NewsBlur, alternatipna aya

Naon mangrupakeun ide nu sae ngeunaan eupan! Anjeun tiasa ngahijikeun sadaya situs anu anjeun resep sareng maca éta kalayan kalem, tanpa kedah nganjang sacara berkala kana situs pikeun ningali aya anu anyar parantos muncul. Kuring henteu nganggo pisan feed (sakitar 40 situs, sakedik sakedik atanapi sakedik kirang), tapi kuring terang jalma anu ngalanggan langkung ti 700 fon. Mangrupikeun nomer anu pikasieuneun sareng pasti, pikareueuseun pikeun dicekel.

Kuring nuju nyarios ka pemirsa anu gaduh pengetahuan Google Reader. Anu maca eupan dimana-mana. Tapi éta henteu ngajantenkeun anu pangsaéna, atanapi anu paling merenah. Luhureun sadaya, saatos motong fungsi sosial anu anjeunna kalahkeun resep Google+ (naon anu parantos ditulis cukup). Jujur kuring henteu pernah nganggo éta janten sanés alesan utama kuring lirén nganggo éta. Kuring lirén nganggo éta kusabab kuring mendakan (hatur nuhun kana téks ieu) NewsBlur sareng éta pikeun ngajawab sacara praktis sadaya tungtutan kuring, nalika stroke. Hayu urang tingali sacara caket dina ciri na, janten anjeun tiasa ningali naha kuring resep pisan.

Naon anu saé na?

Seueur. Dimimitian ku desain. Google Reader Éta uih nalika kuring ngantunkeun éta sareng panginten tiasa ningkat pisan ti saprak éta. Tapi NewsBlur éta rada saé kumaha ayeuna sareng desain na jelas pisan sareng raoseun. Sadayana diatur janten intuitif. Ieu kasusah anu pangageungna sareng éta NewsBlur éta henteu ditarjamahkeun. Sanés sanés seueur anu ngartos, tapi sababaraha hal bakal saé dina basa anu sanés. Hayu urang tingali heula kumaha pandangan normalna:

Teu aya anu teu biasa. Upami aranjeunna ngalieuk ka katuhu aranjeunna bakal mendakan eupan anu kuring nuturkeun sareng anu gaduh berita. Hal anu saé perkawis NewsBlur nyaéta kamampuan maca calik. Nyirian tag publikasi, situs, pangarang sareng bahkan kecap dina judulna; urang tiasa meunteun unggal situs sareng maca langkung tenang, sadayana disaring numutkeun kahoyong pribadi anjeun. Di handapeunana nyaéta sakelar anu ngamungkinkeun urang pikeun ngalegaan atanapi nutup spéktrum, maca ukur héjo [naon anu paling urang resep paling resep], dina konéng [normal] atanapi naon waé anu aya dina sadaya feed. Lumayan kapaké nalika anjeun nuturkeun situs tinangtu anu gancang teuing diupdate.

Ayeuna, upami anjeun ka kénca ka kénca anjeun bakal ningali tilu pandangan anu anjeun gaduh NewsBlur: Asli, Eupan sareng Carita. Pintonan Story mangrupikeun cara pikeun ningali situs dina feed reader. Ieu saé, sabab éta ngamungkinkeun urang masihan koméntar bari henteu tinggaleun atanapi kabur tina eupan anu ngan ukur ngalirkeun bagian tina téks. Atanapi sababaraha anu henteu ngalirkeun gambarna. Di dieu langkung jéntré:

Sareng pandangan Asli sami, tapi éta muka halaman hareup situs sanés carita masing-masing. Kuring pikir ieu mangpaat nalika anjeun ngadatangan situs énggal ngalangkungan éta blurblogs, anu ku kuring bakal dijelaskeun engké. Ayeuna hayu urang difokuskeun sidebar:

 

Dina tanda hideung, urang tiasa ngartos kumaha pamisah; aranjeunna hirup carita urang simpen maca engké atanapi ngarah moal leungit dina banjir inpormasi. Langsung di handap, éta blurblogs. Ieu mangrupikeun rohangan dimana pangguna ngabagi carita anu urang koméntar, sanaos mencét tombol "Bagikeun" cekap. Sakumaha anjeun tiasa tingali, aranjeunna tiasa ngagaduhan nami anu pas; seueur diantarana rada anéh. Sareng urang tiasa ngantepkeun sakumaha anu dipikahoyong, sareng warna anu aplikasi nyalira nawiskeun ka urang atanapi ku CSS urang nyalira, sanaos kuring henteu tiasa nyobian anu terakhir.

