Ailurus 10.2 sayogi

Versi Ailurus 10.2 ayeuna sayogi. Ailurus mangrupikeun aplikasi anu tujuanna supados Linux langkung gampang dianggo

Diantara fungsina:

  • Pasang / cabut aplikasi anu teu aya dina Repository resmi.
  • Aktipkeun / nonaktipkeun Repository ti pihak katilu.
  • Tembongkeun / nyumputkeun Ikon Komputer, Bumi, Sampah sareng Jaringan kuring
  • Némbarkeun inpormasi ngeunaan BIOS, motherboard, CPU sareng batré
  • Konpigurasikeun cache gambar leutik Nautilus
  • Konpigurasikeun menu kontéks Nautilus
  • Konpigurasikeun Gnome Autostart Applications
  • Konpigurasikeun tingkah tingkah
  • Tembongkeun / Sumputkeun Layar Gnome

sareng seueur deui…

Upami anjeun nganggo Karmic anjeun tiasa masangkeunana sareng:

sudo add-apt-repository ppa: ailurus
sudo update apt-meunang
sudo apt-meunang install ailurus

Ditempo dina | ubuntulife


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mitt cenahna

    sareng kanggo FEDORA 17 kumaha cara dipasangna?

  2.   Juscelk cenahna

    Patarosan: Kuring ngagaduhan eeebuntu 9.04 dina Asus EeePC 900 HD sareng kuring henteu tiasa masang Ailurus, ku terminal éta nyatakeun yén éta henteu mikawanoh paréntah. Naon anu kuring tiasa lakukeun? hatur nuhun

  3.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Anjeun kedah nambihan PPA "ku panangan":
    sudo gedit /etc/apt/source.list
    Sareng nempelkeun 2 garis ieu:
    deb http://ppa.launchpad.net/ailurus/ppa/ubuntu utama utama
    deb-src http://ppa.launchpad.net/ailurus/ppa/ubuntu utama utama

    Teras
    sudo apt-key adv --keyserver keyserver.ubuntu.com --recv-keys 9A6FE242

    Pikeun diajar kumaha cara masang PPA, kuring nyarankeun anjeun maca ieu: https://launchpad.net/+help/soyuz/ppa-sources-list.html

    Kuring miharep kuring parantos ngabantosan! Surak! Paul.