Anggaran ngahontal: hatur nuhun ka Komunitas kami

Abdi resep ngembarkeun yén hatur nuhun ka Sumbangan dilakukeun ku sababaraha anggota Komunitas kami, kami parantos ngahontal angka anu diperyogikeun pikeun mayar jasa TiLinux, sareng sanés ngan ukur ngahontal éta, tapi kami parantos ngaleuwihan jauhna, janten ayeuna urang tiasa mundur ka Karibia ... oh henteu antosan, kuring parantos cicing di Karibia. 🙂

Ngabodor. Sakumaha anjeun parantos terang, DesdeLinux tetep aktip ti saprak didamelna berkat pitulung tanpa pamrih tina Komunitas na, sareng éta mangrupikeun hal anu urang henteu ngan ukur hatur, tapi éta ngeusi kami émosina, sabab kami henteu pernah nyangka yén proyék ieu bakal dimana ayeuna, langkung-langkung teuing, yén anjeunna ngagaduhan seueur jalmi hébat di sakitar anjeunna.

Hatur nuhun khusus

Nya, kami hoyong hatur ka sadayana jalma anu ngabantosan kami, sanés ngan ukur sacara finansial, tapi ku ideu sareng panyebaran paménta kami pikeun bantosan. Tapi sakumaha aranjeunna nyarios diluar sana: Kahormatan pikeun anu dihormat hormat. Sareng éta naha urang badé namina jalma-jalma anu nyayogikeun sumbangan moneterna dugi ka ayeuna.

masarakat

Kami moal nyebatkeun jumlahna (atanapi gélo), kusabab bantosan naon, kumaha sakedik na sigana, ditampi kalayan saé teuing kumaha éta, janten kuring ngan ukur bakal nyebutana dina urutan abjad:

  1. Carlos F Alonso
  2. Carlos G. Cortez
  3. Edder E. Perez
  4. William Garrido
  5. Gustavo Grimoldi
  6. JA Diaz Fernandez
  7. Jose M. Del Rio
  8. julius sanchez
  9. Louis Reyes
  10. Manual Sumber
  11. Raphael Castro
Upami ku alesan naon waé anu ngirimkeun sumbangan henteu aya dina daptar, mangga ngahubungan kami pikeun ngabenerkeun kasalahan.

Kana anggaran.

Kuring ngadugikeun diri dina tulisan kuring saencanna: Sababaraha naroskeun sabaraha artos anu leres-leres urang butuhkeun. Nya, kuring bakal ngajelaskeun ka anjeun kumaha artos FromLinux ayeuna dianggo. Kanggo ngalakukeun ieu, sareng sateuacan ngajentrekeun jasa, kuring ngajak anjeun ningali harga panyadia kami: GNUTransfer.

Kami ayeuna nganggo rencana:

  • Xén 2048 ($ 29.92 / Bulan, $ 354.04 / Taun, atanapi jumlahna $ 300 berkat diskon taunan.)
  • Xén 3072 ($ 44.95 / Bulan, $ 539.28 / Taun, atanapi jumlahna $ 450 berkat diskon taunan.)

Nya, inohong anu ngahontal dugi ka ayeuna tiasa ditingali dina sidebar blog sareng nalika urang teras-terasan ngirimkeun sumbanganana, éta bakal diénggalan.

Naon salajengna?

Kanggo ayeuna, mayar pangmayaran anu cocog bulan payun sareng gumantung kana surplus, urang bakal ningali naha urang nanem modal éta dina proyék sanés anu Kami parantos ngadebat sareng sababaraha anggota Komunitas.

Abdi ngan ukur tiasa hatur deui ka sadayana. Kami bakal ngagaduhan DesdeLinux sahenteuna salami sataun deui hatur nuhun .. 😉


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

31 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   dinten cenahna

    Hebat, hatur nuhun ka jalma anu tiasa berkolaborasi, éta halaman anu saé.

  2.   diazepam cenahna

    Ucapan salamet abdi

  3.   Ohi cenahna

    Wilujeng !!

  4.   joakoej cenahna

    Abdi resep desain anyar halaman, éta asik

    1.    elav cenahna

      Abdi resep anu anjeun resep! 😀

      1.    Nano cenahna

        Kuring resep anjeun resep yén anjeunna resep rasa anu saé anjeun pikeun subjek (?) XD

      2.    dhunter cenahna

        Naon anu kagum nyaéta laju .. pjax? 🙂

        1.    elav cenahna

          Loading gancang? Abdi naroskeun naha kuring henteu acan ngomprés file-na 😀

          1.    dhunter cenahna

            Leres, éta aya dina tingkatan anu sanés, langkung luhur tibatan rata-rata situs, sareng kuring nyarios sabab ti dieu anjeun terang iraha situs gancang.
            Teras upami anjeun gaduh kasempetan elav kuring bakal resep maca carita naon anu anjeun lakukeun pikeun nempatkeun éta gancang. Wordpress plugins atanapi optimasi dina nginx. Slds.

