Telegram atanapi WhatsApp: Naha TG janten App anu dipikaresep pikeun pangguna Linux?

Telegram atanapi WhatsApp: Naha TG janten App anu dipikaresep pikeun pangguna Linux?

Telegram atanapi WhatsApp: Naha TG janten App anu dipikaresep pikeun pangguna Linux?

Pikeun urang pencinta Parangkat lunak Gratis, Sumber Terbuka sareng GNU / Linux, jelas yén nalika ngagunakeun Telegram (TG) atanapi WhatsApp (WA)Kami resep anu pangpayunna sateuacan anu kadua, pikeun komunikasi sareng batur sapagawean anu sami, sareng ngabagi atanapi nyebarkeun karep urang pikeun ieu bidang pangetahuan sareng anu sanés.

Tapi leres pisan Naha Telegram mangrupikeun aplikasi olahtalatah anu langkung dipikaresep pikeun Linuxeros?

Telegram sareng Linuxeros: Perkenalan

Sateuacan maca pinuh alesan atanapi motif, sareng henteu ngadamel ieu publikasi ageung, urang ngajak anjeun ngajajah publikasi samemehna ngeunaan telegram, anu seueur nganggap langkung unggul tibatan WhatsApp, henteu paduli naha éta téh Linuxeros atanapi henteu.

Kusabab, ayeuna telegram pikeun na kalenturan gede pisan y fitur berkembang sareng inovasi, anu beuki dianggo dina séktor sapertos pamasaran produk, barang sareng jasa, tradisional sareng non-tradisional (digital).

Tulisan anu aya hubunganana:
Telegram: Berita, fungsi sareng manpaat dugi ka vérsi ayeuna
Tulisan anu aya hubunganana:
Telegram: Ngumumkeun yén parantos ngahontal 400 juta pangguna

"Telegram téhAplikasi olahtalatah anu difokuskeun kagancangan sareng kaamanan super gancang, saderhana sareng gratis. Anjeun tiasa nganggo Telegram dina sadaya alat dina waktos anu sami. Pesen anjeun disingkronkeun sampurna ngaliwatan telepon anjeun, tablet atanapi PC". Naon Telegram na?

Telegram sareng Linuxeros: Eusi

Telegram: Aplikasi olahtalatah anu dipikaresep ku Linuxeros

Kuring pribadi nganggo telegram pikeun ampir sadayana, kumargi, sapertos seueur anu parantos nganggona, kuring nganggap éta telegram minuhan sadaya minimum anu diperyogikeun sareng seueur deui, dina dasarna nganggo éta salaku aplikasi olahtalatah hungkul. Nanging, urang parantos terang yén titik kahormatan di dieu pikeun ngahontal tujuan ieu nyaéta kulawarga, babaturan, sasama murid atanapi padamelan, klien atanapi calon nasabah, hijrah Ogé pikeun telegram.

Patali sareng hal ieu jumlah pangguna platform, seueur urang parantos ningali dina berita perkawis telegram, éta sami nyaéta dina kamekaran anu tetep tina pangguna na. Sareng seueur kaasup kuring, kami parantos tiasa ningali kumaha kontak kami, Linuxeros atanapi henteu, gabung kana platform unggal waktos aya tetes masif dina jasa di dunya atanapi ngeunaan lampu nyebarkeun peringatan anyar ngeunaan a kerentanan, kagagalan atanapi malpractice kaamanan, karusiahan atanapi alam séjén.

