SparkyLinux 4.6, distro basis Debian anu entéh, sayogi

Debian 9 parantos nyandak seueur paningkatan sareng koréksi, éta sababna distros anu didasarkeun kana Debian parantos ngagancangkeun kagabungna cabang ieu kana cita rasa na, anu parantos ngagaduhan versi dimana dasar Debian 9 dilebetkeun nyaéta distro cahaya anu terkenal SparkyLinux.

SparkyLinux anu ngagaduhan asal di Polandia didamel pikeun nawiskeun a Cahaya pisan distro sareng stabilitas anu dijamin ku Debian, tim pangwangunanna parantos ngurus detil sahingga distro polah na lancar dina komputer kalayan sababaraha sumber tapi nawiskeun performa tinggi pikeun komputer anu langkung modéren.

Pengumuman tina SparkyLinux vérsi 4.6 Éta didamel kamari tina halaman wéb resmi pakakasna, dina buletin Dipastikeun yén SparkyLinux mangrupikeun vérsi stabil anu bakal disalabarkeun sareng lingkungan desktop LXDE sareng Xfce, salian ti gaduh pituduh instalasi anu terkenal anu ngamungkinkeun urang ngagaduhan sistem operasi anu saluyu sareng sakedik aplikasi. Distro ringan basis Debian

SparkyLinux 4.6 detil

  • Kapal SparkyLinux 4.6 kalayan basis Debian 9 anu stabil sareng kernel Linux 4.9.30.
  • LXDE sareng lingkungan Xfce desktop.
  • Mozilla Thunderbird salaku klien mail standar.
  • Protokol https standar.
  • Ngawengku téma "Sparky5" kalayan performa tinggi dina aplikasi GTK +.
  • Ditambahkeun sababaraha mode boot (Live boot sareng mode téks).
  • Manajer instalasi nyaéta Calamares anu kawéntar dina vérsi 3.1.
  • Kombinasi konci énggal.
  • Éta ngagaduhan alat béja pembaruan anu énggal, janten anjeun bakal salawasna dibéjaan ngeunaan kasadiaan bungkus énggal.
  • Sajumlah ageung perpustakaan parantos diénggalan sareng bungkusan tina vérsi sateuacana diberesihan.
  • SparkyLinux bakal teras ngadukung arsitéktur 32-bit sareng 64-bit.
  • Seueur anu sanés deui.

Dimana kuring tiasa ngaunduh SparkyLinux 4.6?

Anjeun tiasa ngaunduh gambar SparkyLinux 4.6 iso tina url unduhan resmi distro anu tiasa anjeun aksés tina tautan ieu https://sparkylinux.org/download/stable/

Kami arepkeun yén distro basis Debian anu enteng ieu tiasa ningkatkeun kinerja komputer anjeun, tapi ogé dumasar kana pangalaman kami, éta mangrupikeun pilihan anu saé pikeun komputer anu langkung luhur, sabab éta stabil pisan sareng ngagaduhan konfigurasi anu bakal dianggo unggal dinten. dinten pangguna naon waé


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   fracielarevalo cenahna

    upami éta nganggo linux éta saé

  2.   Fernando cenahna

    Halo kadal
    http://servicesup.co/ Éta turun,

    slds

  3.   Inukaze cenahna

    Ngan aya hiji hal anu kuring hoyong terang jelas
    Anggo SystemD, OpenRC, SysVInit, runit, atanapi anu sanés ???