangukeun pangguna.

    Éta ngagaduhan gaganti pikeun sadaya program anu urang kedah mayar artos anu sanésna, sapertos anu anjeun carioskeun, kami ngan ukur nganggo 10% tina kapasitas na. Kantor, contona: Kuring henteu sono kana Word sabab OppenOffice ngagaduhan sadayana anu kuring peryogikeun. Kuring nganggo GIMP kanggo grafik kuring, anu langkung énggal sareng langkung mirah (GRATIS) tibatan Photoshop, sareng kuring ngucapkeun selamat ka programmer dina vérsi 2.8. Pikeun internét kuring gaduh Mozilla sareng Chromium, nyaéta Google Chrome tapi nganggo ikon biru. Sareng kuring tiasa nyebatkeun seueur alternatif sanésna pikeun seueur hal sanés, tapi kuring bakal ngeureunkeun anjeun didieu.

    Upami anjeun leres-leres kedah nganggo perangkat lunak propriétari atanapi anjeun ngan ukur henteu badé ngarobihna, tong ngémutan ka tukang sesekali anu datang ka anjeun ku nyebat anjeun "teroris" ngan kusabab aranjeunna hoyong tetep sareng Adobe Illustrator (atanapi upami kuring Corel Draw) , aranjeunna ngagaduhan Anggur di dinya pikeun masang parangkat lunak propriétari anu dipikahoyong.

    Abdi nyarankeun Windows upami aya anu mikaresep pidéo video, yén sanaos aranjeunna nolak, éta ngagaduhan pangrojong langkung ti Linux dina hal anu paling «mainstream»; upami anjeun ngan ukur urusan sareng grafik, sinematografi, sareng éta, maka mésér Mac, anu ngagaduhan pangrojong anu langkung saé pikeun éta hal. Tapi sapertos anu kuring nyarioskeun di awal, kuring seuri nalika aranjeunna nyarios ka kuring "Mac mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun desktop." Kuring moal mésér Ferrari upami kuring ngan ukur badé nganggo éta ka pasar swalayan, janten kuring moal nyéépkeun duapuluh rébu pesos MXN ngan ukur pikeun muka Word, maén dina Paint sareng lebetkeun jaringan sosial; anjeun kedah langsing pisan pikeun ngalakukeun éta ... tanpa nyigeung jalma anu ngalakukeun éta.

    Péh! Abdi parantos réngsé: D.

  2.   Victor tizo cenahna

    Hahahahaha, kuring terang éta tulisan anu rada lami tapi anu leresna éta ngajantenkeun kuring seuri tina ceuli dugi ka nguping, khususna kuring maca poin 8 sareng kuring émut yén kuring kantos peryogi ngaganti hard drive laptop kuring sareng masang windows. Anjeun terang iraha kuring tiasa nyandak sadayana HW kanggo tiasa leres? pernah leres-leres 100. Engké kuring tungtungna mutuskeun hijrah ka linux, dimana nalika kuring réngsé instalasi sadayana HW tiasa dianggo pikeun kuring, saleresna nyaéta sakali anjeun nyobian éta anjeun henteu hoyong uih deui ka sisi poék lol ogé éta ngan salam pendapat hina kuring

  3.   Ferneyp cenahna

    Nya muhun.

  4.   R130 cenahna

    Éntri anu saé pisan; idéal pikeun anu ngamimitian (Kuring bakal ngirim ka sababaraha jalma di kulawarga kuring anu kuring parantos maksa nganggo Linux XD).

  5.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Hébat! Mudah-mudahan rohangan ieu ogé bakal ngajantenkeun anjeun dina pangalaman linux énggal! Surak! Paul.

  6.   Rosabella_ale cenahna

    Abdi resep Linux, kuring gaduh vérsi Ubuntu anu diénggalan sareng saprak kuring hijrah ti windows ka Ubuntu kuring henteu kaduhung, sanaos mimitina kuring rada panik sabab kuring tiasa ngalakukeun nyalira sareng tanpa pitulung saha waé, kecuali forum sareng halaman linux. Kusabab di kota kuring, aranjeunna masih satia kana Windows, sareng kuring kaluar tina "BISNIS BESAR" marquetinero.

