Kernel 4.6 detil

Ti 2015 dugi ka taun ayeuna urang parantos mendakan tujuh pembaruan atanapi versi anyar tina kernel Linux. Lulus ti ...

Sorotan sawangan Android N

Sababaraha dinten kapengker pelepasan sawangan pamekar Android N diumumkeun. Pembuka sareng anu munggaran…

Kenalkeun Proyék Google Tango

Sababaraha taun ka pengker matak pikaresepeun tiasa nyandak pidéo atanapi poto nganggo handphone anjeun, sacara praktis di ...