Alesan Linuxe resep Telegram

Sakeudeung sareng urutan pentingna, tina sudut pandang kuring salaku Linuxero, Jigana ieu sabab paling umum sareng umum naha urang resep Telegram pikeun ngagentos WhatsApp:

  1. Mibanda palanggan multiplatform gratis sareng terbuka, anu nyéépkeun sumber daya komputasi anu langkung alit (RAM / CPU) sareng batréna kirang, dina alat-alat sareng alat-alat dimana dipasang sareng dieksekusi.
  2. Éta nawiskeun jaminan anu langkung ageung sareng fungsionalitas téknologi kaamanan, karusiahan sareng anonimitas.
  3. Ayana Grup, Supergroups sareng Saluran anu ngajantenkeun langkung gampang urang damel di komunitas sareng tetep waspada.
  4. Ayana alat Telegraph, pikeun nyiptakeun tulisan (pesen panjang / panjang) sareng ngagampangkeun ngirim sareng ningali (pandangan gancang) ngalangkungan obrolan atanapi saluran.
  5. Tawaran bot anu pinuh ku fungsi sareng kamampuan pikeun ngalaksanakeun tugas, boh informatif, moderasi kelompok sareng pangguna, atanapi dukungan (tarjamahan téks, konversi pidato ka téks, manajemén inpormasi, sareng anu sanésna).
  6. Kapasitas anu hébat tina sistem survey na, anu tiasa dianggo pikeun sadayana, ti mutuskeun naon Distro, Desktop Environment, Window Manager, atanapi item Linuxero anu sanés, dugi ka masihan pendapat atanapi ngatur diri urang sorangan, nganggo sababaraha kamungkinan tilu jinis na ayeuna survey.
  7. Rupa-rupa Grup, Supergroups sareng Saluran anu aya saé diatur ku Linuxeras Téma, seueur anu asalna tina situs wéb anu terkenal atanapi anu dikenal, sapertos Blog, ogé saluran resmi kami Telegram ti DesdeLinux.

Alesan anu sanés

Pasti, urang pasti bakal ngagaduhan seueur alesan, sapertos panggunaan atanapi henteu tina stiker (statis sareng animasi), editor poto anjeun, pamuter pidéo, panyungsi wéb anu dipasang, sareng anu sanésna, tapi saur ieu mah alesan 7 didadarkeun di luhur anu paling penting pikeun pikaresep janten Linuxeros dina Telegram, sateuacan di WhatsApp.

Émut, iraha anjeun hoyong terang langkung seueur Telegram sareng dina basa Spanyol, anjeun tiasa langsung konsultasi ka bagian patarosan resmi dina basa Spanyol, Anu gaduh halaman wéb anjeun. Sareng di Inggris, anjeun tiasa périodik parios anjeun Blog pikeun gaduh langkung seueur berita up to date atanapi anjeun bagian évolusi pikeun tetep mutahir dina pamekaranana.

Gambar umum pikeun kasimpulan artikel

kacindekan

Kami arepkeun ieu "gunana tulisan saeutik" ngeunaan alesan pikeun «¿Por qúe Telegram es la Aplicación de Mensajería preferida de los Linuxeros», ngeunaan aplikasi tradisional, komérsial sareng seueur dianggo tina WhatsApp, janten minat pisan sareng kagunaan, pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi hébat kana difusi ékosistem aplikasi éndah, gigantic sareng ngembang tina «GNU/Linux».

Sareng kanggo langkung seueur inpormasi, tong teras-terasan ngadatangan naon waé Perpustakaan online Como OpenLibra y jedit maca buku (PDF) ngeunaan topik ieu atanapi anu sanés daérah pangetahuan. Kanggo ayeuna, upami anjeun resep ieu «publicación», tong lirén ngabagi na sareng batur, di anjeun Situs wéb paporit, saluran, grup, atanapi komunitas tina jaringan sosial, langkung saé gratis sareng kabuka salaku Mastodon, atanapi aman sareng pribadi sapertos TG.

Atanapi kantun didatangan halaman bumi kami di TiLinux atanapi lebet kana Saluran resmi Telegram ti DesdeLinux maca sareng milih ieu atanapi publikasi menarik anu sanés dina «Software Libre», «Código Abierto», «GNU/Linux» sareng topik-topik sanés anu aya hubunganana sareng «Informática y la Computación»jeung «Actualidad tecnológica».


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mikhail cenahna

    aplikasi telegramm herunterladen: telegramm.app/download