DVDStyler: Gratis sareng aplikasi multiplatform kanggo nyiptakeun sareng ngarang DVD

DVDStyler: Gratis sareng aplikasi multiplatform kanggo nyiptakeun sareng ngarang DVD

DVDStyler: Gratis sareng aplikasi multiplatform kanggo nyiptakeun sareng ngarang DVD

Teu paduli naon sistem operasi urang anggo, sadayana dina sababaraha waktos anu urang pikahoyong atanapi diperyogikeun nyieun DVD pilari propésional, nyaéta, ku panutup sareng ménu, diantara unsur sareng / atanapi fasilitas anu sanés. Kituna, waktos ieu urang bakal marios ngeunaan DVDStyler.

DVDStyler mangrupikeun aplikasi gratis sareng multiplatform kanggo Nyiptakeun DVD sareng ngarang. Anu ngamungkinkeun urang pikeun gampang ngadamel DVD ku éta katingal profésional éta biasana diperyogikeun.

DVDStyler: DVDisaster

DVDStyler mangrupikeun aplikasi anu pangembanganana dieureunkeun, nyaéta, na versi stabil panganyarna ieu diterbitkeun dina 19 / 05 / 2019. Tapi masih mangrupikeun vérsi anu stabil, dewasa (éfisién / fungsional) sareng sayogi dina kaseueuran Repositori anu GNU / Distros Linux. Éta sababna naha éta henteu tiasa mecat salaku aplikasi anu manpaat pikeun sadayana.

Conto sanés tina aplikasi anu stabil tapi lami anu masih sesuai sareng kabutuhan nyaéta DVDisaster, anu parantos kami mairan sateuacanna, sababaraha taun ka pengker. Kituna, urang ngajak anu resep ningali publikasi kami anu aya hubunganna sareng DVDisaster atanapi langsung ka tautan halaman wéb anjeun di sourceforge, anu masih aya.

"DVDisaster mangrupikeun alat anu dirancang pikeun ngahanca data tina drive optik, naha éta CD, DVD atanapi Blu-Rays. Henteu ngan ukur ngamungkinkeun urang kéngingkeun inpormasi, urang ogé tiasa parios kaayaan cakram, sareng grafik anu detil statusna." Cageur data tina CD atanapi DVD anjeun nganggo Dvdisaster

Tulisan anu aya hubunganana:
Cageur data tina CD atanapi DVD anjeun nganggo Dvdisaster

DVDStyler: Eusi

DVDStyler: Gratis sareng aplikasi multiplatform

Naon DVDStyler?

Numutkeun ka anjeun website resmi, dijelaskeun sapertos kieu:

"DVDStyler mangrupikeun aplikasi pangarang DVD cross-platform gratis anu ngamungkinkeun para peminat video pikeun nyiptakeun DVD anu katingali sacara propésional. Éta mangrupikeun perangkat lunak gratis anu disebarkeun dina Lisénsi Publik Umum GNU (GPL)."

Maka, ku DVDStyler urang tiasa tina saderhana kaduruk file pidéo kana DVD pikeun putereun anu gampang sareng gancang dina pamuter DVD dugi ka nyieun ménu DVD khusus pikeun rasa urang sareng kedah ngatur kontén anu kacatet.

Émbaran relevan

  • Éta gampang dianggo sareng sumping sareng alat saderhana sareng fitur canggih.
  • Éta tiasa dianggo pikeun nyiptakeun sareng ngaduruk pidéo kana DVD kalayan ménu interaktif anu dipersonalisasi.
  • Ngidinan nyiptakeun ménu preview DVD, tombol sareng fungsi. Salaku tambahan, éta ngamungkinkeun anjeun ngaropea navigasi sareng skala tina tombol naon waé atanapi objék grafis anu dilebetkeun kana ménu anu diciptakeun.
  • Éta ngadukung ampir sadaya pidéo pidéo sareng audio utama pikeun nyiptakeun sareng ngarékam file naon waé. Khususna, éta cocog sareng format AVI, MOV, MP4, MPEG, OGG, WMV, sareng anu sanésna. Éta ogé nawiskeun dukungan pikeun AC-3, DivX, Xvid, MP2, MP3, MPEG-2, MPEG-4, diantara audio sareng pidéo sanésna.
  • Éta ngagaduhan dukungan prosésor multicore. Salajengna, éta ditulis dina C / C ++ sareng nganggo toolkit grapik wxWidgets anu ngajantenkeun platform bebas. Alesan kunaon, éta multiplatform (GNU / Linux, Microsoft Windows sareng MacOS).

Kanggo inpormasi lengkep, anjeun tiasa ngakses halaman wéb resmi DVDStyler en sourceforge. Sedengkeun, khusus pikeun diajar kumaha ngagunakeunana, anjeun tiasa aksés kana tutorial resmi dina basa Spanyol ngaklik salajengna link.

Pilihan

Sababaraha aplikasi gratis sareng kabuka anu sami tiasa janten:

Gambar umum pikeun kasimpulan artikel

kacindekan

Kami arepkeun ieu "gunana tulisan saeutik" on «DVDStyler», aplikasi gratis sareng multiplatform anu pikaresepeun sareng ayeuna dianggo pikeun ngatur panyipta sareng panulis DVD kami; dipikaresep pisan sareng kagunaan, pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi hébat kana difusi ékosistem aplikasi éndah, gigantic sareng ngembang tina «GNU/Linux».

Kanggo ayeuna, upami anjeun resep ieu publicación, Tong eureun bagikeun sareng anu sanésna, dina halaman wéb anu anjeun pikaresep, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial atanapi sistem olahtalatah, langkung saé gratis, kabuka sareng / atanapi langkung aman sabab telegram, tanda, Mastodon atanapi anu sanésna tina Fediverse, langkung saé. Sareng émut kanggo nganjang halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun ngajalajah langkung seueur berita, ogé ngiluan saluran resmi kami tina Telegram ti DesdeLinux. Sedengkeun, pikeun langkung seueur inpormasi, anjeun tiasa sumping waé Perpustakaan online Como OpenLibra y jedit, pikeun ngaksés sareng maca buku digital (PDFs) ngeunaan topik ieu atanapi anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   eJoagoz cenahna

    Éta katingalina saé pisan. Sababaraha taun ka pengker éta bakal saé pikeun kuring, tapi ayeuna kuring ngarékam sababaraha hal dina DVD / Blu-Ray. Éta bakal tetep dijaga. Hatur nuhun pikeun tulisan sareng rekomendasi.

    1.    willalfangom cenahna

      Nya, henteu perlu pikeun ngarékam kana CD / DVD / BluRay, kusabab aplikasi ieu ngagaduhan pilihan pikeun nyimpen naon anu parantos dilakukeun dina format .iso; Ieu mangrupikeun anu kuring kirimkeun ka klien kuring nalika aranjeunna ngintun ka kuring pikeun ngerjakeun beurat poto sareng pidéo pikeun tiasa ningali éta dina komputerna (sareng sateuacanna dina pamuter DVD).

      1.    Pasang Masang Linux cenahna

        Salam, willalfangom. Hatur nuhun kana koméntar anjeun sareng sumbangan kana hal éta.

    2.    Pasang Masang Linux cenahna

      Salam, eJoagoz. Hatur nuhun kana koméntar anjeun sareng kami resep anjeun resep aplikasi anu dikoméntaran.