Atur Tunda Kolam renang ka Cumi-Cumi pikeun ngalambatkeun YouTube sareng Facebook dina server proxy kami

Jalma anu ngokolakeun (atanapi parantos ngatur) server di perusahaan terang yén musuh mimiti produktipitas nyaéta Facebook y YouTube. Situs ieu ngajantenkeun padamel anu mayar kanggo produktip, pikeun damel, kaseueuran waktos situs-situs ieu kabuka pikeun ngahibur diri, nonton pidéo, ngobrol sareng réréncangan, jst.

Henteu janten masalah upami éta parantos aya WhatsAppHenteu janten masalah upami aranjeunna gaduh smartphone Android sareng nganggo WhatsApp pikeun komunikasi sareng babaturanana, aranjeunna tetep nganggo obrolan Facebook sareng nyerat dina témbok kenalanna.

Solusi saharita? … Sederhana, éta pikeun ngablokir aksés lengkep kana Facebook sareng YouTube dina sérver proxy, janten aranjeunna henteu nyéépkeun waktos sareng bandwidth ngakses situs ieu. Masalah sareng ngalarang aksés lengkep nyaéta keluhan, katingali anu tembus sareng rajapati ti karyawan ka kami, administrator jaringan 😀

Solusi anu langkung saé? … Nya, ieu dimana Cumi-Cumi Tunda Kolam renang sumping:

Reureuh pools mangrupikeun jawaban Squid kana pangendali bandwidth sareng ngabentuk lalu lintas. Hal ieu dilakukeun ku cara ngawatesan laju Squid mulih data tina cache na.

Kalayan kecap séjén, ngaliwatan Delay Pools kuring tiasa netepkeun yén pangguna tangtu bakal ngotéktak langkung laun tibatan sésana, atanapi aksés kana situs-situs tangtu bakal langkung laun. Hayu, atur sareng atur bandwidth anu sayogi, supados henteu kabuang.

Kusabab kitu, solusi anu kuring mendakan masalah anu parantos dikedalkeun nyaéta kieu:

  1. Kuring ngijinkeun aksés kana situs 'masalah' ieu
  2. Kuring mamatahan pangguna pikeun ngagunakeun cara anu sanés pikeun komunikasi sareng kenalanna, malah kuring nyarios «AS telegram o WhatsAppKomo tingali, di dieu anjeun tiasa ngaunduh aplikasi WhatsApp kanggo Android atanapi ios, atanapi pikeun Nokia upami anjeun masih gaduh salah sahiji.«
  3. Dina server proxy kuring nerapkeun Delay Pools pikeun aksés ka Facebook sareng YouTube laun, ku cara ieu henteu seueur bandwidth anu dikonsumsi (anu diperyogikeun pikeun tugas-tugas sanésna) sareng pangguna pikeun ningali yén navigasi ngalangkungan situs ieu nyaéta pisan, lambat pisan, antukna nyerah.

Prasyarat

Urang kedah parantos nga-install, ngonpigurasikeun, sacara fungsional pikeun server proxy Cumi.

Cumi kedah gaduh pangrojong pikeun Delay Pools, anu hartosna upami anjeun nyusun Cumi nyalira, anjeun kedah ngémutan nyusunna sareng dukungan Delay Pools. Upami henteu sareng aranjeunna dipasang ngalangkungan Repository, sadayana bakal saé.

cumi

Nyiptakeun kaayaan pikeun Pools Reureuh

Hal anu pangpayunna nyaéta nyiptakeun file dimana IP tina PC anu bakal ngaksés Facebook langkung laun bakal jalan, sabab éta anu paling ngagunakeun situs ieu pikeun ngabobodo sareng henteu persis produktip:

touch /etc/squid/ips-lentas

Teras kami ngédit file nganggo nano atanapi nambihan nganggo ékol IP hiji-hiji, contona 10.10.0.67 milik sekretaris, anu nyéépkeun waktos 'nanem modal' jam dina horoskop sareng gim dina Facebook:

echo "10.10.0.67" >> /etc/squid/ips-lentas

Ayeuna, urang kedah ngédit file cumi.conf (aya dina / jsb / cumi /) pikeun nambihan aturan Delay Pools:

nano /etc/squid/squid.conf

Dina éta kami nambihan ieu:

acl slowusers src "/ etc / squid / slow-ips" #SLOW YOUTUBE, FACEBOOK delay_pools 1 delay_class 1 1 delay_parameter 1 1000/100 slow acl url_regex \ .flv $ slow acl url_regex \ .mp4 $ slow acl url_regex -i watch? lalaunan acl url_regex -i youtube lalaunan acl url_regex -i facebook delay_access 1 ngamungkinkeun pangguna lambat