  7.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Saé! Rangkulan!

  8.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Hatur nuhun pikeun nyebarkeun warta!
    Surak! Paul.

  9.   anjing cenahna

    kumaha kuring hate ki taringa ... tulisanana dipaling sareng aranjeunna henteu nempatkeun sumber

  10.   Cesar Araujo Soto cenahna

    bagian pamungkas Linux kanggo Geeks / Geeks, upami éta sababna kuring nganggo linux

  11.   Sheko QuinteRock cenahna

    Kuring kantos maca "Naha Linux langkung aman tibatan Windows
    Ku Pablo Castagnino | linux, microsoft, security, windows »

    Sareng kuring ningali kumaha tulisan ieu aya hubunganana, panginten éta nyerang Linux, kuring sacara pribadi nganggo Ubuntu 11.10, kuring parantos nganggo Ubuntu langkung ti 6 taun sareng unggal dinten janten langkung saé, kuring tetep ngalereskeun komputer Windows kulawarga kuring. unggal dua bulan LOL

    duanana aranjeunna sareng urang silih serang kaleresan, tapi teu aya linux anu teu aya windows, tanpa mayar bahkan langkung saé

    Windows masih jahat anu diperyogikeun, tapi dugi ka ningali nagara kuring ngalakukeun naon anu dilakukeun ku Rusia, kuring bakal maot bagja (http://usemoslinux.blogspot.com/2012/01/rusia-ahorrara-41785-millones-de-euros.html)

    "Ngan lauk paéh badé sareng arus"

    Pos anu saé sareng ...
    Linux Ageung !!

  12.   Flack cenahna

    Linux mangrupikeun kaajaiban, TAPI, sapertos kelompok lingkungan anu ngajual kabébasan, solidaritas, jsb, jst, sareng sajabana ti monsergas di tukangna nyaéta negosiasi anu teu tiasa dibébaskeun. Upami henteu: naha pamasangan sistem ieu rumit, ngabingungkeun, ngabatu sareng dina seueur kasus steril? ... Naha henteu mayar répolusionér windosws sareng mac di tukangeunana? ... Yakin atuh upami anjeun tiasa

    1.    elav cenahna

      Naha ieu ideu kuring atanapi akhir-akhir ieu kami nampi seueur pangguna anu datang pikeun ngawadul ngeunaan GNU / Linux?

      Intina nyaéta Flack, yén urang henteu kedah ngayakinkeun saha waé anu ngagunakeunana, sareng urang anu nganggo éta yakin. Kayakinan gumantung kana diri sareng kabutuhan. 😉

      1.    gabux cenahna

        Mungkin Elav anu kajantenan yén aranjeunna henteu maca sakedik postingan atanapi ngagaduhan dasar téknis pikeun sadaya anu téknologi ngandung: Hard Drive, RAM Memories (ddr-ddr3), prosesor (pentium.i7, amd), jsb, jsb ... Pagawéan anu hadé dilakukeun di dieu. Sacara pribadi, kuring parantos diajar seueur berkat waktos sareng usaha anjeun ... Slds

  13.   MuOnline cenahna

    Nya kaleresan kuring nyaritakeun pangalaman kuring, kuring kantos ngagaduhan Cyber ​​dina jaman ADSL 512 kbps sareng solusi anu hébat nyaéta nempatkeun Squid Proxy sareng dina sérver anu nganggo Linux ayeuna ogé kuring henteu gaduh deui artos pikeun ngabandingkeun pc anu sanés pikeun nempatkeunana sareng kuring kedah dilakukeun dina komputer Administrator, tapi kuring ditingalkeun teu nganggo sistem kontrol, printer sareng sababaraha hal sanésna, sareng anu ngalaksanakeun padamelan ngeusi kuring sakitar 150 dolar + biaya transportasi, kaleresan kuring langkung resep ngabandingkeun lisénsi Windows anu hargana sakitar 60 dolar sareng damel sareng sistem kontrol kuring sareng gaduh printer sareng alat-alat sanésna tanpa masalah, kuring moal nyarios yén Linux anu goréng tapi nerapkeun migrasi sanés anu dicét na éta langkung awis tungtungna tibatan lisénsi Windows.

