WebTorrent Desktop: Aplikasi anu saé pikeun baranahan banjir

Torrents henteu musna sareng moal kaluar tina gaya, sareng sanaos seueur pamaréntah nganiaya aranjeunna mékanisme bursa inpormasi ieu langkung suksés. Salah sahiji kagunaan utama torrents nyaéta tukeur multimedia, janten aya sababaraha alat anu ngamungkinkeun pertukaran ieu janten langkung épisién, salah sahijina nyaéta Desktop WebTorrent anu ngan ukur hiji aplikasi pikeun maénkeun torrents tina sistem operasi naon waé.

Desktop WebTorrent nyaéta aplikasi téknologi desktop WebTorrent anu teu langkung henteu nyaéta torrent streaming client pikeun panyungsi wéb sareng lingkungan desktop. Aya seueur kagunaan anu dipasihkeun kana téknologi ieu anu henteu meryogikeun pelengkap tambahan pikeun tiasa tukeur inpormasi ngalangkungan BitTorrent.

Naon WebTorrent Desktop?

WebTorrent Desktop es una aplicación de escritorio desarrollada en JavaScript, que permite reproducir y descargar torrent de una manera rápida y eficiente, el mismo utiliza la tecnología WebTorrent para las transferencia de información de un punto a otro.

Esta poderosa y sencilla herramienta cuenta con una bonita interfaz que es fácil de usar, con ella podemos reproducir vídeos de Internét Arsip, musik tina kreatif Commons atanapi buku audio tina Librivox tanpa kedah aranjeunna diunduh pinuh kana komputer urang, hal anu sami kajadian sareng multimédia anu disebarkeun salaku torrent, kusabab éta ngagaduhan dukungan pikeun réncang BitTorrent y WebTorrent.

Dina cara nu sami, alat ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngirimkeun pidéo kana AirPlay, Chromecast sareng DLNA, éta ngagaduhan dukungan anu saé pikeun file .torrent sareng éta ogé dirancang pikeun mempermudah panggunaan paduli pangguna akhir. 

Kumaha carana masang WebTorrent Desktop

Alat multiplatform ieu anu ogé masih dina fase béta disebarkeun pikeun distro Linux mana waé, pikeun masangna, kantun buka Kaluaran resmi tina aplikasi sareng unduh paket anu cocog pikeun arsitéktur anjeun, teras ku manajer paket distro anjeun anjeun teraskeun masangna.

Kalayan alat saderhana tapi fungsional ieu urang tiasa nyababkeun multimédia urang nalika aranjeunna diunduh ngalangkungan torrent, tapi kagunaanna tiasa tumuh upami urang nganggona janten panyatur inpormasi anu bakal dikirimkeun. Éta gancang, geulis, saderhana sareng di luhur sagala aya gunana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan José cenahna

    Anjeun kedah masihan rasa anu sanés dosa!?

bool (leres)