KDEApps5: Aplikasi Komunitas KDE dina widang kaulinan

KDEApps5: Aplikasi Komunitas KDE dina widang kaulinan

KDEApps5: Aplikasi Komunitas KDE dina widang kaulinan

Dinten ayeuna, urang teraskeun sareng bagian kalima «(KDEApps5) » tina séri tulisan dina "Aplikasi Komunitas KDE". Sareng waktos ieu kami bakal alamat aplikasi tina médan kaulinan, sanés ngan ukur pikeun anjeunna rekreasi séhat tapi pikeun anjeunna learning.

Dina raraga ngalakukeun éta, teraskeun ngajajah katalog anu lega sareng ngembang tina aplikasi gratis sareng muka dikembangkeun ku aranjeunna. Ku cara kitu, pikeun nuluykeun mekarkeun élmu ngeunaan aranjeunna ka sadaya pangguna umumna Lisénsi / Linux Ubuntu, utamina anu henteu nganggo «KDE Plasma » Como «Lingkungan Desktop» utami atanapi dampal suku.

KDEApps1: Tingalian Kahiji Aplikasi Komunitas KDE

KDEApps1: Tingalian Kahiji Aplikasi Komunitas KDE

Pikeun anu resep ngajalajah 4 urang samemehna terbitan anu aya patalina sareng topik, anjeun tiasa pencét kana tautan ieu, saatos réngsé maca ieu publikasi:

Tulisan anu aya hubunganana:
KDEApps4: Aplikasi Komunitas KDE pikeun Manajemén Internét

Tulisan anu aya hubunganana:
KDEApps3: Aplikasi Komunitas KDE pikeun Manajemén Grafis
Tulisan anu aya hubunganana:
KDEApps2: Neruskeun ngajajah aplikasi Komunitas KDE
Tulisan anu aya hubunganana:
KDEApps1: Tingalian Kahiji Aplikasi Komunitas KDE

KDEApps5: Aplikasi Kaulinan pikeun Pikaresepeun sareng Diajar

KDEApps5: Aplikasi Kaulinan pikeun Pikaresepeun sareng Diajar

Kaulinan - Aplikasi KDE (KDEApps5)

Di daérah ieu di Juegos, la "Komunitas KDE" parantos sacara resmi ngembangkeun 40 aplikasi diantarana urang bakal nyebut sareng masihan koméntar, sacara téks sareng sakedap, 10 anu munggaran, teras kami bakal nyebatkeun 30 sésana:

Top 10 aplikasi

  1. Perang laut: Mangrupikeun kaulinan kapal tilelep. Kapal-kapal ditempatkeun dina papan anu ngagambarkeun laut. Pamaén silih péngkolan nyobian ngahontal kapal lawanna tanpa terang dimana ayana. Pamaén pangheulana ngancurkeun sadaya kapal lawanna meunang pertandingan.
  2. nu ngabom: Éta mangrupikeun gim rekreasi pikeun pamuter tunggal. Pamaén nyerang sababaraha kota dina pesawat anu hiber langkung handap sareng handap. Tujuan tina gim ieu nyaéta ngancurkeun sadaya gedong kanggo maju ka tingkat salajengna. Unggal tingkat janten langkung sesah kusabab kagancangan pesawat sareng jangkungna gedongna ningkat.
  3. Bovo: Éta mangrupikeun gim pikeun dua pamaén anu sami sareng Gomoku (tina basa Jepang 五 目 並 べ, anu hartosna "lima poin"). Dua lawanna silih bergiliran nempatkeun piktogram masing-masing dina papan permainan. (Ogé kawanoh salaku: "Sambungkeun lima", "Lima sakaligus", "X sareng O" atanapi "Zéros sareng salib").
  4. Granatier: Mangrupikeun klon ti buruan klasik Bomberman, diideuan ku karya Klon Clanbomber.
  5. Kajongg: Éta mangrupikeun kaulinan dewan Cina kuno pikeun 4 pamaén. Kajongg tiasa dimaénkeun ku dua cara anu béda: maén sacara manual sareng ngagunakeun Kajongg pikeun skor sareng cacah jumlah. Atanapi anjeun tiasa nganggo Kajongg pikeun maén ngalawan kombinasi pamaén manusa atanapi mesin.
  6. Kapman: Mangrupikeun klon tina kaulinan Pac-Man anu kawéntar. Di jerona, anjeun kedah ngalangkungan labirin pikeun tuang sadayana pél tanpa direbut ku hantu. Ku cara nyandak pangirut, Kapman ngagaduhan kamampuan tuang hantu sababaraha detik. Nalika Pél sareng buffers béak dina hiji level, pamaén dibawa ka tingkat salajengna anu bakal gaduh kagancangan permainan rada ningkat.
  7. KAtomic: Éta mangrupikeun kaulinan atikan anu pikaresepeun dumasar kana géométri molekular. Éta nganggo pandangan dua diménsi anu disederhanakeun tina unsur kimia anu béda.
  8. KBlackbox: Mangrupikeun buruan anu nyumput tina kotak tina kotak anu mesinna nyumput sababaraha bal. Posisi bal ieu tiasa dicandak ku cara némbak sinar dina kotak.
  9. KBlocks: Éta mangrupikeun patandingan blok anu klasik. Ide na nyaéta tumpukan blok anu murag pikeun nyiptakeun garis horizontal tanpa sela. Nalika garis réngsé, éta bakal dihapus, sareng langkung seueur rohangan sayogi di tempat ulin. Nalika teu aya deui kamar pikeun blokna murag, buruan na réngsé.
  10. KBounce: Éta mangrupikeun gim arcade pamuter tunggal anu sami sareng tatarucingan. Éta dimaénkeun di lapangan, dikurilingan témbok, sareng dua atanapi langkung bal ngalir di lapangan sareng bouncing tina témbok. Pamaén tiasa nyiptakeun tembok énggal ku ngirangan ukuran bidang aktif. Tujuan tina gimna nyaéta ngeusian sahenteuna 75% lapangan pikeun maju ka tingkat salajengna.

