Xfce 4.10 ayeuna tiasa dipasang dina Xubuntu tina PPA resmi

Naha anjeun émut kuring nunjukkeun ka anjeun Como instalar Xfce 4.10 en Xubuntu ngagunakeun PPA? Nya sababaraha pangguna (kalayan alesan anu saé) aranjeunna henteu ngaraos yakin kana ngagunakeunana sabab sanés PPA resmi. Nya, kuring nyungkeun berita anu hadé, PPA ti pamekar ti Xubuntu parantos diénggalan ku vérsi pangénggalna ngeunaan ieu Lingkungan Desktop.

Tungtungna, bungkus parantos diunggah ku packer anu sami tina PPA anu sateuacanna, Lionel Le Folgoc, tapi kuring nebak aya di PPA Resmi, aya anu ngaraos langkung yakin. Nya, naon anu aranjeunna kedah lakukeun (Pamaké Xubuntu) nyaéta nambihan kana file /etc/apt/sources.list garis ieu:

deb http://ppa.launchpad.net/xubuntu-dev/xfce-4.10/ubuntu precise main
deb-src http://ppa.launchpad.net/xubuntu-dev/xfce-4.10/ubuntu precise main

Atanapi nyerat dina konsol:

ppa:xubuntu-dev/xfce-4.10

Teras we nambihan konci saluyu.

sudo apt-key adv --keyserver keyserver.ubuntu.com --recv-keys 142986CE

Sareng siap. Pikeun ngapdet parantos nyarios.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

14 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alex cenahna

    Hayu urang tingali nalika ngeunaan Debian, sanaos Sid. Abdi hoyong nyobian tapi kuring henteu hoyong pisan nyampur Repository, leres.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Hal anu sarua kajadian ka kuring, kuring leuwih resep ngadagoan éta asup kana répoos (sareng kuring ngantosan dugi ka uji ...) tibatan kedah dicampur, dina tungtungna ... kuring tiasa ngaco OS haha.

      1.    elav <° Linux cenahna

        Kuring parantos resep:

        $ ./configure --prefix=/usr
        $ make
        # make install

        ????

        1.    Alex cenahna

          Teuing kanggo netbook abdi 😛

      2.    Alex cenahna

        Leres ... Pribadi, kuring moal kapikiran upami cabang "teu stabil" rada gancang. Éta peryogi waktos anu panjang pikeun kéngingkeun bungkusan énggal. Dina pendapat kuring anu hina, "ékspérimén" henteu diperyogikeun sareng "sid" kedahna ngagentos.
        PS Abdi anu ti payun (tapi tina Windows: P)

        1.    komentator cenahna

          Abdi parantos lami mikirkeun hal anu sami.

  2.   Merlin The Debianite cenahna

    alus pikeun ngagaduhan iraha debian tapi panginten anjeun panginten bakal dicampur campur aduk.

    XD

  3.   ngepung84 cenahna

    Orale, sapotong berita sanés ngeunaan xfce 4.10, éta kedah saé pisan.

    1.    elav <° Linux cenahna

      Nya, pangguna nyarios Xfce anu net.

      1.    ngepung84 cenahna

        Kuring nebak dugi ka sumpingna RC munggaran 4.12

  4.   David cenahna

    sareng éta tiasa dianggo pikeun Xubuntu 11.10 ????

    1.    Giskard cenahna

      No.

  5.   TavK7 cenahna

    Patarosan konyol tapi sakaligus penting pikeun kuring 😛 Naha éta bakal nimbulkeun kuring masalah dina Linux Mint 12? Kuring teu ningali nanaon deui pikeun Buntu 12.04

  6.   cvargas cenahna

    dear tiasa anjeun bagikeun pituduh pikeun masang xfce 4.10 kanggo 6 hutang, salam