Naon ieu hartosna?

basajan:

  1. Urang mimiti nyieun aturan anyar anu disebut pamaké laun anu eusi atanapi daptar bakal naon eusina / jsb / cumi / ips-lalaunan
  2. Teras we netepkeun bandwidth pikeun Delay Pools, anu bakal janten 1 ... nyaéta, sakumaha lambat-gancangna, laun maot death
  3. Salajengna urang nyiptakeun aturan anu disebat lento sareng eusina bakal sadayana URL anu ngandung file .flv, .mp4, un nongton, youtube o facebook … Ku cara kieu urang ngaliput sadayana YouTube sareng Facebook.
  4. Tungtungna kami netepkeun éta pamaké laun (mimitina ACL atanapi aturan anu diciptakeun) salami aranjeunna aksés kana situs lento (ACL ka 2 didamel) kagancangan aranjeunna bakal janten 1 kbps, nyaéta, saeutik pisan bandwidth pikeun aranjeunna dina situs-situs éta.

Upami aranjeunna ngagaduhan daptar bodas Cumi-cumi, aranjeunna kedah nambihan ieu kana cumi-cumi. Conf:

http_access allow usuarioslentos

Ieu diasumsikeun yén aranjeunna ngagaduhan aksés anu disayogikeun ku IP, upami éta dilaksanakeun ku auténtikasi (pangguna & sandi, LDAP, sareng sajabana) sami, éta masalah nempatkeun pangguna dina ips-lambat tibatan IP

Upami anjeun nganggo Squid2 folderna / etc / squid / kumaha oge, upami anjeun nganggo Squid3, folderna bakal janten / etc / squid3 /

Tungtungna!

Pos ieu jelas-jelas ditujukeun pikeun pangurus jaringan rubakpita anu handap, atanapi anu leres-leres hoyong atanapi peryogi jalma pikeun produktif. Kuring terang yén seueur pangguna badé maéhan kuring kusabab aranjeunna henteu hoyong paguron luhur atanapi pusat padamelan na ngalakukeun ieu ka situs ieu.

Kuring miharep éta parantos pikaresepeun pikeun sababaraha, poténsial Delay Pools and Squid estu luar biasa

Wasalam


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

59 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan Carlos cenahna

    Kumaha vijilante anjeun lanceuk ... hayu jalma navigasi sacara bébas ngalangkungan alam maya ...

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Sanés perkawis "penjahat" atanapi henteu, sababaraha kali pilihan pikeun meungpeuk atanapi ngalambatkeun Facebook sareng YouTube didamel ku Bos, sanés kami.

      1.    anti tombol cenahna

        éta henteu nyandak cobani.

      2.    Tokyo_Alive cenahna

        Kuring kedah nyebatkeun yén kuring ngandelkeun tulisan Gaarita, milik kuring sapertos kieu:
        tunda_sunda 4

        reureuh_kelas 1 1
        reureuh_kelas 2 1
        reureuh_kelas 3 1
        reureuh_kelas 4 1

        #delay_parameter 1 262144/262144
        #delay_parameter 2 524288/524288

        delay_parameter 1 524288/524288
        delay_parameter 2 262144/262144
        delay_parameter 3 28672/28672
        delay_parameter 4 8448/8448

        delay_access 1 ngamungkinkeun Nasional
        delay_access 4 ngamungkinkeun GroupsStudents
        delay_access 1 ngamungkinkeun PunishedSites! GroupsDirectors! GroupsDevelopment! GroupsInternet
        delay_access 3 ngamungkinkeun Exts Ditolak! Nasional
        delay_access 3 ngamungkinkeun PunishedUsers! Nasional
        delay_access 2 ngamungkinkeun NetLocalLan! Nasional! GrupDiréktor! GrupMurid! DihukumSitus! ExtsDenied! PunishedUsers

    2.    x11 tete11x cenahna

      anu saé nyaéta KZKG ^ Gaara henteu ngahalangan situs sapertos http://buscon.rae.es/drae/srv/search?id=D7FntVIRHDXX2ZAwyBNN ....

