Apple pikeun ngaluncurkeun iPad pikeun dijual dina 3 April

Apple kakarék ngaluncurkeun komputer tablet na, urang nyarios ngeunaan iPad, anu parantos dikenal sateuacanna di pasar, Jumaah ieu Apple parantos ngirimkeun pernyataan di mana éta ngumumkeun yén tanggal pamasaran na pikeun Amérika Serikat bakal dimimitian ti 3 April ieu, tanggal dimana anjeun tiasa mendakan iPads kalayan koneksi Wi-Fi di sadaya toko AS, sedengkeun iPads kalayan fitur konéksi 3G bakal sayogi dina akhir bulan.

Harga peluncuran di Amérika Serikat pikeun modél Wi-Fi dibasajankeun $ 499 pikeun 16-gigabyte, $ 599 pikeun 32-gigabyte, sareng $ 699 pikeun 64-gigabyte, sedengkeun anu nganggo Wi-Fi sareng 3G bakal hargana $ 130. tambah. Sangkan tanggal dimana éta diobral henteu katingali rame di pusat perbelanjaan kusabab harepan anu ditimbulkeun ku iPad, Apple ngumumkeun kamungkinan cadangan modél sateuacanna sahingga éta tiasa langsung dipulut dina pendirian .

Kusabab éta ditingalikeun ka publik dina Januari, rébuan kumaha cara ngadamelna pikeun iPhone, anu ogé cocog, parantos didamel, ngan ukur adaptasi anu dilakukeun pikeun layar 9.7 inci anyar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)