Cabut pop-up di Kayu manis

Salah sahiji novelty anu kalebet Cangkang gnome dina interface na nyaéta, nalika aplikasi nelepon jandéla popup (conto dialog Simpen), katingalina ditempelkeun dina bagean luhur jandéla anu asalna, sapertos urang tiasa tingali dina gambar ieu:

Untungna, urang tiasa ngajantenkeun jandéla ieu némbongan deui, sahenteuna dina kasus kayu manisNya, sahenteuna kuring henteu resep pisan kumaha tampilanana, sanaos masih mangrupikeun metode anu pikaresepeun.

Kumaha urang ngalakukeun éta?

Saderhana, mimiti sadayana urang kedah pastikeun yén kami parantos rangkep dipasang gconf-éditor (dina LMDE éta parantos dipasang), sareng upami sanés urang urang pasang:

$ sudo aptitude install gconf-editor

Teras we ngajalankeun éta kalayan Alt + F2 tulisanana gconf-éditor. Sakali aplikasi ieu kabuka, urang bakal desktop »kayu manis» windows sakumaha katingal dina gambar di handap ieu sareng pupus centang pilihan na attach_modal_dialogs.

Teras kami nutup sési, urang lebet deui sareng éta waé.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Yoyo Fernandez cenahna

    Kuring henteu terang intina pikeun nyandak éta, épék na kumaha saeutik kuring resep ngeunaan Gnome 3 Shell, pangaruh gaya Mac ku cara kitu, Mac parantos lami ...

    Tapi hé, anjeun terang, ngeunaan selera, warna….

    Wasalam

    1.    elav <° Linux cenahna

      Éta ngan ukur pilihan. Sanés sanés kuring henteu resep pangaruhna, tapi anu kuring henteu resep nyaéta kumaha tampilan na. Kuring henteu weruh, ujung luhurna aya anu leungit.

  2.   Ganggang cenahna

    Mangpaat pisan, punten kana patarosan ... naon nami téma na? éta katingalina geulis pisan. hatur nuhun !! 🙂

    1.    elav <° Linux cenahna

      Éta anu sacara standar dina LMDE ... 😀

      1.    Ganggang cenahna

        Tapi kumaha disebatna? Abdi ngabayangkeun kuring tiasa nganggo dina XFCE 🙂

        1.    elav <° Linux cenahna

          Lagu éta disebat Mint-Z upami teu lepat. Sanaos Mint-X ogé tiasa ngalayanan anjeun.

          1.    Ganggang cenahna

            Hatur nuhun pisan sareng narik pisan pikeun nganonaktipkeun jandéla anu ngambang 🙂

  3.   elav.fan cenahna

    Groso elav, sapertos kaseueuran tulisan anjeun .. 😀

  4.   ngadoa cenahna

    ohh, naha aya anu terang kumaha kuring tiasa nempatkeun deui bewara dina kayu manis ?? Upami kuring gaduh panel di luhur, nalika béwara kaluar aranjeunna ngahalangan sareng kuring hoyong éta muncul di handap !!! Mugi aya anu terang !!

    1.    elav <° Linux cenahna

      Kuring yakin éta tiasa dilakukeun ku ngarobih téma .css sakedik. Naon kajadian anu ayeuna kuring henteu acan dipasang kayu manis resep nguatkeun ideu kuring 😀

  5.   Lex.RC1 cenahna

    Alus teuing! hatur nuhun elav sanaos kuring henteu kéngingkeun pilihan dina Shell, kuring bakal tetep pilari naha kuring nampi.

  6.   chrisnepite cenahna

    Sampurna! ~

bool (leres)