      Jigana alesan pikeun posting langkung jelas, abdi hoyong ningali upami anjeun nyarios sami, janten anjeun anu nempatkeun artos pikeun konéksi internét sareng anu mayar padamelna

  2.   Pagawe cenahna

    "Masalah pisan ngalarang aksés nyaéta keluhan, pandangan anu nembus sareng rajapati ti karyawan ka kami, pangurus jaringan: D"
    hehehe
    Sedengkeun Facebook tiasa dianggap alat komunikasi (kalebet internal), ku YouTube kabijakan éta kedahna total ngahambat, sabab éta henteu nawiskeun bantosan anu teu tiasa dicandak di tempat sanés, ngan ukur hiburan, janten sumberdaya perusahaan henteu kedah sayogi pikeun éta. .
    Sahenteuna di nagara kuring jasa internét henteu murah pisan sareng teu paduli sabaraha bandwidth anjeun, anjeun boro-boro tiasa bersaing sareng 20 - 50 tim anu nonton video dina 720p atanapi langkung.

  3.   x11 tete11x cenahna

    Abdi henteu hoyong janten perusahaan anu mana admin jaringan nyaéta KZKG ^ Gaara D: anjeunna jagoan anjeunna kedah terang naon deui trik anu bakal dipasangkan ku leungeun baju xD hahahahaha, tibatan anu jahat sareng ngahalangan aksés, anjeunna sinis sareng kejam D: anjeunna resep éta nonton mangsa maranéhna maot lalaunan sareng nyeri D: hahahaha

    Sacara serius nyarios, kuring resep kana tulisan 😀 (pangetahuan kuring dina sérver masih alit tapi kuring yakin ieu bakal dianggo pikeun kuring dina sababaraha titik xD)

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      haha percanten atuh, gaduh abdi salaku admin dina simpul kalintang goréngna upami anjeun jinis pangguna anu nyéépkeun waktos sareng bandwidth 😀 ... Abdi langkung parah tibatan bulldog HAHAHA

      Hatur nuhun kana koméntar anjeun 🙂

    2.    Jorge Varela cenahna

      Sahenteuna di perusahaan kuring aranjeunna langkung lega, didieu aranjeunna masihan anjeun waktos kuota 10 menit navigasi pikeun jenis situs XD.

  4.   Mstaaravin cenahna

    Naon tutorial bangsat ...

    Éta henteu jalan sama sekali, pikeun ngamimitian pidéo nyalira sanés dilayanan tina url anu ditingali dina bilah alamat, tapi tina domain anu béda (tingali sumber pidéo dina youtube)

    Sanaos ampir sok sapertos: ytimg.com
    Sareng nambihan kana sadayana, ayeuna YouTube ngalangkungan https, janten TIDAK tiasa disumputkeun sareng henteu nganggo kontrol cumi-cumi.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Kumaha marahmayna urang Argentina, leres? 🙂

      Kuring terang pisan yén pidéo éta henteu ditingalikeun salaku tautan DD dina URL, éta sababna dina garis anu munggaran kuring ningali .flv $ sareng .mp4 $

      Ngeunaan HTTPS atanapi HTTP, YouTube bakal laun upami éta HTTPS atanapi HTTP, sabab ieu parantos diatur:
      lalaunan acl url_regex -i youtube

      Jigana éta ngajelaskeun nyalira.

      Hayu atuh naroskeun hal, naha anjeun mangrupikeun pangurus sistem anu serius atanapi anjeun nembé kadieu ngaganggu? 🙂

      Kuring naroskeun sabab anjeun parantos nyatakeun yén tutorialna mangrupikeun omong kosong, éta teu aya gunana, padahal nyatana anjeun anu henteu terang kumaha nafsirkeun sababaraha garis kode anu sederhana, bahkan kuring ngajelaskeun di handap.

      1.    Daniel cenahna

        Hmn, tong nempatkeun sadayana kana kantong anu sami .....

      2.    Hola cenahna

        tong tumut kana akun anu gélo Argentina pikeun ngritik, anjeun kedah ngabuktikeun éta minimum, anjeun tiasa ningali yén anjeunna henteu terang naon hartosna kecap éta kecuali kode xDD

      3.    Mstaaravin cenahna

        Wah ...

        Sigana mah kuring parantos nafsirkeun lumayan sareng ngan ukur ngaleungitkeun mamang kuring parantos nyobian (sareng tangtosna henteu tiasa dianggo) ...
        Éta "1000/100" henteu ngan ukur ditempatkeun parah, numutkeun kana dokuméntasi resmi anu tiasa anjeun baca di dieu:
        http://www.squid-cache.org/Doc/config/delay_parameters/
        Éta 1000/100 hartosna host / jaringan ku sabab kitu host tiasa NGALANGKATNA langkung ti total jaringan.

