InviZible Pro: Aplikasi Android pikeun Privasi sareng Kaamanan Online

InviZible Pro: Aplikasi Android pikeun Privasi sareng Kaamanan Online

InviZible Pro: Aplikasi Android pikeun Privasi sareng Kaamanan Online

Kusabab, urang henteu sering ngirim tulisan ngeunaan aplikasi gratis atanapi muka keur Sistem operasi Android, dinten ieu urang bakal alamat salah sahiji anu urang yakin mangpaat pisan disebat "InviZible Pro".

"InviZible Pro" mangrupikeun aplikasi sumber bébas gratis sareng kabuka anu luar biasa anu ngamungkinkeun urang ngajaga karusiahan online, mayungan alat sélulér urang tina situs bahaya nyingkahan pelacakan nalika browsing pikeun aranjeunna. Sareng sababaraha hal deui.

Android nganggo atanapi henteu sareng Google: Android Gratis! Naon alternatif anu urang gaduh?

Android nganggo atanapi henteu sareng Google: Android Gratis! Naon alternatif anu urang gaduh?

Sateuacan teuleum kana topik "InviZible Pro", kami nyarankeun ngajajah sababaraha tulisan patali saméméhna jeung Android sareng GNU / Linux. Sareng ieu anjeun tiasa pencét kana tautan ieu langsung di handap, saatos réngsé maca ieu publikasi:

"«Google», salah sahiji raksasa téknologi tina kelompok «GAFAM», parantos ngajantenkeun «Android» mangrupikeun platform pikeun ngamajukeun nyalira sareng jasa-jasa na, anu biasana diréasi ku pangalaman goréng dina hal kabijakan atanapi kagagalan kaamanan sareng karusiahan nyaéta prihatin Anu parantos, yén alternatif gratis parantos muncul dumasar kana waktos dumasar kana "Android" atanapi "Linux" nyalira, atanapi anu sanésna, pikeun kapentingan sadayana." Android nganggo atanapi henteu sareng Google: Android Gratis! Naon alternatif anu urang gaduh?

Tulisan anu aya hubunganana:
Android nganggo atanapi henteu sareng Google: Android Gratis! Naon alternatif anu urang gaduh?

Tulisan anu aya hubunganana:
Android: Aplikasi pikeun nganggo Sistem Operasi Linux dina Handphone
Tulisan anu aya hubunganana:
Genymotion: émulator Aplikasi Android dina GNU / Linux

InviZible Pro: Buka sumber aplikasi pikeun privasi sareng kaamanan

InviZible Pro: Buka sumber aplikasi pikeun privasi sareng kaamanan

Naon InviZible Pro?

dumasar kana website resmi de "InviZible Pro", sakedik dijelaskeun salaku:

"Aplikasi Android pikeun privasi sareng kaamanan online. Éta ngajaga privasi, ngajaga alat tina situs bahaya, nyegah ngalacak, sareng kéngingkeun aksés kana sumberdaya online anu parantos diblokir. Salaku tambahan, éta kalebet modul anu kondang disebut DNSCrypt, TOR y I2P ungu, anu ogé sumber kabuka. Anu dianggo pikeun ngahontal kaamanan maksimum, karusiahan sareng panggunaan Internét anu raoseun."

Engké, aranjeunna pamekar dilegakeun di dinya, éta:

"Modul DNSCrypt, Tor sareng Ungu I2P sadayana tiasa dianggo sasarengan atanapi diaktipkeun / ngonpigurasi nyalira, naha ngan hiji atanapi dua dina hiji waktos. Ku alatan éta, nawiskeun kombinasi poténsi idéal anu ngamungkinkeun cara anu pangsaéna pikeun ngahontal panggunaan Internét anu nyaman sareng aman."

perbawa

di na bagian resmi di Toko Android, nyimpulkeun lega na fitur atanapi fungsionalitas sukamaha kieu:

  • Éta henteu peryogi aksés root.
  • Nyumput lokasi sareng IP pangguna.
  • Buka blokir eusi wéb anu diwatesan.
  • Cegah dilacak.
  • Ngidinan aksés ka jaringan anu disumputkeun.
  • Mempermudah deteksi spoofing ARP.
  • Éta ngagaduhan firewall terpadu.
  • Ngarojong Nga-tether.
  • Éta datang tanpa analitik sareng tanpa iklan.
  • Éta sumber terbuka.
  • Ngawengku téma Desain Bahan.

Naha disarankeun nganggo aplikasi ieu?

di na situs resmi dina GitHub, pangembangna ngajelaskeun éta "InviZible Pro" éta langkung saé tibatan aplikasi anu sami, sabab:

  • Éta henteu ngagaduhan saingan, nyaéta, henteu aya aplikasi anu analog atanapi anu sami.
  • Éta hiji-hijina aplikasi anu nyayogikeun panggunaan praktis DNSCrypt dina Android.
  • Biasana langkung stabil tibatan aplikasi Orbot, anu ogé ngagunakeun jaringan Tor.
  • Éta langkung praktis tibatan klien Ungu I2P resmi.
  • Éta ngamungkinkeun anjeun ngatur sareng gampang ngonpigurasikeun situs sareng aplikasi mana anu bakal dibuka ngalangkungan Tor, pikeun anonimitas atanapi ngahindaran blok.
  • Éta matak ngamudahkeun pikeun ngarobih alat sélulér atanapi Android TV set-top box kana jalur aksés WiFi anu aman, anu tiasa dianggo ku telepon naon waé, tanpa aksés root.
  • Éta ngagaduhan antar muka anu dioptimalkeun pikeun dekoder.
  • Éta ngagantikeun sagala rupa VPN sareng alat-alat sanés pikeun privasi sareng anonimitas.
  • Éta hasil ngagabungkeun fitur DNSCrypt, Tor, sareng Ungu I2P.
  • Sareng jelas, éta langkung milih sumber bébas sareng sumber terbuka.

Ringkesan: Rupa-rupa terbitan

Resumen

Pondokna, saprak "InviZible Pro" éta pikaresepeun aplikasi sumber kabuka sareng gratis anu ngamungkinkeun urang ngajaga karusiahan online, mayungan alat sélulér urang tina situs bahaya nyingkahan pelacakan nalika browsing pikeun aranjeunna. Sareng saterasna, éta ngamungkinkeun urang aksés kana sumberdaya online anu parantos diblokir tina sababaraha titik géografis dunya, dimana urang tiasa mendakan sorangan. Éta mangrupikeun aplikasi anu saé pantes dijantenkeun diuji sareng disarankeun.

Kami arepkeun yén ieu publikasi bakal kapaké pisan pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi ageung pikeun paningkatan, kamekaran sareng difusi ékosistem aplikasi anu sayogi «GNU/Linux». Sareng tong lirén ngabagi éta ka batur, dina halaman wéb paporit, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial anjeun atanapi sistem olahtalatah. Akhirna, buka halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun neuleuman langkung seueur berita, sareng ngiringan saluran resmi kami Telegram ti DesdeLinux.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.