Applet pikeun ningali speed unggah sareng unduhan kami di Linux Mint Cinnamon

Parantos sababaraha dinten ka pengker urang ningali kumaha ngadamelna Nguji laju internét anjeun tina konsol Kali ieu kuring nyandak anjeun Applet pikeun ningali kecepatan unggah sareng unduhan kami di Linux Mint. Prosés anu cukup saderhana sareng gancang, tapi éta ngamungkinkeun urang pikeun niténan kumaha gancangna jalanna, tanpa kudu muka nanaon sareng sok katingali.
Pikeun aranjeunna urang badé nganggo apét Unduhan sareng unggah laju
unduhan applet sareng unggah kacepetan

Fitur tina Download and Upload Speed ​​Applet

  • Muestra la velocidad de carga y descarga.
  • Al desplazarse sobre el Applet podemos visualizar una ventana emergente con los datos totales de carga y descarga.
  • Al hacer clic sobre el Applet se abre un terminal con la lista de conexiones actuales.Cierra el terminal con otro clic.
  • Muestra el límite de datos (el cual puedes parametrizar y elegir que se muestre una alerta cuando se alcance el máximo)
  • Es personalizable (Posee Dos tipos GUI) applet-descarga-compact

Kumaha carana masang Unduhan sareng Unggah Speed ​​Applet

Para instalar el Applet Download and Upload Speed debemos Descargar el siguiente archivo ZIP y luego seguir los siguientes pasos:

  1. Ekstrak file .zip dina ~ / .local / share / kayu manis / applet
  2. Habilitar el applet desde la configuración de cinnammon, botón derecho sobre la barra de applet y selecciona añadir applets al panel, selecciona y ya aparecerá el mismo.

Kumaha ngatur Konpigurasi Unduhan sareng Laju Unggah

Para especificar una interfaz de red:

  1. Haga clic derecho sobre el applet
  2. Vaya al submenú «Network Interface», seleccione la interfaz de red que desea medir.

Pikeun ngarobih Applet GUI:

  1. Haga clic derecho sobre el applet
  2. Vaya al submenú «GUI», seleccione la GUI que desea, puede seleccionar entre compacta o larga.

applet-download

Anjeun tiasa ngakses langkung seueur pilihan tina submenu "ngonpigurasikeun"

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ormain cenahna

    Kuring parantos aya dina kongkolak kuring; tapi éta mangrupikeun alternatif anu hadé; Nuhun kana tulisanna ...

  2.   HO2gi cenahna

    Laju miniatur déwa kuring panginten langkung parah tapi aranjeunna ngéléhkeun kuring.

    1.    Luigys toro cenahna

      Nalika éta, internét gancang, hahahaha

  3.   asdf cenahna

    éta bakal dianggo pikeun lengkungan kalayan kayu manis?

    1.    Luigys toro cenahna

      Éta jalan sareng sampurna (kuring nyobian)

  4.   MaxSteel cenahna

    Naha aranjeunna bakal terang naon waé generik di GTT? Pikeun nempatkeun kana panel dina openbox / LXDE

  5.   Nestor V. cenahna

    Naha éta tiasa dianggo dina mint / kde ???