        Wasalam

        1.    elav cenahna

          Mstaaravin:

          Komo upami pasangan kuring salah, éta henteu hartosna anjeun kedah sumping ka dieu pikeun nyarios yén tulisan éta téh omong kosong. Naon deui, anjeun tiasa ngalereskeun kalepatan kalayan hormat pisan. Ayeuna, deui kana masalah, dina pangalaman kuring (kuring ogé kantos janten pangurus jaringan) 1000/100 henteu goréng pisan.

          Naon anu dilakukeun ku 1000/100 nyaéta nalika pangguna ngahontal kana nyéépkeun 1000, éta ngeusian émbér atanapi ember sareng otomatis ngawatesan koneksi na kana 100. Hal ieu ngamungkinkeun pangguna pikeun gancang aksés kana paménta anu munggaran.

          Kituna, teu biasa nganggo duanana cara, éta bahkan tiasa 1000/1000, tapi kumaha upami henteu kedahna 100/1000, éta moal masuk akal.

          Sareng kuring ogé tiasa lepat ngawartosan ieu, tapi éta mangrupikeun tanda yén kuring mangrupikeun manusa sareng ku sabab éta kuring kedah diajar anu sanés dina kahirupan ieu.

          1.    KZKG ^ Gaara cenahna

            Upami aya anu nyebarkeun tulisan salaku "sial", kuring parantos langsung ngalih ti jalmi éta sareng teras ngajelaskeun.

      4.    SnKisuke cenahna

        Hapunten KZKG ^ Gaara, kabeneran urang Argentina henteu sadayana resep karakter ieu, nyatana tibalik, kajadianana jalma sapertos anjeunna aya dimana-mana. Sareng hanjakalna hal anu bodo langkung dina mémori tibatan 1000 hal anu saé.

      5.    atah Dasar cenahna

        Naha abdi henteu marahmay .. -.-

        Hayu urang santai, urang sadayana manusa di dieu sareng urang tiasa ngalakukeun kasalahan .. .. aya cara anu langkung saé pikeun nyarioskeun hal ..

        1.    x11 tete11x cenahna

          atah anjeun Argentina: O? hiji poe urang kudu kumpul kabeh budak DL Argentina di flisol xD hahaha

        2.    KZKG ^ Gaara cenahna

          Punten, éta kalepatan, nyaéta, kuring henteu nyobian ngageneralisasi ... numutkeun koméntar anjeun éta sigana, tapi kuring terang yén henteu sadayana urang Argentina sapertos kitu, Pablo (hayu urang nganggo linux) ngan ukur conto 🙂

          1.    nano cenahna

            Nah, bangsat, abdi sanés urang Argentina ku kalahiran tapi ku katurunan, sareng sial, éta mangrupikeun putra stereotype anu dulur sadayana sapertos kitu, dulur misan kuring sareng kulawarga kuring (sanaos upami aranjeunna sababaraha penggemar bajingan Walungan xD ) aranjeunna hébat.

            Lian ti éta, seueur pisan nyarioskeun ngeunaan petasan tingkat katilu? Pff, kuring kantos ningali langkung parah tibatan anjeunna, kanyataanna, kuring ngurus Perani langkung ti anjeun sadayana, sareng anjeunna nguping kuring JAH! xD

          2.    msx cenahna

            @nano: parah upami aranjeunna bosteros !!!!

          3.    msx cenahna

            Ngaran Ubuntu LOL xD

      6.    msx cenahna

        «Kumaha saé urang Argentina, leres? :) »
        Wartoskeun, kuring sangsara aranjeunna unggal dinten ti saprak kuring dilahirkeun xD

        Hal anu paling parah nyaéta urang henteu salawasna nagara anu licik ieu, kanyataanna, dina sababaraha waktos kami nagara jalma berbudaya, doca, dididik ... tapi hei, dina 40an demagoguery sareng populisme meunang kapersidenan dina bentuk lalaki militér anu nangtoskeun dirina salaku jenderal sareng ngaindoktrinasikeun rombonganna pikeun nyaring langkung kuat nalika aranjeunna henteu leres.
        Éta mangrupikeun awal ti Argentina, pamaréntahan sareng sombong, tina unionism mafia na, tina korupsi politik, moral sareng sosial.
        Nyatana, subjekna sakumaha seriusna sapertos frase terkenal George Orwell:
        "Dina jaman tipu daya universal - ngawartosan anu leres mangrupikeun polah révolusionér."

