KDEApps4: Aplikasi Komunitas KDE pikeun Manajemén Internét

KDEApps4: Aplikasi Komunitas KDE pikeun Manajemén Internét

KDEApps4: Aplikasi Komunitas KDE pikeun Manajemén Internét

Dinten ayeuna, urang teraskeun sareng bagian kaopat «(KDEApps4) » tina séri tulisan dina "Aplikasi Komunitas KDE". Dina raraga ngalakukeun éta, teraskeun ngajajah katalog anu lega sareng ngembang tina aplikasi gratis sareng muka dikembangkeun ku aranjeunna.

Ku cara kitu, pikeun nuluykeun mekarkeun élmu ngeunaan aranjeunna ka sadaya pangguna umumna Lisénsi / Linux Ubuntu, utamina anu henteu nganggo «KDE Plasma » Como «Lingkungan Desktop» utami atanapi dampal suku.

KDEApps1: Tingalian Kahiji Aplikasi Komunitas KDE

KDEApps1: Tingalian Kahiji Aplikasi Komunitas KDE

Pikeun anu resep ngajalajah 3 urang samemehna terbitan anu aya patalina sareng topik, anjeun tiasa pencét kana tautan ieu, saatos réngsé maca ieu publikasi:

Tulisan anu aya hubunganana:
KDEApps3: Aplikasi Komunitas KDE pikeun Manajemén Grafis

Tulisan anu aya hubunganana:
KDEApps2: Neruskeun ngajajah aplikasi Komunitas KDE
Tulisan anu aya hubunganana:
KDEApps1: Tingalian Kahiji Aplikasi Komunitas KDE

KDEApps4: Aplikasi pikeun manajemén Internét

KDEApps4: Aplikasi pikeun manajemén Internét

Internét - Aplikasi KDE (KDEApps4)

Di daérah ieu konéktipitas pikeun Internet, la "Komunitas KDE" parantos sacara resmi ngembangkeun 22 aplikasi diantarana urang bakal nyebut sareng masihan koméntar, sacara téks sareng sakedap, 10 anu munggaran, teras kami bakal nyebatkeun 12 sésana:

Top 10 aplikasi

  1. Akregator: Éta anu maca sumber berita, anu ngamungkinkeun nuturkeun situs berita, blog sareng halaman wéb sanés anu diaktipkeun RSS / Atom, tanpa kedah parios pembaruan sacara manual nganggo web browser.
  2. aligator: Mangrupikeun pamiarsa sélulér ngeunaan siaran wéb.
  3. Banji: Éta mangrupikeun klien grafis pikeun platform komunikasi Ring (www.jami.net). Éta tiasa dianggo salaku aplikasi umum pikeun komunikasi sareng pangguna Ring sanésna atanapi salaku telepon parangkat lunak VoIP anu cocog sareng standar industri SIP anu dianggo ku kaseueuran telepon kantor.
  4. Choqok: Mangrupikeun klien microblogging anu ngadukung jasa Twitter.com, GNU Sosial, Pump.io sareng Friendica.
  5. Éksportir data PIM: Mangrupikeun utiliti anu ngamungkinkeun anjeun ngekspor sareng ngimpor preferensi PIM (Manajemén Informasi Pribadi).
  6. Falkon: Éta mangrupikeun panyungsi wéb anu énggal sareng gancang pisan. Tujuanana pikeun janten web browser anu enteng sayogi pikeun sadaya platform anu paling populer. Proyék ieu mimitina dimimitian pikeun tujuan pendidikan. Sanaos, ti mimiti, Falkon parantos mekar jadi panyungsi anu beunghar ku fitur.
  7. Kaidan: Éta nyaéta klien Jabber / XMPP saderhana sareng ramah anu nyayogikeun panganteur modéren anu nganggo Kirigami sareng QtQuick. Mesin Kaidan ditulis sadayana dina C ++ sareng nganggo perpustakaan klién XMPP "qxmpp" sareng Qt 5.
  8. Kasts: Éta mangrupikeun aplikasi podcast pikeun héndsét, anu ogé dianggo dina GNU / Linux, sabab didamel salaku pamuter podcast konvergen dumasar kana Kirigami.
  9. KDE Connect: Mangrupikeun alat perangkat lunak multiplatform anu nyayogikeun sababaraha rupa fungsionalitas pikeun ngahijikeun telepon sareng komputer. Salaku tambahan, éta ngamungkinkeun anjeun ngirim file kana alat sanés, ngendalikeun playback média, ngirim input jauh, ningali bewara anjeun sareng seueur deui.
  10. KGet: Éta mangrupikeun pangatur unduhan serbaguna sareng ramah.

Aplikasi anu sanésna

Aplikasi sanés dikembangkeun di daérah konéktipitas ieu pikeun Internet ku "Komunitas KDE" Aranjeunna:

  1. Kirogi: Kontrol taneuh drone.
  2. Konqueror: Browser wéb, manajer file sareng paningali.
  3. Konversasi: Klién IRC.
  4. Kopete: Olahtalatah instan.
  5. KRDC: Klién desktop jauh.
  6. Krfb: Desktop Dibagi (VNC).
  7. KTorrent: Klién BitTorrent.
  8. Browser wéb Angelfish: Navigator wéb.
  9. NeoChat: Klién pikeun Matrix.
  10. Ruqola: Klién pikeun Rocket.Chat.
  11. Rohangan: Aplikasi SMS.
  12. telepon: Kirim sareng nampi telepon.

Ringkesan: Rupa-rupa terbitan

Resumen

Pondokna, ieu conto révisi kaopat "(KDEApps4)" tina aplikasi resmi anu aya di "Komunitas KDE", anu ngabahas anu aya dina bidang konéktipitas pikeun Internet. Kusabab kitu, kami ngarepkeun yén éta bakal ngabijilkeun sareng nerapkeun sababaraha hal ieu aktip ngeunaan sagala rupa GNU / Distros Linux. Sareng ieu dina gilirannana, nyumbang kana panggunaan sareng masifikasi mantap sareng hebat sapertos kitu pakakas parangkat lunak kumaha geulis tur rajin Komunitaseraera nawarkeun kami sadayana.

Kami arepkeun yén ieu publikasi bakal kapaké pisan pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi ageung pikeun paningkatan, kamekaran sareng difusi ékosistem aplikasi anu sayogi «GNU/Linux». Sareng tong lirén ngabagi éta ka batur, dina halaman wéb paporit, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial anjeun atanapi sistem olahtalatah. Akhirna, buka halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun neuleuman langkung seueur berita, sareng ngiringan saluran resmi kami Telegram ti DesdeLinux.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.