Axie Infinity: Kaulinan online anu pikaresepeun ti DeFi World dumasar kana NFT

Axie Infinity: Kaulinan online anu pikaresepeun ti DeFi World dumasar kana NFT

Axie Infinity: Kaulinan online anu pikaresepeun ti DeFi World dumasar kana NFT

Kusabab, sajaba ti warta, kajadian, aplikasi sareng sistem anu aya hubunganana sareng Parangkat lunak Gratis, Sumber Terbuka sareng GNU / Linux, ti jaman ka jaman biasana urang ngobrolkeun Mundo Gamer (Kaulinan) dina Linux sareng waktos sanésna tina DeFi World Open Ecosystem, dinten ieu urang bakal nyarioskeun "Axie Infinity", anu mangrupikeun DeFi World Game.

"Axie Infinity" nyaéta dina kecap saderhana sareng singget, pikaresepeun, pikaresepeun sareng kaulinan online anu nguntungkeun anu dijalankeun Blockchain Ethereum sareng saha karakter na disebat "Axies" aranjeunna tiasa dipésér, digedékeun, dilatih, dilebetkeun kana persaingan, sareng bahkan dipasarkeun, ngajantenkeun pertandingan henteu ngan ukur pikaresepeun tapi produktif pikeun seueur jalma.

NFT (Token Non-Fungible): Pangembangan Perangkat Lunak DeFi + Open Source

NFT (Token Non-Fungible): Pangembangan Perangkat Lunak DeFi + Open Source

DeFi World: NFT sareng seueur deui

Pikeun aranjeunna anu, ku sababaraha alesan, henteu jelas ngeunaan sababaraha konsep anu aya hubunganana sareng konsep Nép jeung sajabana ti DeFi World Open Ecosystem, urang bakal langsung angkat di handap sababaraha tautan tina tulisan patali saméméhna sahingga saatos éta aya aranjeunna tiasa ngajalajah aranjeunna sareng ningkatkeun kamampuanana pikeun konsép ieu:

Nép

"Token non-fungible (NFT) mangrupikeun jinis token cryptographic dina blok anu ngagambarkeun aset tunggal. Ieu tiasa janten aset digital lengkep atanapi versi tokenized aset dunya nyata. Kusabab NFT henteu saling ditukeurkeun, aranjeunna tiasa fungsina salaku buktina kaaslian sareng kapamilikan dina ranah digital. Kamungkinan hartosna unit masing-masing tina hiji aset tiasa ditukeurkeun sareng intina henteu tiasa dibédakeun tina anu sanésna. Salaku conto, mata uang fiat teu tiasa diémut, sabab unggal unit tiasa ditukeurkeun pikeun unit individu anu sami. " Naon ari NFTs (Token Non-Fungible)? dina NFT (Token Non-Fungible): Pangembangan Software DeFi + Open Source

Tulisan anu aya hubunganana:
NFT (Token Non-Fungible): Pangembangan Perangkat Lunak DeFi + Open Source

DeFi: Keuangan Desentralisasi, Ékosistem Keuangan Open Source

DeFi: Keuangan Desentralisasi, Ékosistem Keuangan Open Source

Defi

"DeFi (Keuangan Desentralisasi) mangrupikeun konsép sareng / atanapi téknologi anu kalebet panggunaan kategori lega DApps (Aplikasi Desentralisasi) anu tujuanna pikeun nyayogikeun jasa kauangan anu didukung ku blokchain, tanpa perantara, supados saha waé anu aya hubungan sareng internét tiasa ilubiung . Ogé, DeFi mangrupikeun bagian tina gerakan anu ngamajukeun panggunaan jaringan desentralisasi sareng perangkat lunak sumber terbuka pikeun nyiptakeun sababaraha jinis produk sareng jasa kauangan. Maka, ideu DeFi nyaéta ngembangkeun sareng ngoperasikeun DApps kauangan di luhur hiji kerangka (kerangka) tanpa kapercayaan (henteu percanten), sapertos blokir anu teu idin sareng protokol peer-to-peer (P2P) anu sanés." Naon ari DeFi? dina DeFi: Keuangan Desentralisasi, Ékosistem Keuangan Open Source

Tulisan anu aya hubunganana:
DeFi: Keuangan Desentralisasi, Ékosistem Keuangan Open Source

Axie Infinity: NFT Game sareng Ecosystem dina Ethereum Blockchain

Axie Infinity: NFT Game sareng Ecosystem dina Ethereum Blockchain

Naon perkawis gim Axie Infinity?

dumasar kana halaman wéb resmi «Axie Infinity» paribasa DeFi Open Ecosystem Online Game anu watak na aranjeunna disebut Axies, Diterangkeun sapertos kieu:

"Axie Infinity mangrupikeun gim online dimana aranjeunna ayana Axies, saha mahluk anu galak anu resep gelut, ngawangun, sareng milarian harta karun. Salaku tambahan, dina Axie Infinity pamaén tiasa nyiptakeun kumpulan Axies sareng nganggona dina alam semesta anu ngembang. Tungtungna, diperhatoskeun yén Axie Infinity nganggo téknologi canggih anu disebut Blockchain pikeun ngahargaan pamaén pikeun partisipasina." Naon Axie Tanpa wates? - FAQ

Naon ari Axies na?

Naon ari Axies na?

dumasar kana Pitunjuk Game Resmi Axie Infinity, Axies nyaéta:

"Mahluk fantasi anu pamaén bisa ngalawan, ngumpulkeun, jeung breed. Unggal Axie ngagaduhan sipat anu béda anu nangtukeun peranna dina perang. Sipat atanapi statistik ieu ayeuna aya 4, nyaéta: Kaséhatan, Moral, Kaahlian sareng Kacepetan."

