Albert sareng Kupfer: 2 kendi unggulan salaku alternatip pikeun Cerebro

Albert sareng Kupfer: 2 kendi unggulan salaku alternatip pikeun Cerebro

Albert sareng Kupfer: 2 kendi unggulan salaku alternatip pikeun Cerebro

Paduli, jinisna tina sistem operasi anu urang anggo malah komputer, sabab teu aya anu rahasia, anu salawasna langkung saé pamakean keyboard ku cara anu unggul yén panggunaan dominan atanapi ampir éksklusif tina beurit (beurit).

Sareng alesan éta, dina seueur-seueur Sistem Operasi sareng Aplikasi, disebatna jalan pintas keyboard (hotkeys) atanapi anu disebatna Peluncur, tina tindakan atanapi aplikasi, ka ningkatkeun produktivitas pangguna. Di urang GNU / Distros Linux urang gaduh conto anu saé, salah sahijina nyaéta aplikasi anu disebat "Otak", anu urang nyarios nembe urang nyarios, sareng anu sanésna deui anu 2 urang bakal nyarios dinten ayeuna. Maranéhna nyaéta "Albert sareng Kupfer".

Albert sareng Kupfer: Produktivitas, Tombol Hotkeys

Téma tina produktivitas pamaké ngeunaan Sistem Operasi anu béda, éta tiasa henteu pati penting pikeun pangguna umum, tapi pikeun anu ogé ahli téknologi atanapi ti sababaraha daérah padamelan sanésna, éta penting henteu ngalibetkeun tindakan anu aya hubunganana sareng panggunaan intensif klik mouse pikeun ngalakukeun kagiatan sapopoé repetitive atanapi cyclical.

Sareng dina hal éta, GNU / Distros Linux, diantara anu sanésna fitur hébat, ngagaduhan kisaran pilihan anu hadé pikeun aplikasi atanapi peluncur aksi pikeun ngaleungitkeun tugas monoton sapertos kitu ngaminimalkeun panggunaan beurit, dina kagiatan sapertos, buka menu aplikasi sareng ngajalankeun aplikasi atanapi angkat ka terminal sareng ngajalankeun paréntah.

Albert sareng Kupfer: Eusi

Pitchers: Albert sareng Kupfer pikeun ningkatkeun produktivitas

Albert

Numutkeun pamekar na di na website resmi, Albert nyaéta Peluncur dijelaskeun sapertos kieu:

"Peluncur sanggup ngaksés sadayana kalayan ampir teu upaya. Maka, éta sanggup ngajalankeun aplikasi, muka file atanapi jalur na (folder / diréktori), muka téténgger dina browser, milarian wéb, ngitung hal-hal, sareng seueur deui. Albert mangrupikeun peluncur agnostik desktop, anu tujuanana nyaéta kagunaan sareng kageulisan, kinerja sareng kapanjangan. Éta ditulis dina C ++ sareng dumasar kana kerangka Qt. Éta dikembangkeun dina lisénsi GPL, 100% gratis sareng sumber terbuka".

Ayeuna nuju kanggo nomer vérsi stabil 0.16.1 Tanggal ayeuna 12 / 2018, sareng gaduh ogé halaman wéb di GitHub.

tambaga

Numutkeun pamekar na di na website resmi, Kupfer mangrupikeun Peluncur dijelaskeun sapertos kieu:

"Kupfer mangrupikeun panganteur pikeun aksés gancang sareng merenah kana aplikasi sareng dokuménna. Pamakéan anu paling khas nyaéta pikeun milarian aplikasi anu khusus sareng ngajalankeunana. Kami parantos nyobian Kupfer gampang diperpanjang ku plugins sahingga paradigma aksés gancang ieu tiasa diperpanjang ka seueur objék tibatan ngan ukur aplikasi. Kami arepkeun yén ngagunakeun Kupfer pikaresepeun. "

Ayeuna nuju kanggo nomer vérsi stabil 3.19 Tanggal ayeuna 03 / 2017, sareng gaduh ogé halaman wéb di GitHub.

