anggur 1.1.38

Versi anyar tina Anggur anu megah, program anu ngamungkinkeun urang ngajalankeun aplikasi Windows atanapi gim di Linux.


Dina kasempetan ieu sababaraha perbaikan sapertos kieu:

* Ningkatkeun dukungan manajemén memori.
* Perbaikan dina pangrojong MIDI.
* Kisaran seueur bug Direct3D anu dibereskeun.
* Ngalereskeun OLEBD (kedah ngalereskeun masalah sareng Cliparts di Kantor)

Undeur: Inuman anggur

ngaran: Inuman anggur
Vérsi: 1.1.38
Jenis kelamin: Palaksanaan API
Lisénsi: GPL
Platform: GNU / Linux, FreeBSD, MacOS X

Ditempo dina | Kaulinan Linux


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.