Ultimaker Cura 4.11 sumping sareng paningkatan panganteur sareng seueur deui

Ultimaker Cura

The ngaleupaskeun vérsi anyar tina Ultimaker Cura 4.11 numana antarbeungeut pangguna parantos nampi paningkatan, ogé modél modél anyar, pamutahiran integrasi perpustakaan sareng seueur deui.

Upami anjeun henteu terang ngeunaan Ultimaker Cura, hayu atuh béjakeun yén ieu nyaéta aplikasi anu dirancang pikeun printer 3D, di mana anjeun tiasa ngarobih parameter percetakan teras ngarobih kana kode G. Éta didamel ku David Braan, anu saatos waktos damel pikeun Ultimaker, perusahaan anu didédikasikeun pikeun desain sareng ngadamel printer 3D.

Ultimaker Cura Éta dicirikeun ku nyayogikeun antarmuka grafis pikeun nyiapkeun modél pikeun percetakan 3D, kang Éta disaluyukeun numutkeun modélna sareng program nangtoskeun skénario printer 3D salami aplikasi sekuen unggal lapisan.

 

Warta utama dina Ultimaker Cura 4.11

Dina vérsi aplikasi anu anyar ieu urang tiasa mendakan yén a modél modél permukaan luhur Monotonic Top na Bottom anyar kana setélan pikeun ngahontal permukaan anu dicetak langkung lemes sareng langkung seragam, contona pikeun nyiptakeun prototipe démo anu langkung pikaresepeun atanapi pikeun hubungan anu langkung caket sareng bagian anu sanés upami diperlukeun.

Salian ti ieu, urang ogé tiasa mendakan yén panganteur pangguna parantos diénggalan, Nya, dina versi anyar ieu Ultimaker Cura 4.11 langkung ti 100 ikon anyar parantos ditambihan pikeun nyederhanakeun idéntifikasi rupa-rupa operasi, ogé skala tina ikon numutkeun ukuran jandéla. Desain ulang desain bewara sareng bewara.

Perbaikan anu sanésna nyaéta ningkat integrasi sareng Perpustakaan digital sareng kolaborasi dina proyék-proyék anu dibagi-bagi dimudahkeun. Fitur pamilarian perpustakaan anu anyar parantos ditambihan, ngamungkinkeun anjeun milarian nganggo nami proyek, tag, sareng katerangan.

Ogé nalika milarian setélan pisibilitas, eusi déskripsi setting dipertimbangkeun.

Tina parobihan anu sanés anu nonjol tina versi anyar ieu:

  • Ngalereskeun sajumlah ageung bug
  • Masalah anu dibenerkeun dihasilkeun dina ngawangun sareng Python 3.8
  • Ditambahkeun kamampuan nyerat sadaya profil bahan ti pihak ka USB drive pikeun update BOM manual dina printer 3D.
  • Katerangan pikeun printer sareng matéri énggal parantos ditambihan.
  • Ditambahkeun pilihan pikeun nembongkeun bewara nalika versi plugin anyar sareng versi béta tina Ultimaker Cura dileupaskeun.
  • Eusi inpormasi tina pendaptaran parantos ningkat sareng inpormasi ngeunaan kagagalan auténtikasi.

tungtungna Upami anjeun resep terang langkung seueur perkawis éta, anjeun tiasa parios detil na Dina tautan ieu.

Kumaha carana nginstal Ultimaker Cura dina Linux?

Pikeun aranjeunna anu kabetot dina pamasangan aplikasi ieu dina sistemna, aranjeunna tiasa ngalakukeun éta ku nuturkeun paréntah anu kami bagikeun di handap.

Umumna pikeun Linux, pamekar ti Cura nawiskeun kami file AppImage anu urang tiasa kéngingkeun tina halaman wéb resmi aplikasi. Link na ieu.

Atan pikeun anu resep ngagunakeun terminal, aranjeunna tiasa kéngingkeun bungkus ku ngetikkeun paréntah ieu:

wget https://github.com/Ultimaker/Cura/releases/download/4.11.0/Ultimaker_Cura-4.11.0.AppImage 

Saatos ngaunduh paket urang bade masihan anjeun idin ijin. Urang tiasa ngalakukeun ieu ku ngaklik sékundér dina bungkus sareng dina ménu kontéks urang buka pilihan properti. Dina jandéla anu dibuka, urang nempatkeun diri dina tab ijin atanapi dina bagian "idin" (ieu beda-beda sakedik diantawis lingkungan desktop) sareng kami bakal pencét dina kotak "palaksanaan".

Atanapi ti terminal urang tiasa masihan idin ku ngaéksekusi paréntah ieu:

sudo chmod x+a Ultimaker_Cura-4.11.0.AppImage

Sareng voila, ayeuna urang tiasa ngajalankeun installer ku ngaklik dua kali dina file atanapi tina terminal kalayan paréntah:

./Ultimaker_Cura-4.11.0.AppImage

Tungtungna, dina kasus Arch Linux atanapi turunan, Urang tiasa masang aplikasi langsung ti Repositori Arch Linux (sanaos vérsi na langkung lami). Pikeun ngalakukeun ieu urang kedah ngetik:

sudo pacman -S cura


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   H2OGI cenahna

    sareng perpustakaan sareng "seueur" deui. Meureun anjeunna hartosna "langkung" deui