Android 12 béta parantos dileupaskeun sareng ieu berita na

Google parantos nampilkeun versi béta munggaran Android 12 di mana sajumlah pembaruan desain antar muka parantos diusulkeun pangpentingna dina sajarah proyek. Desain anyar ngalaksanakeun konsépna "Bahan Anjeun" disebut-sebut salaku generasi saterusna Desain Bahan.

Konsép anyar éta bakal dilarapkeun sacara otomatis pikeun sadaya platform sareng elemen panganteur, sareng éta moal meryogikeun perobihan ti pamekar aplikasi.

Dina platform éta sorangan, desain widget anyar disorot salaku aranjeunna parantos didamel langkung katingali, bunderan juru parantos ningkat, sareng kamampuan ngagunakeun warna anu dinamis anu cocog sareng téma sistem parantos disayogikeun.

Ditambahkeun kamampuan pikeun otomatis adaptasi palette sistem kana warna wallpaper anu dipilih: sistem sacara otomatis ngadeteksi warna anu dominan, ngaluyukeun palette ayeuna, sareng nerapkeun perobihan pikeun sadaya elemen antar muka, kalebet area béwara, layar konci, widget, sareng kontrol volume.

Épék animasi énggal parantos dilaksanakeun, sapertos kanaékan skala anu bertahap sareng gerakan lemes daérah nalika ngagulung, nembongan, sareng mindahkeun barang dina layar. Salaku conto, nalika anjeun ngabolaykeun béwara dina layar konci, indikator waktos sacara otomatis dilegakeun sareng nyandak rohangan anu kantos diilikan ku béwara éta.

Éta ogé disorot éta nambihan pangaruh tina manteng ngagulung ujung, anu ngajelaskeun yén pangguna parantos ngaleuwihan wates gulung sareng parantos dugi ka tungtung eusi. Kalayan épék anyar, gambar konténna manteng sareng pulih. Modeu indikasi tungtung gulung anyar dihurungkeun sacara standar, tapi aya pilihan dina setélan pikeun ngabalikeun tingkah lami.

Transisi sora anu langkung lancar parantos dilaksanakeun- Nalika ngaganti tina hiji aplikasi anu ngaluarkeun sora kana aplikasi anu sanés, sora anu tilasna ayeuna lemes sareng aya sora anu naékna diangkat, henteu maksakeun sora anu sanésna.

Sajaba ti éta, optimalisasi signifikan pikeun kinerja sistem dilaksanakeun: beban dina CPU tina sistem jasa utama turun ku 22%, anu dina gilirannana ngakibatkeun naékna umur batre 15%. Ku ngirangan kontén konci, ngirangan latency, sareng ngaoptimalkeun I / O, anjeun ningkatkeun kinerja transisi tina hiji aplikasi kana aplikasi anu sanés, sareng waktos ngamimitian aplikasi disingkat.

Kinerja query database ningkat ku ngagunakeun optimasi inline dina operasi CursorWindow. Pikeun jumlah data anu leutik, CursorWindow 36% langkung gancang, sareng pikeun set anu langkung ti 1000 jajar, akselerasi tiasa dugi ka 49 kali.

The modeu hibernasi tina aplikasi, anu ngamungkinkeun, upami pangguna parantos lami teu jelas-jelas berinteraksi sareng program, otomatis ngareset idin anu sateuacanna dikaluarkeun ka aplikasi, ngeureunkeun palaksanaan, balikkeun sumberdaya anu dianggo ku aplikasi, sapertos mémori, sareng meungpeuk peluncuran padamelan tukang sareng ngirim bewara push.

Nambihan idin BLUETOOTH_SCAN misah pikeun nyeken alat anu caketna via Bluetooth. Sateuacanna, kasempetan ieu disayogikeun nalika aya aksés kana inpormasi ngeunaan lokasi alat, anu nyababkeun perluna nyayogikeun idin tambahan pikeun aplikasi anu kedah dipasangkeun sareng alat sanés ngalangkungan Bluetooth.

Dina versi béta kadua, Panel Privasi diperkirakeun muncul sareng tinjauan sadaya setelan idin, ngamungkinkeun anjeun ngartos naon data anu aksés ku pangguna aplikasi). Indikator kagiatan mikropon sareng kaméra bakal ditambihan kana panel, kalayan bantosan anjeun ogé tiasa sacara paksa mareuman mikropon sareng kaméra.

Akhirna, peluncuran Android 12 diperkirakeun dina kuartal katilu 2021.

Tina firmware siap-siap ngawangun rilis béta ieu, aranjeunna ditawarkeun pikeun piksel 3/3 XL, Pixel 3a / 3a XL, Pixel 4/4 XL, Pixel 4a / 4a 5G sareng Pixel 5 alat, ogé pikeun sababaraha ASUS , Alat OnePlus, Oppo, Realme, Sharp, TCL, Transsion, Vivo, Xiaomi sareng ZTE.

sumber: https://android-developers.googleblog.com


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   lain ngaran cenahna

    Alus upami anjeun nyarioskeun perkawis android (pikeun anu resep pikeun terus janten budak), tapi ngémutan téma blogna, langkung saé pisan upami anjeun nyarioskeun perkawis smartphone linux asli, ogé software na, anu gaduh berita anu pikaresepeun, anu anjeun henteu laporkeun. Conto anu jelas nyaéta wéb https://linuxsmartphones.com

    Wasalam