Sickle, Kampak tina GNU / Linux

Upami anjeun salah sahiji anu biasana ngaunduh program ageung, pilem, sareng sajabana, anjeun kedah terang program anu kasohor "Kampak", anu dipaké pikeun ngagabung atanapi ngabagi file ageung.

Nya, Hoz Gui ngamungkinkeun anjeun ngiringan kana file-file anéh anu ditungtungkeun dina .0, .1, sareng sajabana. atanapi, upami perlu, bagi file anu ageung kana sababaraha bagian sareng ukuran anu anjeun nunjukkeun.


Pamasangan dina Ubuntu:

sudo apt-get install arit arit-gui

Éta jalan ku cara kieu:

Saatos masang paket sabit sareng arit-gui, anjeun tiasa ngagunakeunana sacara grapik (sanaos anjeun ogé tiasa ngalakukeun éta tina konsol) ku ngetikkeun paréntah ghoz dina konsol pikeun muka antar muka grafis anu kuring nunjukkeun ka anjeun dina gambar anu sateuacana. Upami anu anjeun pikahoyong nyaéta ngiringan potongan file nganggo kampak, anjeun kedah pencét dina tombol «Témpél», milarian file kalayan ekstensi .0, pilih sareng éta waé, éta bakal mimiti ngiringan file sareng nalika réngsé éta bakal nyimpen file lengkep dina alamat diketik dina kotak téks tujuan Dir.

Catetan: Émut yén sakumaha sareng kampak, sadaya bagian kedah disimpen dina folder anu sami.

Nalika anjeun hoyong motong file anjeun tiasa netepkeun kumaha anjeun hoyong ukuran akhir unggal bagian diitung ku ngalih antara pilihan Bytes, KiB sareng MiB dina daptar turun-handap di gigir kotak téks Ukuran. parsial: teras ngan ukur nempatkeun ukuran anu aranjeunna hoyong bagikeun file.

Di sisi anu sanésna, aranjeunna kedah terang éta nalika sabit sareng sabit-gui bungkus dipasang henteu aya entri ménu anu didamel (naha éta KDE, Gnome atanapi salah sahiji anu anjeun pikaresep) janten upami anjeun teu kedah ngajalankeun arit-gui tina konsol nganggo paréntah ghoz unggal waktos anjeun badé nganggona maka anjeun kedah nyiptakeun entri dina ménu jandela anjeun karesep. 

Pikeun nyiptakeun jalan pintas kana program:


1.- Buka Sistem> Preferensi> Menu Utama.

2.- Kami milih kategori anu jalan pintasna teras pencét dina tombol Barang Anyar. Ngaropea sagalana sakumaha anjeun resep. Inpormasi penting di dieu nyaéta jalur program: / usr / bin / ghoz.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Héléna_ryuu cenahna

    buuu henteu arit-gui kanggo lengkungan T ^ T