Sareng di handapeunana, tuangeun nyalira, masing-masing ngalirkeun kalayan jumlah berita anu héjo atanapi konéngna. Kacerdasan tina NewsBlur ngajadikeun sagalana pikaresepeun pisan. Mangrupikeun pangalaman anu pikaresepeun pisan pikeun mengklasifikasikan hiji hal sareng ngagaduhan eusina ngan ukur mencétan.

Aya ogé aplikasi sélulér. Abdi nganggo resmi Android, tapi lami pisan versi teu resmi katelah Blar. Aplikasi resmi ngadat kadang-kadang, tapi lumayan saé pikeun panggunaan umum. Nyaéta sayogi pikeun Android jeung ios dina versi resmi, tapi kuring terang ayana palanggan pikeun Meego. Langkung seueur basis pangguna platform naék, langkung saé urang bakal ngalakukeun aplikasi pihak katilu.

Saatos sadayana kaunggulan ieu, naon anu anjeun ngantosan nyobian? Eureun gumantung ka Google dina ni'mat komunitas anu nembé lahir sareng ramah pisan leres-leres tiasa dilakukeun pikeun kuring. Perusahaan (dina séktor téknologi, pasti) tiasa ngalanggan sadaya sumber sareng blurblog anu tiasa na bagi tulisan éta cocog sareng anjeun. Usaha anu saé, anjeun Ngaiklankeun diri sareng eusi batur sareng anjeun ngan ukur ngabagi na. Teu aya plagiarismeu.

NewsBlur Mangrupikeun ngamimitian sareng waktos sakedik di jalan. Akun gratis masihan anjeun kamampuan nuturkeun 64 situs kalayan hiji vérsi bayaran pikeun harga anjeun tiasa milih. Éta tiasa janten wates anu cukup, tapi urang tiasa ngabantosan proyek énggal anu bakal datang ka dunya ieu kalayan kuat.

Anu paling saé pisan, éta mangrupikeun parangkat lunak gratis. Henteu gélo kuring nyarankeun barang propriétari di dieu sareng éta mangrupikeun conto anu paling terang anu kuring terang ngeunaan inovasi kalayan lisénsi sumber terbuka. Bahkan aplikasi mobile diterbitkeun dina lisénsi MIT, anu nyaritakeun ngeunaan komitmen tina Samuel Clay kalayan proyék. Kuring yakin pisan pikeun mésér langganan bayaran pas anjeun ngalangkungan 64 situs, utamina upami anjeun ngamimitian nganggo bitcoin ogé, salaku pamekar utama Dupi anjeun ngémutan.

Upami aranjeunna hoyong lebet, aranjeunna tiasa langsung milarian kuring ka kuring atanapi kana carita paling populér tina situs, anu ngumpulkeun anu terbaik pikeun bacaan kami. Masih rame ku panyatur basa Inggris, tapi langkung saé. Éta nunjukkeun yén alternatipna aya. Sareng anjeun tiasa nyarankeun hal anu kuring resep sareng anjeun pastina ogé bakal bogoh.

Daptar di newsblur.com pikeun ngamimitian nguji éta, kuring hilap masihan tautan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

19 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   kik1n cenahna

    Pohara alus.
    Abdi ogé nyarankeun http://www.feedly.com

  2.   Christopher castro cenahna

    Abdi nyarankeun GoodNoows

    Urang kedah ngadamel daptar eupan :).

    Kuring ngamimitian:

    Abdi nyarankeun
    https://blog.desdelinux.net

  3.   ngepung84 cenahna

    Dina waktos ayeuna anu nganggo integrasi Opera saé kanggo kuring, tapi hayu urang tingali kumaha jalanna.

  4.   elav cenahna

    Jujur éta katingalina saé, tapi éta pikeun ngawatesan diri kana 60 situs sapertos henteu .. Dina Google Reader kuring gaduh 185 langganan sareng kuring tiasa nambihan sakumaha anu dipikahoyong. Éta awon, leres, tapi henteu ngawatesan kuring dina pengertian éta.

    Kuring ogé sering nganggo Akregator sareng kuring badé nyobian tés ningali kumaha jalanna

    1.    anti cenahna

      Justru, jenis panggunaan ieu idéal pikeun kecerdasan buatan tiasa dianggo anu paling saé. Éta saé pisan, pikeun nyatana anu leres.

  5.   DavidM cenahna

    Pamiarsa online dumasar kana perangkat lunak gratis, anu tiasa dipasang dina sérverna nyalira:

    RSS leutik leutik: http://tt-rss.org
    Selfoss: http://selfoss.aditu.de
    Warta: http://rnews.sourceforge.net/
    Liled: https://github.com/ypo/liled

    Newsblur gratis, tapi sigana anjeun peryogi pangladén khusus sareng komputer khusus ogé, kusabab pitunjukna ngagaduhan bahan ... 🙂

    1.    anti cenahna

      Tangtosna, sesah dipasangna. Upami anjeun henteu resep ideu anu maca basis wéb, cukup maca desktop. Tapi ngadukung langganan sigana henteu saé pikeun kuring, sagigireun tiasa konsultasi di mana waé.

