Whatsapp pikeun pc

WhatsApp mangrupikeun salah sahiji alat utusan anu paling populér di jaman ayeuna, tapi kamungkinan pisan gancang atanapi engké urang bakal nyobian masang Whatsapp pikeun pc, kumargi éta pasti mangrupikeun sistem anu hadé pikeun tiasa ngajaga kontak sareng réréncangan sareng kulawarga urang tapi ngalangkungan platform anu langkung raoseun, tiasa diakses sareng gampang dianggo. Kusabab kitu, dinten ieu urang bakal ngajelaskeun kumaha anjeun tiasa nganggo WhatsApp pikeun PC tanpa kedah masang alat alternatip.

Whatsapp pikeun pc

Versi WhatsApp anyar pikeun PC
Faktanya nyaéta ti saprak muncul émulator Android pikeun PC, saha waé anu parantos tiasa nganggo alat sapertos WhatsApp langsung dina komputerna. Nanging, masalahna nyaéta kami parantos kapaksa masang program alternatif sareng ngajalankeunana, anu ngalambatkeun operasi komputer anu langkung lami, salian ti éta, upami urang ngarobih PC sacara rutin sabab sering ngumbara, urang gaduh sababaraha komputer anu béda di padamelan sareng di bumi, sareng sajabana, kami kapaksa masang unggal-unggal na.
Ieu parantos robih berkat vérsi WhatsApp anu énggal pikeun PC anu urang badé nyarioskeun perkawis waktos ieu.

Akses WhatsApp tina PC anjeun
Sareng éta ti ayeuna éta gampang ngagunakeun WhatsApp pikeun PC sapertos pikeun muka halaman wéb mana waé.
Tangtosna, mimiti sadaya sareng sadayana pikeun jalan anu leres, hal anu pangpayunna urang laksanakeun nyaéta ngamutahirkeun versi sélulér kami tina WhatsApp pikeun ngaraosan anu paling anyar anu aya.
Sakali parantos, naon anu bakal kami laksanakeun nyaéta buka halaman wéb WhatsApp nganggo browser Google Chrome. Urang ayeuna nyandak alat kami sareng ngalebetkeun bagian Setélan teras pencét dina Wéb WhatsApp. Léngkah salajengna nyaéta pikeun ngunduh kode QR anu muncul dina halaman wéb dina komputer urang sareng ngan sababaraha detik urang bakal ningali yén WhatsApp bakal dibuka sacara otomatis.

Whatsapp pikeun pc

Sakumaha urang tiasa tingali, prosés na henteu ngan ukur saderhana tapi ogé ngan butuh sababaraha menit, bari urang tiasa ngalaksanakeunna liwat komputer naon waé anu ngagaduhan konéksi Internét sareng browser Google Chrome dipasang.
Alternatipna, cara anu langkung tradisional pikeun masang Whatsapp pikeun pc Éta ngalangkungan Bluestacks, émulator Android pikeun PC anu gaduh reputasi hébat sareng gampang dipasang, sanaos, dina hal ieu urang kedah ngalaksanakeun instalasi lengkep dina unggal alat komputer urang.

Upami anjeun hoyong ningali éta step by step anjeun tiasa ningali tulisan anu sanés ieu - >>  Pasang whatsapp dina PC


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

25 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   norma patricia laguna cenahna

    Éta saé pisan

  2.   norma patricia laguna cenahna

    hatur nuhun

  3.   norma patricia laguna cenahna

    Téknologi megah

    1.    norma patricia laguna cenahna

      Janten komunikasi konstan

  4.   norma patricia laguna cenahna

    Aplikasi anu saé pisan

  5.   wilfredo querales cenahna

    Kuring hoyong undeur

  6.   milena andrea cenahna

    milena andrea

  7.   milena andrea cenahna

    naon

  8.   kadal cenahna

    Saé ngagaduhan aplikasi ieu

  9.   kadal cenahna

    😉

  10.   Jenny cenahna

    Saé pisan

  11.   sahio cenahna

    lucu

  12.   Karen cenahna

    sae pisan

  13.   Nahomi gonzales cenahna

    Aplikasi anu saé pisan

    1.    Nahomi gonzales cenahna

      Abdi hoyong unduh wattsap dina pc kuring

  14.   Leidy Diana cenahna

    Abdi hoyong whatsapp

  15.   yuvia cenahna

    Abdi hoyong unduh

  16.   Emilia cenahna

    Abdi ngan hoyong sareng peryogi pisan kanggo gaduh whatsapp

  17.   Emilia cenahna

    Kusabab aplikasi ieu, sajaba ti komunikatif, éta diénggalan beuki seueur, anjeun tiasa nelepon gratis, sareng sajabana, éta mangrupikeun aplikasi anu saé pisan anu parantos dianggo pisan.

  18.   percy Alexander cenahna

    Neruskeun….

  19.   Carmen cenahna

    Abdi henteu terang kumaha ngalakukeunana?

  20.   Giovanni cenahna

    Ok sep tiasa anjeun nyauran r

    1.    Yorleni cenahna

      Abdi gaduh! Telepon henteu diénggalan, aya anu ngabantosan Abdi

      1.    TALI cenahna

        Halo Yorleni buka setélan teras buka umum sareng di sana anjeun muka pembaruan.

  21.   yadira barboza magana cenahna

    Halo, abdi hoyong gaduh WhatsApp