Édisi béta Linux Mint 18.2 "Sonya" sayogi kalayan KDE 5.8 sacara standar

Seueur cinta anu ku kuring dipikagaduh linux mint, Tos lami pisan distro utami kuring silih gentos sareng Arch Linux (sareng sagala rupa turunan), éta sababna unggal édisi anyar rasa Linux anu saé ieu kaluar kuring bagikeun ka anjeun. Waktos ieu giliran giliran Linux Mint 18.2 béta "Sonya", anu ayeuna sayogi kanggo diunduh sareng lingkungan desktop KDE, Kayu manis, Mate sareng Xfe

Clement Lefebvre dilaporkeun dina pengumuman peluncuran resmi tina édisi anyar ieu anu Linux Mint "Sonya" bakal didukung dugi ka 2021 sareng dilengkepan sajumlah ageung perbaikan sareng fitur-fitur anyar. Linux Ubuntu mint 18.2 Sonya

Linux Mint 18.2 Fitur "Sonya"

Diantara seueur fitur anyar sareng ningkat tina Linux Mint urang tiasa nyebatkeun hal-hal ieu:

  • Lingkungan desktop standar nyaéta KDE Plasma 5.8, dirojong ku tim Kubuntu.
  • Varian anu aya sareng lingkungan desktop Kayu manis, Mate sareng Xfe.
  • Dumasar kana Ubuntu 16.04.2 LTS (Xenial Xerus).
  • Ngawengku kernel Linux 4.8.
  • Rupa-rupa karya seni anu jembar sareng éndah.
  • Perbaikan dina manajer pembaruan, nyampurnakeun kawijakan na nalika ngadamel parobihan kana sistem operasi sareng ngarobih tingkat anu diklasifikasikeun ku pembaruan numutkeun pangaruhna kana OS.
  • Manajer pembaruan ayeuna nyayogikeun inpormasi pitulung langkung seueur, kalebet dokuméntasi pikeun, diantarana waé, ngarobih kernel, ningali ménu grub, sareng anu sanésna.
  • Dukungan pikeun kernel Ubuntu HWE ditambihan dina apdet kernel.
  • Ditambahkeun pintasan keyboard anyar sareng pilihan ménu.
  • Penggabungan mintupdate-tool, alat anu bakal ngajadikeun otomatis apdet numutkeun kriteria kami.
  • Ditambahkeun kamampuan pikeun milih bungkus sacara masif dina sumber parangkat lunak.
  • Akun root dikonci sacara standar.
  • Pangrojong apt pikeun paréntah "markauto" sareng "markmanual" kanggo panyirian paket.
  • Seueur hal sanés

Kumaha cara ngaunduh Linux Mint 18.2 Béta "Sonya"

Perlu diémutan yén éta mangrupikeun béta, panggunaanna dina lingkungan produksi henteu disarankeun, tina pangajen kuring distro lumayan stabil sareng kuring sacara khusus ngarasa yén parobihan dina manajer pembaruan kahontal pisan.

Pikeun ngaunduh Linux Mint 18.2 Beta "Sonya" anjeun tiasa ngakses url unduhan resmi vérsi tina Ieuh dimana anjeun tiasa milih lingkungan desktop anu anjeun pikaresep (Kayu manis, KDE, Mate atanapi Xfce), aranjeunna disebarkeun pikeun arsitéktur 32-bit sareng 64-bit.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   walungan cenahna

    pantun,

    Abdi nembé masang Linux Mint 18.1 KDE sareng nalika ngaksés System Monitor kuring ngagaduhan pesen kieu "/home/usuario/.local/share/ksysguard/ProcessTable.sgrd henteu ngandung XML anu valid."

    Dupi anjeun ngabantosan kuring pikeun ngalereskeunana?

    hatur nuhun

    1.    HO2Gi cenahna

      Tingali kana Forum KDE heula
      cp /usr/share/apps/ksysguard/ProcessTable.sgrd /home/YOUR_USER/.kde4/share/apps/ksysguard/ProcessTable.sgrd
      Salam.

  2.   Ucing si Lopez cenahna

    Warta hébat…. Antosan dugi ka teu aya deui BETA

  3.   Sergio Avila cenahna

    Éta sanés distro munggaran kuring ningali yén aranjeunna ngonci akar. Naha aya anu masihan kuring terang sakedik tentang naon maksudna? Naha aranjeunna ngahalangan?