AndEX 10: ayeuna anjeun tiasa ngajalankeun Android 10 dina komputer x86 anjeun

Potret layar AndEX 10

AndEX mangrupikeun proyék anu pikaresepeun. Dijieun ku Arne Exton, anu dimaksad nyaéta nyiptakeun sistem operasi nganggo Android salaku pangkalan, tapi pikeun PC, nyaéta ngagunakeun Android-x86 sanés anu dumasar kana ARM. Ku cara kieu, anjeun tiasa ngagaduhan "distro" ieu anu nganggo poténsi pinuh ku Android siga anu distribusi GNU / Linux anu sanés. Tanpa kedah nganggo émulator, atanapi kompilasi silang, jst. Arne masihan anjeun sadayana parantos ...

Saatos salapan bulan pangembangan saatos peluncuran AndEX Pie, éta ayeuna parantos diluncurkeun JeungEX 10, anu anjeun tiasa bayangkeun dumasarkeun kana Android 10. Garpu ieu parantos tiasa ningkatkeun sababaraha hal tina proyék Android-x86 asli pikeun versi 10 panganyarna ieu ti Google. Éta cocog sareng sajumlah ageung komputer, sapertos Acer Aspire, HP, Samsung, Dell, Toshiba, Lenovo Thinkpad, Fujitsu, Panasonic, sareng ASUS.

Upami anjeun gaduh PC desktop atanapi merk sanés anu sanés ti éta atanapi sababaraha alat anu dipasang anu henteu saluyu sareng pabrikan mana waé, maka dimungkinkeun pikeun ngajalankeun AndEX 10 ogé. Hijina masalahna nyaéta dina sababaraha kasus éta panginten tiasa henteu lumayan lumayan, atanapi éta panginten henteu ngamimitian dina kasus anu langkung ekstrim. Upami ieu kajantenan, anjeun tiasa teras nyobian tina a mesin virtual sareng VirtualBox atanapi VMWare ...

Upami anjeun hoyong kéngingkeun AndEX 10, anjeun kedah mayar € 9, biaya anu henteu mahal teuing kanggo tiasa ngaaksés tautan unduhan. Mangrupikeun cara pikeun kéngingkeun pembiayaan pikeun proyek, sapertos anu sanés. Upami anjeun henteu hoyong mayar, anjeun tiasa nganggo proyék alternatip anu sanés, atanapi mesin virtual Android 10 anu parantos dipasang sapertos anu tiasa dipendakan dina osboxes.org.

Akhirna, lebet wartosna sorotan AndEX 10, anjeun gaduh:

  • Basis Android 10 (x86).
  • Ningkat pangrojong hardware.
  • Aplikasi anu tos dipasang sateuacanna: Aptoide, Spotify, F-Droid, Angry Birds, YouTube, jsb.
  • GAPPS dipasang pikeun tiasa nganggo aplikasi sareng jasa Google, contona, masang Google Play.
  • Kinerja sareng pamutahiran sora.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   lix20 cenahna

    atanapi angkat OS X86 dumasar android sanés kanggo PC!

    dibandingkeun sareng OS perdana sareng phoenix OS ngagaduhan kaunggulan éta didasarkeun kana android 10 sareng sanés 7.1 sapertos ieu.

    Kusabab kuring henteu kedah mayar, sigana kuring bakal tetep 2 terakhir ieu (sanaos phoenix OS nunjukkeun iklan), tapi pikaresepeun pikeun terang langkung seueur alternatif, panginten dina sababaraha waktos kuring bakal masihan kasempetan.

  2.   nee cenahna

    Neee mayar kanggo gratis