Dia: alternatif gratis pikeun Microsoft Visio

Omod mangrupikeun panyusun diagram lintas platform (GNU / Linux, Unix sareng Windows) dumasar kana GTK + kalayan lisénsi GPL anu diideuan ku versi komérsial di Microsoft Visio, sanaos langkung berorientasi kana skéma informal pikeun panggunaan sakapeung.

Kalayan Dia ayeuna anjeun ngagaduhan objék khusus pikeun ngabantosan anjeun ngagambar diagram UML, diagram alir, diagram jaringan, cisco, sareng sababaraha rupa diagram sanés. Di sagigireun éta ogé dimungkinkeun pikeun nambihan fungsi sareng tindakan anu anyar nganggo file XML.


Urang tiasa masangna nganggo aptitude, sabab éta aya dina Repositories Ubuntu:

sudo aptitude masang dia

Anjeun tiasa ngajalankeunana tina:

aplikasi > Grafis > Éditor diagram

Anjeun ogé tiasa resep ngaunduh Diri. Éta diwangun ku panyipta file UML pikeun dianggo ku Omod, Kalayan anjeun tiasa ngahasilkeun diagram Perl atanapi C ++ kode anjeun.

sudo aptitude masang otodia

link:

Wéb Resmi
Pakét Ubuntu

Ditempo dina | belinuxmyfriend


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   beunghar cenahna

    Abdi peryogi gaganti visio ieu.
    Akhirna!
    tés sareng hatur nuhun!
    PS: disimpen dina tetengger firefox langsung. Inpo anu saé

  2.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Halo! Tingali ... abdi henteu terang pisan. Tapi dumasarkeun ka kuring pikeun nyarankeun anjeun nyobian OpenOffice Draw. Linux ngagaduhan seueur program anu ngamungkinkeun anjeun nyetak kana PDF, tapi sakedik (saleresna, sababaraha) anu ngamungkinkeun anjeun nyandak éta salaku dadasar pikeun hal anu sanés atanapi éditanana ... sigana Draw bakal janten salah sahiji diantarana.

    Hal sanés anu anjeun tiasa nyobian nyaéta muka PDF dina layar lengkep sareng pencét tombol "Print Screen" atanapi "Print Screen" supados Linux bakal "nyandak gambar" tina naon anu anjeun tingali. Maka éta bakal janten masalah ngan saukur nempelkeun bagian-bagianna nganggo GIMP atanapi program anu sami. Éta sanés pilihan anu pangsaéna tapi éta tiasa dianggo ... ogé, saur kuring Visio henteu ngagaduhan fungsi pikeun anu anjeun tanyakeun ogé. 🙁

    Ah! Panon! Dina sababaraha keyboard Print Screen nembongan salaku PrtScr, dina tambang (anu dina basa Spanyol) nyatakeun Impr Pant.

    Mudah-mudahan data parantos dilayanan!

    Peluk! Paul.

  3.   beunghar cenahna

    Kuring naros: naha urang tiasa nempatkeun latar tukang pdf pikeun ngabentuk diagram?
    Kuring gaduh "skétsa" jalan sareng walungan sareng kuring kedah nempatkeun imahna masing-masing dina peta.
    Gracias!

  4.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Abdi hilap ... Kivio ogé aya di dieu pikeun ngadamel diagram sapertos kieu ... éta program KDE, tapi anjeun tiasa masangkeunana dina Ubuntu kalem (tangtosna éta bakal nyungkeun anjeun masang KDE ... 😀) Kanggo langkung seueur inpo. angkat ka http://www.koffice.org/kivio/

  5.   Orlando cenahna

    Pilihan anu kuring pikaresep pikeun visio nyaéta Lucidchart.

    https://www.lucidchart.com/pages/es/alternativa-a-visio