Anjeun ayeuna tiasa mesen DragonBox Pyra!

Leres, berita na nyaéta parantos dimungkinkeun pikeun nga-pre-order DragonBox Pyra, tapi, sabagian bakal resep terang langkung seueur, Naon DragonBox Pyra?

Pyra-Utama Pira nyaéta proyék ti sababaraha taun ka pengker anu diwangun ku nyieun komputer genggem dumasar kana perangkat lunak gratis sacara gembleng. Anjeun tiasa mendakan ide "komputer genggam" panasaran, nalika smartphone parantos dikenal dina watesan éta kusabab seueur alesan. Nanging, ku ketatna, ieu sanés leresna, sabab sanaos smartphone tiasa ngagaduhan fungsi anu sami sareng komputer, éta dieksekusi dina antar muka atanapi lingkungan khusus pikeun unggal komputer, anu bénten sareng kabébasan anu dipibanda dina komputer. komputer. Kaleresan nyaéta yén éta mangrupikeun konsép anu parantos ngambah sababaraha jalur. Sareng upami kitu, cara anu pangsaéna pikeun ngahartikeun DragonBox Pira bakal sapertos: komputer desktop, tapi genggem. 

logo dewan

Proyék ieu diwanohkeun sababaraha taun ka pengker, dimana éta katelah panerusna ningkat kana OpenPandora, komputer genggam anu diluncurkeun taun 2010, ti saha éta nyandak ciri anu paling relevan, nyatana, bagian ageung tina pangembang Pandora lami, nyaéta anu ngurus proyek anyar ieu.

DragonBox henteu ngan ukur asalna salaku genggem, tapi ogé salaku konsol gim video, anu ciri téknisna janji bakal gampang nutupan kabutuhan duanana pangguna.

Especificaciones técnicas

Éta ngagaduhan anu kuat 1.5 GHz DualCore ARM CPU Salaku tambahan, DragonBox modular, CPU na disambungkeun kana alat-alatna, anu ngamungkinkeun éta diganti nalika kamungkinan aya pembaruan di hareup.

Pyra dihijikeun sareng 32Gb tina panyimpenan internal anu dilengkepan ku 2Gb Ram. Anjeun gaduh sistem operasi anu dipasang Debian / Linux, kalayan sadaya ciri komputer desktop, mastikeun sistem open source sadayana. Éta kalebet hiji USB 2.0 sareng hiji port USB 3.0, ogé dua SDXC sareng hiji port MicroSDXC.

Pyra-tukang

Layar sareng sénsor.

Dina tingkat grafis, Pyra gaduh layar 5 »720p LCD, éta ngagaduhan tipe D (mikro) port HDMI. Rupa-rupa sénsor kalebet salaku konsol gim, sapertos akselerometer sareng gyroscope. Layar na tactile, tina jinis résistif, yén sanaos henteu sami anu sami sareng layar kapasitif, panggunaan stilus umumna tiasa ngarengsekeun kaayaan ieu. Di sisi anu sanésna, aya kamungkinan yén pikeun panggunaan layar sentuh, masalah ieu henteu aya hubunganana.

Batré Pyra Sapertos anu diarepkeun, sareng diperyogikeun, éta parantos Wifi 2.4GHz / 5GHz, Bluetooth 4.1, sareng modul navigasi disertakeun LTE y GPS pilihan.

Dina tingkat kakuatan, éta ngagaduhan batré anu tiasa dicabut umur panjang (6000mAh).

Portabilitas sareng kontrol

Parantos keyboard QWERTY fisik, kanggo dijantenkeun komputer, sanaos tata letak tombolna dioptimalkeun kanggo ngahontal saha waé anu ngagaduhan jempol. Di sagigireun DragonBox Pyra, éta dilengkepan a D-pad, 2 roda analog, 6 tombol gim y 4 tombol samping, salaku konsol portabel.

piramida

Bisa disebut ukuranana antara laptop sareng komputer genggem. Pyra asalna X x 13.9 8.7 3.2 cm, anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngagaduhan komputer anu kuat dina saku anjeun.

Kalayan sadayana ieu, urang tiasa balik kana topik awal, sareng éta DragonBox Pyra parantos tiasa disiapkeun ti na halaman wéb resmi, dimana anjeun bakal mendakan sadaya inpormasi ngeunaan tanggal sareng harga. Sakumaha jangji, ti saprak 1 Méi, éta sayogi pikeun sadayana anu hoyong nyobian proyék hébat ieu anu, sakumaha anjeun tiasa tingali, tiasa ngagaduhan poténsi anu hébat.

pyra-eng

Kumaha upami?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   kartrid sareng suplai cenahna

    Proyék éta katingalina ngajangjikeun, sareng kuring pikir éta bakal mangpaat pisan pikeun masarakat sorangan. seueur pisan hal-hal ekslusif anu ngarobih…. Kuring miharep éta bertumbuh sareng ngagaduhan panarimaan anu saé.

  2.   eliotime3000 cenahna

    Proyék anu saé pisan, sanaos kuring resep éta gaduh webcam pikeun tiasa nyiarkeun poto langsung sapertos NDSi.

  3.   Raul cenahna

    Nya, ideu na saé, tapi Rpi + hiji kontroller lami + arduino + mini keyboard + batré + kasus dikirim ka 3D print = panginten sami, tapi langkung ngahibur.

  4.   Pablo cenahna

    Naha aya cara pikeun ngaleungitkeun poster ANNOYING ieu pikeun tiasa maca tulisan kalayan gampang?

    http://imgur.com/PJvgjmi

    1.    pinter cenahna

      Coba lakukeun zum négatip sareng mungkin tombol bakal muncul anu nyebatkeun «Batal» tapi kuring ogé bosen ku tanda alit anu bahagia sareng kusabab layar kuring langkung ageung, kuring tiasa masihan kanggo ngabolaykeun.
      Hapunten ngagunakeun huruf kapital tapi:
      Punten ngadamel poso, kuring parantos nampi ENTRIES anjeun VIA RSS

    2.    Leonardo cenahna

      Aktipkeun AddBlock, éta ngahapus sadaya iklan tina halaman 😀

  5.   Carlos cenahna

    Abdi resep kumaha masang retroarch: p