        Ieu Argentina anu urang leungit sareng jalma ceking ieu nembe mendakan:
        Kunaon Argéntina? - Dijelaskeun ku Yankee
        https://www.youtube.com/watch?v=DzYguA1r5cc
        Yankee Ngajarkeun Ngucapkeun Ka Yankee Lain
        https://www.youtube.com/watch?v=EZeHU9XVGe0

        Salam!

  5.   Hola cenahna

    jojojo macabre éta kuring resep xDD ngarah bakal ngagaduhan padamel anu langkung produktif sareng kirang ngiringan xDD

  6.   chejomolina cenahna

    postingan anu saé upami pikaresepeun maca éta sanaos kuring langkung resep kana cara ngalangkungan jinis-jinis larangan ieu hahaha naha leres di tempat damel Kuring aya di handapeun kolam renang tunda youtube sareng sadayana anu ngalirkeun

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Pikeun ngaleungitkeun jinis larangan ieu anjeun tiasa nganggo VPN, WebProxy anu dianggo langkung ti HTTPS sareng dina URL ulah nempatkeun nanaon anu aya hubunganana sareng situs anu anjeun buka.

  7.   A Tal Lucas cenahna

    Pisan pikaresepeun pendamping, tapi pikeun sagalana aya solusi. Dina padamelan kuring administrator jaringan ogé nyobian ku sababaraha cara pikeun nyegah aksés ka situs-situs tinangtu. Tapi google salawasna ngabantosan urang.

  8.   Mario Guillermo Zavala Silva cenahna

    Hatur nuhun pisan kana inpormasi !!!!

    CHEERS !!

  9.   Manu cenahna

    Haha, ku ieu anjeun sabalikna, nyaéta ningali video tina 1 menit saatos 10, super produktif! Éta hadé pikeun motong éta dina kuncup.

    1.    elav cenahna

      Sareng nalika pidéo langkung ti 30 menit? 😀

  10.   vidagnu cenahna

    Topik anu pikaresepeun, kuring bakal nganggo éta pikeun ngawatesan bandwidth pikeun browsing Internet sahingga masihan langkung seueur bandwidth pikeun aplikasi anu langkung kritis sapertos mail, VPN, atanapi aplikasi anu dijalankeun dina awan.

    Ngawatesan pangguna kedah teras waé dibarengan ku kawijakan, dukungan ti manajemén senior sareng induksi karyawan anu tepat ti saprak anjeunna digajih di jam dina panggunaan sumberdaya jaringan anu leres.

    Ku teu sangka YouTube mangrupikeun limbah waktos lengkep, di perusahaan dimana kuring ayana, YouTube dianggo salaku alat latihan, kumargi seueur tutorial ngeunaan perbaikan alat industri, jst. Ayeuna masalahna upami éta kéngingkeun kabuka pisan, éta sababna kuring nyarios yén pagawé kedah terang ti saprak anjeunna ngupayakeun naon anu bakal diaksés atanapi henteu, sareng pangurus jaringan, dumasar kana indikasi ieu, kedah nerapkeun larangan anu cocog pikeun profil cenah.

  11.   Charlie-coklat cenahna

    Akhirna, anu diperyogikeun ku kuring lami ... Hayu urang tingali naha kuring tiasa nerapkeunana kalayan leres, kuring henteu sabar dina ningali raheut para "pecandu" anu ngabobodo sadidinten sareng ampir ambruk "sempit band "...

    Tulisan anu saé sareng ngabantosan pisan pikeun urang anu ngalaman musibah hirup dina konci ...

  12.   Federico cenahna

    Tulisan anu saé pisan !!!. Maca, diunduh sareng disimpen.

  13.   pandev92 cenahna

    Urang kedah maksa yén jalma-jalma henteu lebet kana blog nalika damel XD, kumargi di dieu sadayana nyarios yén aranjeunna nganggo windows sabab nuju damel, janten éta hartosna aranjeunna males dina damel XD

    1.    x11 tete11x cenahna

      hahahahahahahaha +10000000000000000000

  14.   Marcos cenahna

    : Atanapi anu langkung atanapi henteu nerapkeun dina rencana perusahaan ponsel kuring 😛 ngalambatkeun anjeun, hatur nuhun pisan kanggo inpormasi 😀

  15.   tukang terakhir cenahna

    Patarosan, ningali wikipedia Squid mangrupikeun parangkat lunak proxy, kuring hoyong terang naon anu bakal ngabédakeun antara Squid sareng Endian Firewall upami kuring hoyong ngahalangan halaman wéb? Anu mana anu anjeun nyarankeun?

