Sayogi Kubuntu 12.10 kalayan KDE 4.9

Sakumaha anu logis dibarengan ku peluncuran Ubuntu 12.10, kaluaran sésa varian anu aya pikeun distribusi ieu ogé ditambihan.

Dina kasus Kubuntu 12.10, sékrési ieu dibarengan ku KDE 4.9 maturan sagala kaunggulan, pamutahiran sareng kakuatan anu ngagaduhan Desktop Lingkungan ieu. Saperti dina distribusi kolot, Kubuntu ngaluarkeun CD Alternatip, nawiskeun DVD kalayan sakitar 1GB paket.

Aplikasi anyar sacara standar.

Calligra janten Office Suite sacara standar:

KDE Telepathy 0.5 Klién Olahtalatah anu ngagantikeun Kopete, nyayogikeun aksés gampang kana Facebook, Google, Yahoo, sareng seueur protokol olahtalatah instan sanés.

CahayaDM ayeuna nganggo téma basis QML sareng ngagentos KDM.

Salaku tambahan, aplikasi sapertos Skanlite pikeun ngatur scanner sareng Kamoso pikeun ngatur Webcam. Ditambahkeun alat pikeun ngatur tablet Wacom, anu masih peryogi buktina sahingga tanggapan naon waé ogé bakal ditampi.

Alat anyar sanés anu tanggung jawab pikeun ngatur printer ku cara anu langkung gampil, anu tiasa urang aksés tina applet dina panel:

Dina versi ieu anjeun tiasa mendakan perbaikan anu sanés di OwnCloud, Manajer Konfigurasi Penampilan kanggo aplikasi Gtk, sareng di Kontact anu ayeuna parantos integrasi sareng Facebook sareng Google. Tapi henteu sadayana rosy, sareng sapertos anu has di Ubuntu sareng turunanana, pikeun minuhan tenggat waktu pelepasan, aranjeunna nganteurkeun versi ieu sareng sababaraha masalah:

  • Manajer partisi ngagantung nalika seueur partisi didamel sacara manual.
  • KIMPanel henteu ngonpigurasi.
  • Krita ngagaduhan masalah nalika urang muka "Setélan" Konpigurasikeun Krita ".
  • Plasma-netbook beku saatos ngaklik 'Halaman hiji' dina panel.
  • Teu aya Tarjamahan anu kalebet kana kubuntu-docs.
  • Pangaruh Desktop lambat sareng korup kalayan ngagunakeun Tabel 9.

undeuran

Kubuntu 12.10 (PC / Netbooks / Laptop)
Kubuntu 12.10 (Tablet)

Inpo leuwih: Blog Kubuntu


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

26 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Azazel cenahna

    Kuring nyangka yén kusabab aranjeunna henteu ngagaduhan hubungan sareng Canonical, aranjeunna badé ngagentos nami.

    «© 2010- Komunitas Kubuntu. Hak cipta ikon tina tema ikon Oksigén
    Kubuntu sareng Canonical mangrupikeun mérek dagang ti Canonical Ltd. »

  2.   ianpock urang cenahna

    Kuring henteu resep kde, kuring henteu resep kubuntu tapi anjeun kedah ngaku yén aranjeunna parantos ngalakukeun padamelan anu ageung pisan.

    Salam hormat kuring !!!

  3.   ferchmetal cenahna

    Kuring resep ka KDE sareng kanyataanna dina desktop kuring nganggo Kubuntu 12.04 sareng dina laptop kuring dimana kuring dina desktop kuring nganggo daya tahan pardus 2011.2 éta saé saé pisan KDE sigana kuring janten desktop anu paling lengkep didinya.
    Neruskeun topik anu sanés, sigana masarakat kubuntu parantos maca pikiran kuring ku ngaganti calligra ku libreoffice. Kuring parantos nyobian éta dina sababaraha waktos sareng sigana mah suite kantor anu saé pisan.
    hayu urang tingali naon pamutahiran anu dibawa. kudos ka dulur-dulur di Kubuntu pikeun distro anu hébat sareng KDE salah sahiji anu pangsaéna dibarengan OpenSUSE sareng Chakra.

    1.    Bob fishing cenahna

      Sapuk sapuk. Kde mangrupikeun desktop anu paling lengkep, elegan sareng tiasa disesuaikan di ditu.
      Salam.

    2.    truko22 cenahna

      Aturan KDE ^ ___ ^

    3.    Federico cenahna

      halo fercho !! Abdi nuju uji coba kubuntu 12.10 sareng suite kantor standar nyaéta gratisoffice sanés calligra.