  6.   Jaume cenahna

    tulisan anu pikaresepeun

  7.   Jean ventura cenahna

    Pussy, tapi sanés tautan ka topik!

    1.    anti cenahna

      Kasalahan rookie. Pertimbangkeun yén kuring gaduh penghapus nyangkut bari. http://www.newsblur.com

  8.   Vlad cenahna

    Kuring parantos ngagunakeun jasa ieu langkung ti sataun. Kuring henteu yakin ku Google Reader kusabab seueur data anu disimpen di perusahaan ieu. Kuring henteu kantos bérés percanten "Tong Jahat."

    Kuring terang aya pamiarsa feed sumber terbuka sanés, tapi kuring pikir - lereskeun kuring upami lepat - éta ngan ukur hiji anu nyingkronkeun kana awan. Mangpaat pisan pikeun kuring pikeun nyocogkeun eupan kuring dina komputer anu béda-béda, kalayan OS anu béda sareng bahkan via wéb tina alat pihak katilu.

    Sanaos kitu, éta tetep henteu gaduh sakedik hal pikeun disampurnakeun sareng bug pikeun menerkeun dina sadaya vérsi na; nanging, saur abdi Samuél ngalakukeun padamelan anu saé.

    1.    anti cenahna

      Naon blurblog anjeun? Kami kedah nguatkeun diri dina komunitas anu anyar sapertos kuring. Naon deui, DesdeLinux ogé tiasa ngadamel blurblog sareng ngabagi berita sareng tulisanana sorangan sareng blog anu pikaresepeun anu sanés.

  9.   Ghermain cenahna

    Patarosan na disada konyol tapi… Kumaha dipasangna? Kumaha carana diakses? Éta saé kanggo para ahli tapi… sareng pikeun urang anu nembé ngamimitian? Punten tong dipaliré kami, jelaskeun kumaha éta dilakukeun.
    Saha anu naros diajar sareng saha anu seuri kana patarosan éta hilap yén aranjeunna ogé kedah naroskeun pikeun milarian. Teu aya anu lahir diajar ... Atanapi upami?

    1.    anti cenahna

      Nuju http://www.newsblur.com sareng ngadaptar. Kadengena konyol, tapi kuring sono.

  10.   vlar cenahna

    Anti, teras kuring konsultasi éta. Kuring henteu kantos nganggo fungsi sosial. Teras kuring konsultasi sareng masangkeunana.

    Mangrupikeun jasa wéb. Anjeun tiasa ngadaptar sareng nganggo tina http://www.newsblur.com

    Éta ogé ngagaduhan aplikasi pikeun android sareng IOS di toko masing-masing. Ukur milari "newsblur". Android anu gratis, kuring ngabayangkeun yén ios ogé.

  11.   Ngagantung1 cenahna

    Huew, abdi nganggo Liferea, rada beurat tapi cinta.

  12.   auroszx cenahna

    Narikna, sanaos tata letak NewsBlur katingalina uih pikeun kuring: / Abdi resep nganggo Google Reader sareng klien. Dina Linux kuring nganggo Lightread, sareng duanana dina Android sareng ios kuring ngagaduhan Feedly (dina Android kuring gaduh béta pribadi tina aplikasi).

  13.   jony127 cenahna

    Hai, postingan ieu saé kanggo kuring.

    Nalika kuring nganggo kde, kuring kantos ngagunakeun akregator tapi kuring hoyong nganggo klien desktop anu nyimpen eupan online contona sareng pamiarsa google sareng tetep disingkronkeun sareng klien desktop.

    Aya saran pikeun debian?

    Hatur nuhun.

  14.   Mara cenahna

    Pikeun ngalereskeun penampilan sareng fungsina Google Reader dina Firefox aya plugin GoogleReaderPlus:

    https://addons.mozilla.org/es/firefox/addon/googlereaderplus/?src=api

    Éta ogé ngamungkinkeun pikeun ngamuat halaman dina pigura sacara otomatis atanapi dina paménta, jalan ka anotasi salajengna atanapi sateuacanna ku mencét tombol mouse, gerakan tikus, sambungan https, ngahapus iklan, ngarobih ukuran font, nganggo téma Firefox People, jst. .

    Sanaos henteu aya hubunganana sareng éta, pikeun Android anu sanés lengkep pisan sareng cocog pisan pikeun ngamuat RSS sareng maca éta offline nyaéta JustReader:

    https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.enacu.myreader&hl=es