Kana ieu sipat urang tiasa sacara ringkes ngedalkeun hal-hal ieu:

  1. Kaséhatan atanapi HP: Sipat anu nunjukkeun jumlah karusakan anu tiasa dilakukeun ku Axie sateuacan dibantingkeun.
  2. moralitas: Sipat anu nunjukkeun tingkat kanaékan kasempetan pikeun mogok kritis. Éta ogé nganyatakeun tingkat kamungkinan asup kana perang pamungkas.
  3. Skill: Sipat anu nunjukkeun kamungkinan tingkat karusakan nalika Axie maénkeun sababaraha kartu dina waktos anu sami (combo).
  4. Kagancangan: Sipat anu nunjukkeun kecepatan Axie, anu dina gilirannana, ditangtoskeun urutan giliranana. Kusabab, serangan Axies panggancangna mimitina.

Sipat Axie

Kanyataan anu sanés anu matak ngeunaan Sipat Axie, nya éta gumantung kana dua variabel: Bagian awak sareng kelasna.

Dina kasus bagian awakUnggal Axie ngagaduhan 6 bagian awak: panon, ceuli, tanduk, sungut, tonggong sareng buntut. Tanduk, sungut, tonggong, sareng buntut nangtoskeun kartu anu tiasa dianggo ku Axie dina perang. Sedengkeun, dina kasus kelas, unggal Axie ngagaduhan kelas anu sami sareng "jinis" Pokémon. Unggal kelas lemah sareng kuat ngalawan kelas séjén. Nalika ngitung karusakan, kelas kartu tina gerakan serangan dibandingkeun sareng kelas bek Axie.

Pasar di Axie Infinity

Inpormasi anu langkung kapaké

Cryptocurrency sareng Token anu dianggo

Sakumaha urang parantos nyorot di awal «Axie Infinity» Éta henteu ngan ukur pikaresepeun sareng pikaresepeun, tapi ogé ngamungkinkeun anjeun ngahasilkeun pendapatan anu hadé ngalangkungan aset crypto. Sareng pikeun ieu éta ngagunakeun token ieu:

  1. Leutik Cinta Potion (SLP): Anu ditarjamahkeun kana Potions Cinta Saeutik.
  2. Axie Infinity Shards (AXS): Naon anu ditarjamahkeun kana Fragmen Axie Infinity.

Sareng pikeun ngamimitian di buruan ieu, mimitina anjeun kedah nanem modal Ethereum mésér 3 Axies pikeun ngamimitian. Maka Axies tiasa dikembang, dilatih sareng dimaénkeun pikeun mekar sareng janten langkung seueur artos.

Sareng kusabab, karakter ieu nyaéta NFTs, aranjeunna tiasa disimpen dina dompét pribadi, dipindahkeun ka alamat Ethereum anu sanés, atanapi didagangkeun (didagangkeun) sareng pamaén sanés anu nganggo pasaran dumasar kana téknologi Blockchain. Akhirna, salian ti Axies, gimna ngagaduhan fitur barang sareng lahan virtual, anu ogé Token ERC-721 anu tiasa ngahasilkeun kauntungan.

Whitepaper

Ti na Whitepaper inpormasi ieu pantes disorot dina kasimpulan:

"Axie Infinity" nyaéta alam semesta anu diideuan ku Pokémon numana saha waé tiasa kéngingkeun token ngalangkungan maén terampil sareng kontribusina kana ékosistem. Pamaén tiasa ngalawan, ngumpulkeun, ngabibita, sareng ngawangun karajaan darat pikeun ingon-ingonna. Sadayana aset artistik sareng data genetik Axie gampang diakses ku pihak katilu, ngamungkinkeun pamekar komunitas nyiptakeun alat sareng pangalaman nyalira di alam semesta Axie Infinity.

sanajan "Axie Infinity" nyaéta kaulinan anu pikaresepeun, éta ogé parantos ngagaduhan ciri khas jaringan sosial sareng platform padamelan kusabab komunitas kuat na kasempetan maén meunang anu tumuh tina kasuksésan mimiti na. Beda konci antara "Axie Infinity" sareng kaulinan tradisional nyaéta desain ékonomi Blockchain dianggo pikeun hadiah pamaén pikeun kontribusina kana ekosistem. Modél kaulinan anyar ieu parantos disebat "ulin meunang".

Kanggo langkungna inpormasi pendidikan sareng pelatihan on "Axie Infinity", anjeun tiasa ngajajah tautan ieu:

Ringkesan: Rupa-rupa terbitan

Resumen

Pondokna "Axie Infinity" éta pikaresepeun, pikaresepeun tur modern DeFi Open Ecosystem Online Game, Sanaos ayeuna henteu didukung dina GNU / Linux, pikaresepeun pikeun terang anjeunna kusabab janten bagian tina modéren sareng berkembang ieu DeFi Dunya, Luhureun sadaya kusabab kamungkinan éta nawiskeun pikeun investasi sareng ngahasilkeun pendapatan pikeun pangguna na.

Kami arepkeun yén ieu publikasi bakal kapaké pisan pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi ageung pikeun paningkatan, kamekaran sareng difusi ékosistem aplikasi anu sayogi «GNU/Linux». Sareng tong lirén ngabagi éta ka batur, dina halaman wéb paporit, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial anjeun atanapi sistem olahtalatah. Akhirna, buka halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun neuleuman langkung seueur berita, sareng ngiringan saluran resmi kami Telegram ti DesdeLinux.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.