      1.    ferchmetal cenahna

        Ah tingali, kumaha anéhna, dina halaman kubuntu nyarios yén aranjeunna badé nempatkeun calligra sacara standar tibatan libreoffice, sareng tina naon anu kuring ningali anjeun ogé kéngingkeun ikon ubuntu tibatan kubuntu sapertos kuring, dina waktos ayeuna Abdi dina kubuntu 12.04 kuring.

      2.    elav cenahna

        Nya teras, pamekar Kubuntu 12.10 nyalira nipu kuring, atanapi panginten kuring lepat ... Nuhun peringatan.

    4.    Ghermain cenahna

      Pikeun kuring éta desktop anu pangsaéna pikeun sadaya OS sareng kuring henteu resep Calligra, abdi masih nganggo LibreOffice anu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun ayeuna kusabab éta ngadukung sadaya format bari sareng Calligra ngan aya hiji pilihan.

  4.   Federico cenahna

    Halo elav !! Kuring ogé kantos maca ngeunaan calligra dina forum kubuntu resmi, sigana di momen terakhir aranjeunna robih pipikiran atanapi aya kajadian anu bakal kajadian. tapi dugi ka ayeuna aranjeunna badé nganggo calligra sacara standar.

  5.   Ñandekuera cenahna

    Janten aranjeunna ngalih kana LightDM, naha aya anu ngajelaskeun bédana pikeun KDM pikeun kuring? Kuring nembé nganyarkeun sareng kanggo ayeuna anu kuring tingali nyaéta téma login "maéhan" kuring.
    Upami anjeun masihan kuring hint sateuacan kuring masang deui KDM sareng kotoran, kuring bakal ngahargaan kana éta :)

    1.    msx cenahna

      Kuring pikir aranjeunna ngalakukeun éta pikeun tetep saluyu sareng Ubuntu - LDM seueur seueur hype ayeuna-ayeuna ...

  6.   alex cenahna

    Ngunduh pikeun nguji Kubuntu 12.10, nalika masih nganggo Ubuntu LTS. tapi éta moal anéh pikeun ngarobah, hayu urang miharep distro kaget kami.

  7.   Neomito cenahna

    Entong masang ubuntu 12.10, laksanakeun ngalangkungan mesin virtual sabab jujur ​​éta super laun, tapi kusabab éta versi anu sanés LTS éta parantos sumping tapi anu leres saur kuring éta anu paling lambat dina sajarah Ubuntu. Abdi masih sareng kubuntu tercinta 12.04

    1.    ferchmetal cenahna

      Naha anjeun leres-leres pikir éta langkung laun? Kuring nembé nembékeun tina vérsi 12.04 dugi ka 12.10 Abdi di Kubuntu 12.10 sareng kaleresan sigana kuring mah éta langkung gancang tulus. Éta kedahna kusabab perbaikan anu parantos dilakukeun pikeun KDE dina vérsi 4.9

      1.    Neomito cenahna

        Maksad abdi ubuntu sareng kamanunggalan sobat anu dipikacinta, di sisi anu sanésna, kubuntu tiasa dianggo sapertos déwa-déwi tapi kuring masih ngarawat versiitis akut abdi janten kuring henteu masang atanapi ngamutahirkeun kubuntu 12.04 kuring

        Wasalam

  8.   aldo cenahna

    Abdi badé unduh ayeuna sabab kubuntu mangrupikeun anu tiasa ngahemat Ubuntu sabab persatuan masihan ascooo langkung laun dina 12.10

  9.   jorgemanjarrezlerma cenahna

    Kumaha damang.

    Abdi sanés leres-leres pangguna KDE, tapi kuring dipasang deui sareng lingkungan anu sanés dina PC desktop anu kuring gaduh di bumi sareng anu saleresna mah vérsi ieu umumna saé. Kuring nyangka yén ngagaduhan sponsor anu sanés sareng langkung seueur hubungan sareng komunitas, salian ti nuturkeun filsafat kualitas KDE, bakal langkung digawé. Sanaos jujur ​​upami urang ngabandingkeun sareng Cakra atanapi openSUSE upami kuring nganggap éta lirén nohonan harepan anu diarepkeun (sahenteuna milik kuring). Jalma-jalma di Kubuntu dina rilis salajengna kedah ngadamel langkung seueur kumargi komunitas anu dipimilik ku aranjeunna saé sareng saé pisan, janten kuring pikir aranjeunna pantes produk anu langkung dipoles, tangtosna, pikeun ngamanpaatkeun manpaat tina KDE.

