Aplikasi pikeun nguatkeun basa Inggris dina Archlinux (sareng distro sanés)

Tulisan anu dicandak tina Forum kami sareng diterbitkeun ku Wada:

Sakedap kamari kuring maca tulisan tina nano yén anjeunna humandeuar kusabab aranjeunna henteu ngabantosan anjeunna sareng kuring henteu terang naon deui ... Tapi anjeunna nyebatkeun hal anu teu kedah diloloskeun ku élmuwan komputer: Kamahéran Inggris, Anjeun kedah diajar éta enya atanapi enya, teu aya anu sanés sareng sakumaha cenah elav nyaéta ngajantenkeun anjeun hoyong 🙂

Janten nyandak naséhat ti guru taun ka tukang […] Nalika anjeun henteu terang kecap dina basa Inggris, tingali dina kamus basa Inggris, sanés penerjemah […] Kuring ngamimitian milarian alternatif pikeun terminal sareng mendakan 2 anu menarik pisan.

Paket ieu tiasa ogé aya dina distribusi karesep anjeun, tapi dina hal ieu kami nyandak conto Arch Linux
sudo pacman -S wtf

WTF mangrupikeun aplikasi anu "narjamahkeun" akronim pikeun urang

sudo pacman -S sdcv

Sareng pangkalan data

yaourt -S stardict-wordnet

StarDict mangrupikeun kamus pikeun terminal (éta ogé ngagaduhan antarmuka grafis) sareng kamus Jaring Word.

sdcv_terminal


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

13 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Adrian Perales cenahna

    Aya program anu saé anu disebatna Artha, nyaéta tésaurus basa Inggris. Éta nawiskeun hartos, sinonim sareng seueur deui, éta nyumput dina baki sistem sareng tiasa disebat nganggo kombinasi tombol.

  2.   pandev92 cenahna

    Bahasa Inggris abdi miskin pisan sareng anu leres ..., éta ngan ukur masihan kuring ngartos jalma biasa ogé sanés basa téhnis, sareng langkung parah upami panduanna kirang dipedar ..., pikeun ngajelaskeun anjeun kedah ngagaduhan kado ...
    Meureun hiji dinten kuring bakal asup kana basa Inggris, tapi kuring langkung hoyong diajar basa Jerman sareng Jepang XD

    1.    freebsddick cenahna

      Kalayan ngarepkeun anjeun moal diajar. Sahenteuna aplikasi anu dibahas di dieu sareng jelas yén panulis ngalaksanakeun tugas milarian mangrupikeun usaha anu valid pikeun terang bahasana

  3.   Tahuri killer cenahna

    Ngan éta anu kuring pilari XD, sareng pikeun anu nembé ngamimitian nganggo basa Inggris, kuring nyarankeun Duolingo anu pangsaéna pikeun pendapat abdi.

    1.    freebsddick cenahna

      Kuring ogé nyobian kana hiji waktos, sanaos upami anjeun naros ka kuring kuring resep buku

  4.   facundokd cenahna

    WTF ???

    1.    DanielC cenahna

      Format Tarjamahan Kecap !! xD

  5.   truko22 cenahna

    Hal ieu dilakukeun ku Krunner ku cara ngamungkinkeun → kamus.

  6.   dhunter cenahna

    Ieu kamus Spanyol / Inggris kuring sorangan. Shakespare.

    https://github.com/xr09/shakespeare

    1.    Angel_Le_Blanc cenahna

      Shakespeare?

  7.   Angel_Le_Blanc cenahna

    Sae pisan, henteu terang kamus wordnet pikeun stardict

  8.   Daniel cenahna

    Sae pisan, tapi saur kuring kuring gaduh waktos langkung hésé pikeun émut 4 hurup paréntah tibatan kecap-kecap anu kuring diajar hahaha

  9.   linuXgirl cenahna

    Saatos sataun nerbitkeun entri ieu kuring henteu tiasa nyarios nanaon salain ti ... «unggulan», khususna pikeun kuring kusabab padamelan kuring kuring salawasna milarian kamus gratis anu saé. Sahenteuna saprak kuring pendak sareng Stardict kuring lirén mikir sareng masang Anggur.