Aplikasi anu sanésna

Aplikasi sanés dikembangkeun dina ieu ruang lingkup Kaulinan ku "Komunitas KDE" Aranjeunna:

  1. KBreakOut: Kaulinan anu sami sareng Breakout.
  2. KInten: Kaulinan dewan tic-tac-toe.
  3. KFourInLine: Opat dina game board barisan.
  4. KGoldrunner: Kaulinan ngeunaan Milarian emas, nyingkahan musuh sareng ngarengsekeun puzzles.
  5. Kigo: Papan kaulinan «Buka».
  6. Killbots: Kaulinan strategi sareng robot.
  7. Kiriki: Kaulinan dadu sami sareng Yahtzee.
  8. KJumpingCube: Kaulinan penaklukan daérah.
  9. Klickety: Kaulinan dewan.
  10. Kmahjongg: Mahjongg Solitaire.
  11. Kuring ngahuleng: Kaulinan sami sareng Minesweeper.
  12. KNetWalk: Kaulinan ngawangun jaringan.
  13. Ksatria: Kaulinan catur.
  14. Kolf: Kaulinan Minigolf.
  15. Kollision: Kaulinan saderhana pikeun nyingkahan bal.
  16. Konquest: Kaulinan strategi ruang.
  17. Kasabaran: Kaulinan kartu kasabaran.
  18. KReversi: Kaulinan dewan Reversi.
  19. KShisen: Kaulinan ubin mirip sareng Shisen-Sho Mahjongg.
  20. KSirk: Kaulinan strategi dominasi dunya.
  21. KSnakeDuel: Balapan di hyperspace.
  22. KSpaceDuel: Kaulinan arcade luar angkasa.
  23. KSquares: Sambungkeun titik-titik pikeun nyieun kotak.
  24. KSudoku: Kaulinan Sudoku.
  25. Kubrick: Kaulinan 3D dumasar kana kubus Rubik.
  26. LSkat: Kaulinan kartu Jerman Palasik.
  27. Garis warna: Kaulinan taktik.
  28. Palapeli: Kaulinan tatarucingan.
  29. Bapak kentang: Kaulinan gambar pikeun barudak.
  30. Picmi: Kaulinan logika.

Ringkesan: Rupa-rupa terbitan

Resumen

Pondokna, urang terang yén ieu révisi kalima "(KDEApps5)" tina aplikasi resmi anu aya di "Komunitas KDE", di mana urang alamat éta ruang lingkup Kaulinan, parantos pikaresepeun sareng mangfaat pikeun seueur jalma. Sareng ngaladénkeun pikeun nyebarkeun sareng nerapkeun sababaraha hal ieu aktip ngeunaan sagala rupa GNU / Distros Linux. Sareng ieu dina gilirannana, nyumbang kana panggunaan sareng masifikasi mantap sareng hebat sapertos kitu pakakas parangkat lunak kumaha geulis tur rajin Komunitaseraera nawarkeun kami sadayana.

Kami arepkeun yén ieu publikasi bakal kapaké pisan pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi ageung pikeun paningkatan, kamekaran sareng difusi ékosistem aplikasi anu sayogi «GNU/Linux». Sareng tong lirén ngabagi éta ka batur, dina halaman wéb paporit, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial anjeun atanapi sistem olahtalatah. Akhirna, buka halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun neuleuman langkung seueur berita, sareng ngiringan saluran resmi kami Telegram ti DesdeLinux.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.