Asus Eee PC T101MT Multitouch

Perusahaan komputer sareng téknologi Asus nembé ngungkabkeun komputer énggalna perkawis kirang langkung ti anjeun Eee PC T101MT multi-rampa netbook, anu mangrupikeun panerusna tina T91MT. Salah sahiji ciri utama komputer ieu nyaéta kagunaan layarna, anu henteu sanés nyaéta LED-backlit multi-touch 10.1 inci kalayan résolusi 1024 × 600.


Alat anyar ieu ngagaduhan prosesor Intel Atom N450, memori 2GB sareng hard drive 160GB / 320GB, konéktipitas Bluetooth y Wifi 802.11b / g / n, sajaba ti gaduh kaméra 0,3 mega piksel, spéker, sareng maca kartu MMC / SD anu ngadukung kartu SDXC. Batréna ngagaduhan kisaran 6,5 jam. Éta hadir sareng sistem Windows 7 anu kalebet, ditambah ku bawa / Home Basic, Home Premium. Beuratna ngan ukur 1.3 kilogram.

Tanggal pasti dileupaskeun ka umum atanapi harga na teu acan dipikaterang, tapi parantos aya anu diarepkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

0 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)