Launcher diulas séjén

  • Navigator Jandéla Avant (Awn): https://launchpad.net/awn
  • Bashrun2: http://henning-liebenau.de/bashrun2/
  • Dmenu: https://tools.suckless.org/dmenu/
  • DockBarX: https://github.com/M7S/dockbarx
  • Bebek Peluncur: https://launchpad.net/~the-duck/+archive/ubuntu/launcher
  • GNOME Entong: https://do.cooperateam.net/
  • Pie Gnome: https://schneegans.github.io/gnome-pie.html
  • Krunner: https://userbase.kde.org/Plasma/Krunner
  • Peluncuran: https://www.launchy.net/index.php
  • munara lantera: https://github.com/emgram769/lighthouse
  • Mutasi: https://github.com/qdore/Mutate
  • Plasma kick-off: https://userbase.kde.org/Plasma/Kickoff
  • Pménu: https://github.com/sgtpep/pmenu
  • Rofi: https://github.com/davatorium/rofi
  • Slingshot: https://launchpad.net/slingshot
  • Synapse: https://launchpad.net/synaps-project
  • Ulauncher: https://ulauncher.io/
  • Menu Kumis: https://gottcode.org/xfce4-whiskermenu-plugin/
  • Zazu: https://zazuapp.org/

Rekomendasi

Leres anjeun, pikeun sababaraha alesan moal dipaké salaku aplikasi peluncur a Otak, Albert atanapi Kupfer, langkung saé anjeun milih anu resep Ulaunchersakumaha, anu sanésna langkung katinggaleun jaman, ditingalkeun, atanapi énggal tapi kanggo lingkungan desktop khusus. Ulauncher mangrupikeun peluncur anu didukung modern, anu énggal, didukung, seueur tambihan anu sayogi sareng henteu gumantung kana Lingkungan Desktop khusus. Kituna, urang bakal lami deui nyebarkeun perkawis éta.

Tulisan anu aya hubunganana:
Otak: Aplikasi Buka Palang-Platform pikeun Produktivitas
Tulisan anu aya hubunganana:
Produktivitas dugi ka maksimal: Kumaha cara nganggo aplikasi Otak dina jero?
Tulisan anu aya hubunganana:
Brain Plugins: Plugins pikeun ningkatkeun produktivitas

Gambar umum pikeun kasimpulan artikel

kacindekan

Kami arepkeun ieu "gunana tulisan saeutik" on  «Albert y Kupfer», anu 2 unggulan aplikasi produktivitas tina nanaon Peluncur, saalus Otak sareng Ulauncher; janten seueur minat sareng kagunaan, Kanggo sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi hébat kana difusi ékosistem aplikasi éndah, gigantic sareng ngembang tina «GNU/Linux».

Sareng kanggo langkung seueur inpormasi, tong teras-terasan ngadatangan naon waé Perpustakaan online Como OpenLibra y jedit maca buku (PDF) ngeunaan topik ieu atanapi anu sanés daérah pangetahuan. Kanggo ayeuna, upami anjeun resep ieu «publicación», tong lirén ngabagi na sareng batur, di anjeun Situs wéb paporit, saluran, grup, atanapi komunitas tina jaringan sosial, langkung saé gratis sareng kabuka salaku Mastodon, atanapi aman sareng pribadi sapertos telegram.

Atanapi kantun didatangan halaman bumi kami di TiLinux atanapi lebet kana Saluran resmi Telegram ti DesdeLinux maca sareng milih ieu atanapi publikasi menarik anu sanés dina «Software Libre», «Código Abierto», «GNU/Linux» sareng topik-topik sanés anu aya hubunganana sareng «Informática y la Computación»jeung «Actualidad tecnológica».


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   arazal cenahna

    Nya, upami Kupfer teu acan diénggalan lami-lami teuing, kuring ngabayangkeun yén éta bakal parantos ditingalkeun, anu ...

  2.   Pasang Masang Linux cenahna

    Salam Teo! Kuring miharep anjeun resep kontén na éta mangpaat.

    Pasti seueur peluncur dina modeu beku atanapi ditilar. Anu tetep langkung modéren sareng fungsional nyaéta, pikeun kuring, Cerebro sareng Ulauncher. Dipisahkeun atanapi babarengan aranjeunna alus teuing sareng detil na, anu pasti bakal gumantung kana Distro dimana aranjeunna tiasa dianggo. Kuring bakal ngagunakeun éta babarengan dina komputer kuring, sabab aranjeunna henteu masihan masalah naon-naon, sabab éta cukup kuat sareng aranjeunna tiasa dianggo sampurna dina MilagrOS 2 (MX Linux 19) kuring.

  3.   Logan cenahna

    Abdi langkung resep Ulauncher

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Salam Logan! Sakumaha anjeun tiasa tingali di dinya, kami nyarankeun Ulauncher, tapi sanés salaku gaganti otak tapi salaku pelengkap, kumargi Ulauncher nyéépkeun seueur sumber memori RAM. Kuring nyarankeun ngagunakeunana tanpa ekstensi sasarengan sareng Cerebro.

bool (leres)