  16.   msx cenahna

    "Situs-situs ieu ngajantenkeun padamel anu dibayar janten produktif, damel, kaseueuran waktos situs-situs ieu kabuka pikeun ngahibur diri, nonton pidéo, ngobrol sareng réréncangan, jst."
    COOOMOO !! Naha aranjeunna henteu mayar kanggo nyéépkeun waktos kana hal-hal anu teu aya hubunganana!? Neuteup! Panginten fungsina pikeun mindahkeun FB unggal 5 detik! Kamana waé kuring indit sareng aya pagawé anu nganggo mesin, sadayana FBeando ...

    "Masalah pisan ngalarang aksés nyaéta keluhan, pandangan anu nembus sareng rajapati ti karyawan ka kami, pangurus jaringan: D"
    Hahahaha, kumaha kuring seuri ieu, leres pisan !!!
    Masalahna nyaéta - hanjakalna - aya seueur tempat anu tungtungna anu tungtungna ngaruksak tatanan hal supados anjeun janten penjahat sareng aranjeunna korban nalika, upami aranjeunna henteu nyalahgunakeun fasilitas anu dipiboga - contona, aksés ka FB, YT, jsb. - éta moal perlu maksa aturan sapertos kieu ka aranjeunna. Tapi tangtosna, anjeun anu hdp, piggy, Nazi anu "maksakeun larangan pikeun kabébasan navigasi para pangguna miskin", hehe.

    "Lalaunan maot :)"
    Hahahaha, bangsat yeuh! xD

    POST NENE LUCU, JAGA!

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      haha nuhun 🙂
      A pelesir, kuring ngulang ... pikaresepeun maca anjeun didieu deui. Tangtos rerencangan, kuring ngintun koméntar anu sanés ka tempat sampah, sigana mah rada risque hahahaha, aya kalan-kalan anjeun teu tiasa nyarios "aaa" ka batur, sanaos batur sigana "aaa"

      1.    msx cenahna

        Sigana sampurna pikeun kuring kumargi éta saleresna pikeun anjeun. Saterasna kuring bakal ngajawab anjeun ngaliwatan MP dina forum.
        Hatur nuhun pikeun ngajaga rohangan ieu bersih!

  17.   edder.pg cenahna

    Halo, hatur nuhun parantos ngabagi pangalaman sareng pengetahuan ngeunaan mata pelajaran. Kuring gaduh konéksi 3Mb, sareng sakitar 100 alat (70% telepon sélulér sareng 30% laptop), telepon sélulér ampir sok nyambung, kuring badé nganggo sababaraha kolam renang tunda kanggo gaduh performa jaringan anu langkung saé mungkin, kuring mikir di 4 kolam renang sapertos kieu: # 1 pikeun manajer / IT (tanpa situs atanapi larangan laju) # 2 pikeun pangguna anu kadaptar (kalayan watesan situs sareng kecepatan). # 3 tamu (watesan situs sareng kagancangan langkung handap). # 4 pariwara / spanduk (kagancangan panghandapna). Kuring ngagaduhan dhcp-squid-dansguardian, parantos ip statik parantos ditugaskeun pikeun pangguna anu diidéntifikasi (manajer, pangguna anu kadaptar) sareng kuring parantos ngantunkeun kisaran ip pikeun tamu, aya saran sareng / atanapi koméntar pikeun ngalaksanakeun pamutahiran ieu?

  18.   MelonSatin cenahna

    Pos anu saé. Iraha waé kuring nyarioskeun ngeunaan kaayaan sapertos kieu, kuring angkat ka kebon hayam peletakan anu biasana henteu muncul dina iklan distributor produk kadaharan anu ageung (aranjeunna bakal kaleungitan kawéntar). Fokus kana masalah éta, unggal hayam aksés tina kandangna kana wadah pakan anu ngandung jumlah kadaharan anu pasti anu kedah "ditelepkeun" (industri biasana henteu runtah) saimbang sareng kalori anu dikonsumsi sato pikeun mindahkeun (sakedik éta ) dina rohangan dimana hirupna pas. 1- Sato teu tiasa maot kalaparan, 2- Jumlah tuangeun kedah nyéhatkeun sato cukup pikeun ngalaksanakeun tujuanana kalayan épisién, 3 kilo pakan ngagaduhan nilaina sareng aya dina rekening Perusahaan "X". Kacindekan: Pagawe / sapi henteu dibayar kanggo jalan-jalan (dianggurkeun mental) di kantor / kebon. Administrator jaringan kedah ngitung persis sabaraha bait pamasangan kantor bakal naék.