      3.    joakoej cenahna

        Abdi émut parantos ningali sateuacanna, tapi aranjeunna ngaluarkeunana langsung saatos ngalaksanakeunana sareng kuring ngantosan éta.

    2.    Cristianhcd cenahna

      Abdi mendakan téma na saé, éta antara datar sareng sober 😉

  5.   peterczech cenahna

    Wilujeng sareng kumaha topik blog énggal na good

  6.   Jibril cenahna

    Hébat, wilujeng.

  7.   eliotime3000 cenahna

    Salamet. Mudah-mudahan kanggo kampanye salajengna, aranjeunna bakal milih sababaraha tikét salami saminggu ngalangkungan Havana sahingga tiasa hirup sareng anjeun. di Istana Komputasi sareng GUTL sareng anggota komunitas geék Kuba anu sanésna (dibarengan ku a Kuba gratis, Hapus). [#OK henteu].

    Sareng ku cara kitu, parobihan anu saé tina situs.

    1.    elav cenahna

      WTF? Kalayan artos anu anjeun kedah simpen supados anjeun tiasa sumping ka Kuba, langkung saé urang nyéépkeunana pikeun angkat ka Hawaii atanapi naon anu kuring terang, ka Disney World hahahaha.

      1.    eliotime3000 cenahna

        #NGABARAKATAK

        Nya, ceuk kuring, ngan, naha videoconferens sareng anjeun? éta henteu mungkin sacara praktis, janten langkung saé upami sahenteuna batur ti éditor situs angkat ka Kuba sareng ngawawancara anjeun (: v).

  8.   jkxktt cenahna

    Selamat, kuring parantos nuturkeun anjeun ti saprak anjeun ngamimitian sareng mugia anjeun teraskeun sapertos kieu :)

  9.   mat1986 cenahna

    Selamat !!, omong, kuring resep desain 🙂

  10.   eliotime3000 cenahna

    Nya, sahenteuna, kuring bakal tetep nganggo frasa ieu:

    […] Janten urang parantos
    urang tiasa mundur ka
    Karibia ... ah tong ngantosan,
    Abdi parantos cicing di Karibia. :) […]

    Duka teuing kuring henteu gaduh artos kanggo angkat ka Karibia.

    1.    elav cenahna

      Lalaki éta ku panas anu nuju, anjeun moal kaleungitan nanaon. 😛

  11.   Raphael Castro cenahna

    Ayeuna kuring tiasa bobo gampang. Misi kahontal!
    Salam.

    1.    elav cenahna

      Nuhun sajuta kanggo bantosan anjeun! 😉

      1.    Raphael Castro cenahna

        Henteu kedah hatur nuhun, éta anu dimaksad masarakat. Anjeun parantos nyiptakeun proyék anu saé (saur blog) sareng henteu diragukeun bakal aya jalma anu ngadukung anjeun.
        Salam.

  12.   Érik H. cenahna

    Selamat ñ.ñ, urang gaduh gnu / linux sakedap xp

  13.   Jean-Carlos Acevedo cenahna

    Halo babaturan ti desdelinux, mimitina kuring badé ngawartosan anjeun yén kuring resep pisan tampilan anyar halaman, anu sanés kuring hoyong ngabantosan anjeun kolaborasi sacara monetér dina halaman tapi kuring hoyong terang kumaha ngalaksanakeunana kusabab kuring cicing di Vénézuéla sareng Kuring henteu terang kumaha carana ngalakukeun éta Kuring ngabagjakeun anjeun dina halaman anjeun Saha di nagara kuring anu resep pisan, kuring profésor parangkat lunak gratis sareng kuring sok nyarankeun ka murid kuring.

    1.    elav cenahna

      Halo Jean Carlos:

      Mimiti, hatur nuhun pisan anu hoyong kolaborasi. Kami bungah terang yén kami mangrupikeun rujukan pikeun murid anjeun. Hanjakalna pikeun kolaborasi sacara monétér pikeun ayeuna urang ngan ukur gaduh PayPal salaku jalan. Atoh kanggo inpormasi lengkep nyerat kami kana email: elav asup tina linux dot net o kzkggaara asup tina linux dot net.

      Hatur nuhun. sambutan

  14.   Alejandro cenahna

    congrats !!

  15.   Sasuke cenahna

    Hatur nuhun ka jalma anu kolaborasi sahingga proyék ieu tetep dijaga online, di sisi séjén kuring resep desain blog, éta katingalina elegan sareng saderhana

  16.   aioria cenahna

    Dina waktos anu saé Hatur nuhun ka réréncangan ieu pikeun kolaborasi ... sareng blog ieu ngabantosan. Kusabab éta mangrupikeun rujukan ka jalma sapertos kuring anu sok badé diajar ti anu sanés sareng masihan sumbangan supados batur ogé diajar.

  17.   asen_007 cenahna

    Selamat pikeun rarancang énggal.

  18.   Joaquín cenahna

    Wilujeng! sareng hatur nuhun ka anu damel.