Awas pikeun pos maot sareng pangaruh bola salju!

42.zip Éta mangrupikeun file pos byte 42.374. Éta ngandung 16 file zip anu dina gilirannana ngandung 16 zip deui sareng saterasna dugi ka 6 kali. 16 zip terakhir ngandung file masing-masing 4,3 Gb. Upami urang ngadekaran file 42.zip tina 42.374 bait, urang bakal kéngingkeun 4.5 Pb data anu didekompresi.

16 x 4294967295 = 68.719.476.720 (68GB)
16 x 68719476720 = 1.099.511.627.520 (1TB)
16 x 1099511627520 = 17.592.186.040.320 (17TB)
16 x 17592186040320 = 281.474.976.645.120 (281TB)
16 x 281474976645120 = 4.503.599.626.321.920 (4,5PB)

Jinis-jinis file ieu disebat Zips of death atanapi Zips bomb sareng sering dianggo salaku alat pikeun Serangan DoS.

Ngalangkungan | www.hampura.dk/


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   alex hémbe cenahna

    Hahaha doakeun!
    Saolah-olah pikeun nguji éta di uni,… .. anu goréng nyaéta saur kuring bakal nyandak «sakedik» pikeun ngadékéntasikeun hahaha ...

  2.   zlatan24 cenahna

    Indung kuring gaduh sababaraha masalah sareng file pos tapi kuring nyarankeun alat anu ngabéréskeun sadayana komplikasi dina ieu sareng kamungkinan kaayaan sanésna ogé - ngalereskeun file .zip anu henteu leres.