  14.   Oscar cenahna

    Abdi bosen ngobrol sareng rerencangan internét, sareng lanceuk kuring nyalira, sareng seueur jalmi ngeunaan sababaraha masalah dina pc, atanapi kumaha nonton sesuatu dina komputer, sareng leresna, kuring kaget pisan kumaha, leumpang 10 jam (sareng seueur deui) di hareupeun komputer, aranjeunna henteu terang kumaha ngalakukeun hal-hal dasar tertentu….
    Tapi ku samping ieu, anjeun leres-leres leres, kecuali pikeun kaulinan, urang tiasa ngadamel sadaya alesan anu dipikahoyong, tapi tukang game bakal ngagunakeun Windows, éta sanés lepat Linux atanapi komunitasna atanapi pangguna na, éta kalepatan perusahaan anu nyiptakeun gim sapertos kitu, tapi éta kanyataanana murni, éra enya, tapi kanyataanana, sareng henteu ngawartosan perkawis Anggur, henteu sadayana pertandingan dijalankeun dina Anggur, sareng, sanaos kuring parantos lami teu nyobian, Kuring pikir yén upami PC mangrupikeun performa anu adil, mungkin upami anjeun kedah milampah niru teras ngajalankeun gimna, maka anjeun bakal langkung parah, ogé, solusina sanés nulad ku Anggur, solusina nyaéta ngamimitian midangkeun kaulinan kanggo Linux, anu dina waktos ieu parantos ngerakeun… ..
    Layar biru, kuring parantos nyarios sateuacanna yén kuring kantos ngaliwat ka sababaraha kali sareng jalma anu nyéépkeun sababaraha jam dina komputer sareng bahkan henteu terang tugas-tugas dasar, tapi pastina bahkan anu nyéépkeun ngan 30 menit sapoé sareng Windows na, terang naon ari éta "layar biru" ieu, hal anu dina Linux, sanés biru, atanapi hideung ogé teu pink, dina pangalaman kuring, upami pc anjeun katirisan di Linux, buka éta sareng tingali bagian naon anu parantos goréng…. Kusabab éta jarang dilakukeun ku SO, kecuali anjeun teuing panasaran sareng nyangkut irung anjeun dimana anjeun henteu kedah.
    Sareng bérésna, pikeun pangguna Windows anu maca ieu kuring bakal ngawartosan anjeun, upami anjeun kantos nganggo Linux sareng anjeun atos rumaos kaleungitan atanapi anjeun henteu acan sanggup ngalakukeun anu dasar, émut anu mimiti anjeun némpél Windows sareng Anjeun bakal ngartos yén éta henteu kusabab Linux rumit, anjeun ngan saukur biasa kana OS anu sanés, tapi sakedik sareng Linux, upami anjeun milari masalah anjeun dina forum Linux, sareng sakedik-sakedik anjeun bakal sadar yén éta gampang teuing nyerat kalimat dina terminal sareng pasang teu ngan ukur program, upami henteu sadayana gumantungna, upami anjeun henteu resep terminal, anjeun tiasa nganggo sinaptik atanapi manajer paket visual, tapi saatos waktos anjeun bakal sadar yén terang nami paket program anu pasti, éta langkung gampil, langkung raoseun sareng langkung gancang, nganggo terminal .... sabaraha kali kuring nyerah masang program dina Windows kusabab éta henteu ngagaduhan kagumantungan anu cocog….
    Pondokna, bakal aya anu nekad anu henteu terang naon OS éta sareng bakal nyarios tentang Linux, nasihat kuring, pasihan anjeunna alesan, yén pangsaeutikna anu katingali dina forum Linux, beuki tenang we bakal ..