  19.   Antonio cenahna

    Saur tulisan anjeun saé saé pisan, kuring énggal dina linux, anu kuring kedah ngarobih supados ngamuat youtube henteu lambat teuing. hatur nuhun

  20.   elf501 cenahna

    Sae pisan, éta leres-leres ngalayanan kuring ogé, sareng kuring nganggo sanaos kuring aya keluhan yén Internét lambat pisan tapi upami kuring nyaritakeun halaman mana anu aya saatos éta henteu ngaréspon kuring 😀

  21.   Manuel cenahna

    halo, dimana kedah ditempatkeun dina file konfigurasi cumi anu anjeun sebatkeun atanapi henteu jelas dimana disimpenna?

  22.   migu3l cenahna

    Dear Kuring parantos nyobian garis anjeun dina cumi-cumi kuring pikeun "nutup konci" kana youtube sareng facebook.
    Masalahna nyaéta sanajan kuring parantos ngalebetkeun "acl xxxx url_regex -i youtube" sareng "acl xxxx url_regex -i facebook" nalika ningali patalimarga kuring henteu ningali aya kajadian ...
    Éta bakal konyol pisan naon anu kuring naroskeun tapi kuring henteu ningali bukti yén acl tiasa dianggo.
    Kuring polling facebook sareng youtube sareng aranjeunna tiasa dianggo kalayan sampurna yén laju unduhan turun janten maot ...
    Nuhun !!!

    1.    Luchin cenahna

      Coba tambihan ieu:
      googlevideo.com
      akamaihd
      fbcdn
      youtu.be

  23.   Hernan Cayo cenahna

    Wilujeng énjing sadayana, khususna ka anu nyiptakeun tulisan, kuring terang éta langkung ti sataun katukang sareng panginten éta sababna henteu jalan, atoh, masalahna nyaéta nalika kuring nyobian ngalambatkeun YouTube, éta henteu masihan kuring 5 bal Kuring terang sareng kolega yén aranjeunna langkung maju tibatan kuring di lingkungan linux aranjeunna ngawartosan yén ku cumi ampir teu mungkin pikeun ngawaskeun https sabab bahkan url halamanna énkripsi, sareng éta sababna YouTube ngalangkungan pipa, kuring ngatur jaringan universitas sareng staf non-ngajar langsung dina YouTube ngadangukeun musik, bayangkeun kumaha rubakpita ragrag dina jaringan, kuring hoyong terang naha aya anu tiasa ngadamel éta énggal atanapi upami aranjeunna terang metode anu épéktip pikeun lakukeun ku cara transparan, hatur nuhun, salam.

  24.   malaikat cenahna

    Wilujeng énjing, kuring ngan maca tulisan anjeun sareng sigana pikaresepeun kuring anjeun mangrupikeun pangurus jaringan sareng kuring peryogi pitunjuk ngeunaan cara meungpeuk situs web youtbe sareng facebook sareng ieu sigana cara anu pangsaéna pikeun kuring. Patarosan kuring nyaéta Delay Pools, naha kuring kedah masang atanapi éta parantos dipasang sareng squid3, kumaha kuring mastikeun ieu ??? Mimiti, Nuhun

    1.    Brenner cenahna

      Halo, kolam renang reureuh aktip ti vérsi 2.6, ayeuna kuring nganggo 3.2 sareng upami pilihan reureuh sumping. Ka panulis tulisan, hatur nuhun pisan parantos ngabantosan kami administrator jaringan. Kuring damel di paguron luhur sareng nyeri sirah nampi telepon ti sadaya pangguna nyarios yén internét lambat. Anu kuring henteu terang naha éta tiasa dilakukeun engké nyaéta nyiptakeun daptar ips anu tiasa gaduh aksés ka YouTube atanapi jaringan sosial kalayan kecepatan browsing anu langkung luhur.

  25.   Pablo cenahna

    Baraya,

    Hayu urang sebutkeun yén anjeun ngagaduhan jaringan internal 192.168.XY / 24 sareng naha anjeun hoyong internét janten laun pikeun saha waé anu hoyong aksés kana situs porno. Kumaha urang tiasa nampung kolam renang reureuh sareng netepkeun sadaya situs porno sacara manual.

    hatur nuhun
    Pablo

  26.   Brenner cenahna

    Patarosan anu sanésna mah nyaéta yén kuring hoyong terang naha anjeun parantos nganggo squidguard pikeun meungpeuk jinis halaman ieu. Kuring parantos maéhan sorangan milarian jaring sareng kuring parantos maca koméntar yén sotong sotong henteu ningali jalan lalu lintas https janten mustahil pikeun kuring ngahalangan aksés ieu. Ieu parantos ngabatesan kuring pisan tapi aya pangguna anu henteu kedah ngagaduhan youtube / facebook pikeun dunya. Nuhun sateuacana pikeun masihan kami tips administrator jaringan pikeun ningkatkeun jaringan kami 🙂

