Anggo proksi dina Chromium / Chrome

kromium sapertos browser naon anu ngahargaan dirina, anjeun tiasa nganggo System Proxy upami urang kedah nganggo salah sahiji kanggo napigasi.

Masalahna sumping nalika urang nganggo dina lingkungan desktop sapertos LXDE o Xfce, Anu teu ngagaduhan pilihan pikeun nganggo a Proksi Global. Pamakéan tina proxy en kromium éta saderhana nempatkeun dina terminal:

$ chromium-browser --proxy-server="servidor:puerto"

Tapi éta bakal hésé pisan lamun ngalakukeun ieu unggal-unggal urang balayar. Ku sabab kitu solusi anu langsung nyaéta ngédit file: /usr/share/applications/chromium.desktop. Kami milarian garis anu nyebatkeun:

Exec=/usr/bin/chromium %U

Sareng kami ngaganti ku:

Exec=/usr/bin/chromium --proxy-server="servidor:puerto"

Éta kedahna cekap. Urang ogé tiasa nganggo Kaos kaki Proxy upami urang nganggo garis:

chromium-browser --proxy-server="socks5://servidor:1080"

Anjeun tiasa gaduh langkung seueur inpormasi dina wéb ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   kawani cenahna

    Moal ieu janten langkung gampil?:

    http://www.proxy4free.com

    1.    elav <° Linux cenahna

      Henteu aya ideu, mimitina kusabab kuring henteu ngagaduhan aksés, sareng anu kadua kusabab sigana kuring yén urang nyarioskeun hal anu béda-béda. Naon proxy4free?

      1.    kawani cenahna

        Mangrupikeun situs dimana anjeun kéngingkeun seueur halaman wéb, anjeun tiasa ngagolongkeunana kumaha waé anu anjeun pikahoyong, dumasar nagara, domain, jsb.

        Anjeun ngaklik gangguan wéb sareng aranjeunna ngantunkeun anjeun ka halaman sanés anu anjeun kéngingkeun palang sapertos mesin pencari, aya anjeun ngalebetkeun alamat wéb sareng anjeun parantos nganggo proksi

        1.    elav <° Linux cenahna

          Sakuduna kuring, urang henteu nyarioskeun hal anu sami. Hayu atuh ngajelaskeun, upami kuring henteu nganggo proxy, abdi moal tiasa napigasi. Usaha sering ngagunakeunana, aya anu anonim, tapi aranjeunna nganggo. Upami kuring henteu netepkeun proxy (milik kuring anu dioténtikasi ngalawan ISP kuring) kuring henteu tiasa ngaksés internét. Kusabab kitu, upami kuring ngagaduhan aksés, upami kuring henteu nempatkeun proxy, abdi moal tiasa lebet kana situs anu anjeun koméntar.

          1.    kawani cenahna

            Ah, janten anu anjeun anggo henteu ngajaga anonim

          2.    elav <° Linux cenahna

            Henteu, henteu pisan .. Abdi nyarios ngeunaan Proxy Cache, sanés Proksi anonim .. 😀

  2.   Guido rolon cenahna

    data anu saé pisan, naon anu kajantenan kuring ngarobah server proksi, ieu saé

  3.   beurat beurat cenahna

    Hatur nuhun, éta parantos ngabantosan kuring, utamina kusabab kuring hoyong nganggona nganggo kaos kaki5 ti Universitas kuring ngadamel torowongan ka bumi kuring.
    Salam!

  4.   dasht0 cenahna

    Kuring bakal nyobian, tapi pastina mana waé!
    Abdi resep ka Manjaro Linux, ngaraos nyeri pisan upami bandwidth kuring kalintang leueur (64 k / s) tapi sambunganna kirang ti 1k / s

  5.   Dasht Alejandro Sandin Vargas cenahna

    sareng upami anjeun kedah nambihan pengecualian proxy pikeun alamat lokal?
    kumaha kaayaan na?

  6.   Dasht Alejandro Sandin Vargas cenahna

    Perbaikan masalah sareng pengecualian proxy
    Ieu hal (solusi)

    dina tungtung garis ieu (adat)
    chromium-browser –proxy-server = »http: // server: 1080
    tambahkeun –no-proxy-server = »iwal proxy»

    éta bakal katingalina sapertos kieu
    chromium-browser% U –proxy-server = »http: // proxy: port» –no-proxy-server = localhost, *. domain.cu
    upami éta meryogikeun Pamaké sareng LULUS éta bakal
    chromium-browser% U –proxy-server = »http: // ngaran pamaké: password @ proxy: port» –no-proxy-server = localhost, *. domain.cu

  7.   ProxySEO cenahna

    Tutorial anu kapaké pisan pikeun ngonpigurasikeun cache proxy atanapi torowongan vpn.

    Upami urang ngagabungkeun sareng panggunaan proxy swasta anonim kami bakal langkung aman, unggal dinten urang kedah langkung serius pikeun ngajaga privasi dina jaringan.

    Sambutan.