    1.    msx cenahna

      Éta mangrupikeun sajarah ti sadayana kahirupan Kubuntu, éta sok 10ctvs pondok tina beuratna, henteu leres unggal versi Kubuntu anyar ngagaduhan hawa anu tos asak, sapertos anu henteu ngagaduhan anu buleud.
      Kesan anu sami anjeun nyaéta anu kuring gaduh sareng vérsi 9.04 (nalika kuring ngalih ka Kubuntu ti Ubuntu sareng Debian sateuacanna) sareng kuring tahan dugi ka 9.10 dimana kuring nyandak kaputusan pikeun mariksa naha KDE leres-leres goréng atanapi éta Kubuntu anu ngajantenkeun katingalna teu sopan.
      Kusabab kuring ngarobih salian ti distro kuring hoyong anu pikaresepeun, pikeun diajar sareng tiasa nangan tangan kuring bari henteu ngagaleuh sadayana ku apt-get janten kuring ngagaduhan dua pilihan: Gentoo atanapi Arch.
      Dua distro éta pikaresepeun tapi kumargi Arch ISO mangrupikeun anu mimiti ngaunduh, kuring nyobian anu pangheulana ... sareng henteu aya anu balik - sanaos aya sababaraha pacilingan sareng Gentoo
      Saatos nganggo KDE SC dina Arch ampir teu mungkin pikeun nganggo KDE dina distro sanésna, panginten kecuali Sabayon, dina Arch KDE karaos hampang sapertos LXDE, éta mabur, sedengkeun anu sanésna sapertos openSUSE, Chakra (anu sanés Arch) atanapi Kubuntu anjeunna nyeret dirina; di sisi anu sanésna, di Fedora éta henteu kunanaon sanaos teras nganggo KDE anu langkung lami (sareng aya ogé masalah claustrophobic distro kaléng) nalika di Arch anjeun biasana gaduh versi anyar KDE sababaraha dinten saatos dileupaskeun.

  10.   Federico cenahna

    Kaleresan saé pisan padamelan anu dilakukeun ku pengembang dina vérsi kubuntu ieu, rongkah ieu, kde 4.9 tiasa dianggo kalayan saé pisan, distro kirang ngagosok sababaraha detail minimal, tapi garis umum jalan saé pisan sareng disarankeun pisan.

  11.   xxmlud cenahna

    Kubuntu tiasa dianggo kalayan saé pisan, éta upami, ngaoptimalkeunana, yén upami ngaleungitkeun épék sareng sapertos kitu tiasa dianggo pisan.
    (Dina laptop kuring)
    Wasalam

    1.    msx cenahna

      Hai @xxmlud,
      Optimisasi naon anu anjeun carioskeun, naha anjeun tiasa ngabagi?
      (Pareuman sareng mareuman épék visual henteu kaétang!) 😉

  12.   Ruben cenahna

    Kuring bakal nyarios naon anu kajantenan kuring. Kami saurang Samaun umur 70 taun anu resep diajar sanajan dina umur ieu sareng kuring ngalakukeun éta pisan. Sawatara waktos ka pengker nalika kuring pensiunan panginten ngeunaan mésér pc ieu sapertos biasa sumping sareng Windows éta masalah anu terus-terusan masalah virus sareng ngaunduh program anu langkung ti sakali nyésakeun pc kuring dina kasangsaraan sababaraha waktos ka pengker putra kuring ngawartosan kunaon Éta kuring henteu Henteu nganggo Ubuntu mangrupikeun waktos anu saé, tapi teras kuring mutuskeun pikeun ngaunduh kubuntu sareng masang éta LUCU sapertos pondok tina waktos kuring »sadayana disimpen ogé dina rohangan leutik»

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Hatur nuhun pikeun ngabagi pangalaman anjeun ka kami 😀
      Sanaos Ubuntu sanés leres-leres distro anu paling disarankeun pikeun pangguna novice atanapi pendatang ka Windows (khususna pikeun Unity anu henteu pati intuitif saur kuring), Kubuntu bakal nyarankeun éta, lingkungan KDE pastina saé pisan sareng Kubuntu ngagaduhan aplikasi anu saé 😀

  13.   Emanuel cenahna

    Hiji patarosan, dina halaman resmi non-kubuntu kuring henteu mendakan versi 12.04 LTS, naha anjeun henteu ngagaduhan kakait pikeun ngaunduh?