  27.   Erly ti Kuba cenahna

    saleresna kuring teu tiasa nyarios langkung ti kuring pisan kagum kana diskusi anu ditepikeun di dieu ngeunaan tulisan anu saé, mangpaat pisan pikeun urang. Pangalaman kuring salaku administrator jaringan, ieu mangrupikeun hal-hal ieu, sateuacanna kusabab larangan nasional, aksés gratis ka jaringan sosial teu diidinan, sapertos wajah, youtube, sareng situs sanés sapertos gmail, hotmail, jst. Tapi patarosan na nyaéta kuring gaduh bandwidth anu saderhana 2mb sareng kuota 1gb per dinten, pikeun lembaga panilitian sareng pengajaran kaséhatan sadayana, bayangkeun kumaha cara nyebarkeun, sakedik, sareng seueur jalmi nambihan ruang navigasi, ku lampu Klién, anu rubakpita dina dirina henteu ngahontal 2mb lengkep, éta kami jelas. Nya naon anu lumangsung nalika muka, kamungkinan ngaksés pangguna kuring nyéépkeun dinten di FB, YT, Gmail, hotmail, tec, bahkan nyobian ngaunduh rébuan hal sareng kumaha logis nyiptakeun huru-hara dina bandwidth anu naha kuring yakin naon Kuring nyebarkeun dina tulisan ieu sareng kolam renang reureuh, ayeuna lanceuk, kuring terang yén anjeun konservatif, sareng sakumaha sadayana nyarios yén kami jalma jahat dina pilem éta, anu nyabak, tapi pasihan anjeunna bantosan yén aranjeunna ngan ukur nganapigasi kalayan gancang waktos tuang siang, sareng anjeun bakal ningali kumaha lucu na, atanapi lebet FB, jsb atanapi tuang. hahahahaha Sigana mah aranjeunna bakal tuang. Janten kuring ngalaksanakeunana di dieu sareng percanten ka kuring, kuring langkung seueur ngabunuh, kuring netepkeun ka 8kb / s. sareng ubar suci.
    Sajauh komentar kuring, salam sareng hormat ti Kuba Erly.

  28.   Luis Enrique CG ti Kuba cenahna

    Hatur nuhun kana blog anjeun, kuring parantos milarian sakedik cara ngalakukeun ieu pikeun ngahontal tujuan ieu, kuring ngahaturkeun nuhun pisan ka anjeun, hayu urang nganggo linux….

  29.   mmartin cenahna

    pantun,
    Posna panginten saé sareng masalah kolam renang rada pikaresepeun, tapi hanjakalna masalah HTTP rada rumit sareng cumi henteu ngatasi éta pisan. Ieu kusabab dina hal patalimarga nalika situs dipénta ku HTTP, cumi-cumi muka KONEKSI sareng teu aya rujukan pikeun éta dugi ka ditutup. Kusabab kitu, kolam renang henteu nganggo jinis koneksi anu énkripsi ieu.
    Kami nyobian hiji varian anu sigana tiasa dianggo, anu nganggo dua proxy + pools + cache_peers.
    Ideu na nyaéta ngalirkeun kana proxy kadua sadaya situs anu kami hoyongkeun ngalambatkeun sareng ka proksi kadua pikeun nangtoskeun kolam renang umum pikeun sadaya patalimarga anu ngalangkungan éta.
    Wasalam

  30.   Alex cenahna

    Nuhun gélo, kuring henteu nyandak tina copy paste, tapi éta parantos ngabantosan kuring pisan pikeun adaptasi kana konfigurasi kuring. Éta parantos dianggo pikeun kuring. Surak!

  31.   Miguel cenahna

    Babaturan sual, diréktori / jsb / cumi-cumi / teu aya, naha éta didamel nalika konfigurasi cumi atanapi kedahna aya? Salam.

  32.   Nimrod cenahna

    Kuring ogé ngajelaskeun kuring miharep anjeun ngarévisi koméntar, nalika kuring ngaktipkeun deui cumi-cumi kuring ngagaduhan kasalahan dina garis mana barisna dilaksanakeun: acl lambat pengguna src ...
    Kuring henteu terang naon anu tiasa janten, sérver kuring parantos ngaktipkeun login sanés ku IP atanapi MAC.
    Wasalam