  15.   Pablo cenahna

    Kuring nyobian nganggo xubunto sareng kuring henteu tiasa nyobian ubuntu 5 kali sareng akhirna sareng lili linux usb panyipta sareng ngaunduh tina cerver anu dipilih ku program (kusabab sadaya vérsi anu ninggali pikeun Ai henteu ngalayanan naon waé) sareng éta bisa .andava leuwih laun tibatan win7 nyaéta pc kalayan 1 g ram sareng 1.800gh mikro sareng win7 andava tapi éta ditunda dina waktos nonton pidéo dina jaring maka ningali kuring mendakan linux anak anjing anu katingalina pisan ngajangjikeun sanaos dimimitian gancang ti usb, pamasangan dina The disk salaku hiji-hijina sistem operasi anu mustahil pikeun milari jalan anu kuring pikahoyong janten anjeun anu nyiptakeunana. Janten kuring milarian bantosan sareng mendakan tutorial anu sakitar 20 léngkah anu rumit pisan pikeun pamasangan akhir, kuring dugi ka lengkah 16 sareng kuring hoyong masang Dina ikon anu katingalina sapertos rayito. Tapi terang yén kuring henteu kantos mendakan rayito anu déwasa. Janten saatos langkung ti sabulan nyobian masang sababaraha linux dina pc lami kuring masih nganggo win7 sareng kuring kuring kuciwa yén linux hésé pisan dipasang sabab enya Éta henteu kusabab upami sanés pikeun hiji hal éta pikeun anu sanés. janten upami aya anu terang cara anu épéktip pikeun ngaunduh linux lampu anu léngkah-léngkah munggaran nyaéta dipasang salaku hiji-hijina sistem operasi tibatan dimimitian dina 5 jam ku mémori ram goréng hayu atuh terang

  16.   lollipop cenahna

    Abdi resep linux sapertos Arch Linux, Slackware, Linux Mint sareng Windows XP sareng 7. Sadayana ditiru dina laptop kuring sareng Win7 ^^

  17.   Martin cenahna

    AUTOCAD mangrupikeun hiji-hijina program anu kuring anggo dina windows sareng kuring henteu resep vérsi gratis sacara umum sareng aya fungsi anu kuring henteu acan, sapertos nyandak data tina database sareng tuang kana gambar AUTOCAD, éta tiasa ngahemat kuring seueur waktos. pikeun sésana kuring henteu nganggo windows salami 9 taun (kecuali anu virtual pikeun ngajalankeun AUTOCAD) sareng kuring henteu hariwang ngeunaan virus sareng nyeri sirah anu sanés.

  18.   William vasquez cenahna

    Pikeun kuring, kuring henteu resep kana sistem operasi anu ngancurkeun dirina pikeun masang aplikasi saderhana, kuring parantos masang debian ubuntu kubuntu fendora mandrake sareng kuring parantos benci, aya anu sok gagal Kuring gaduh masalah sareng mesin video X dina forum anu aranjeunna pisan téknis. maksudna aranjeunna nyarioskeun sistem anu disangka aman tapi éta henteu tiasa dianggo, ku cara kuring ogé parantos damel sareng solaris. Kuring parantos masangkeun canaima 4.0 di canaima budak kuring. Butuh tilu dinten kanggo masang Repository pendidikan anu disangka gratis.! Nalika kuring ngahaturanan nyalira pikeun masang émulator ti perpustakaan atanapi paket ZSNES, kuring kaleungitan desktop, teu aya anu katingali, ngan ukur tukangna, kuring nyobian pulih ku kotoran forum anu kuring anggo dugi ka réngsé tanpa konéksi internét kalayan masalah rekursi, masalah dina bungkus dpkg error -1 sareng 1. Kuring parantos damel langkung ti 3 jam sadinten dina mérek anyar nyalametkeun hal anu sigana éta henteu bérés mateng sareng ngantepkeun sistem dumasar kana taun 1990. linux Hapunten anu kasebat nyaéta pikasediheun sabab teu hoyong terang yén anu pangsaéna dina plug and play, henteu sadayana diperyogikeun janten insinyur komputer nganggo linux!