Sayogi Mozilla Firefox 44

Mozilla Firefox asup deui pikeun bersaing ngalawan peramban tinggi anu aya sareng na vérsi 44, pembaruan pangénggalna anu, sanaos henteu nyayogikeun perobihan anu ditingali anu penting ngeunaan versi 43, komitmen pikeun paningkatan inovatif dina kaamanan sareng karusiahan. Perusahaan parangkat lunak gratis ngaluarkeun pembaruan Mozilla Firefox 44 na dina 26 Januari, sayogi pikeun sistem operasi, Windows, Linux, OS X sareng Android.

44_firefire

Salah sahiji parobihan anu paling matak dina versi ieu nyaéta nganonaktipkeun dukungan pikeun énkripsi RC4 ngeunaan sambungan HTTPS, anu sanaos mangrupikeun protokol anu paling sering dianggo, parantos nyarioskeun kerentananana sareng sababaraha liang anu énkripsi ieu ngantepkeun kaamanan browser.

Sejen ti kabaruan anu rada langkung katingali, sareng ngagambarkeun ciri anu paling penting anu parantos kami carioskeun, nyaéta kamampuan nampi éta nyorong béwara tina halaman wéb, kalayan idin ti pangguna sateuacanna. Kalayan kabaruan ieu, Firefox tingkat sareng browser Chrome, anu sateuacanna parantos ngalebetkeun bewara push dina April taun kamari pikeun vérsi na Chrome 42.

Beda sareng bewara wéb Firefox anu aya, update 44 anjeun tiasa nampi bewara push sanajan situs henteu dimuat dina tab, salawasna mastikeun kaamanan sareng karusiahan pangguna. Mangpaat béwara push seueur, éta ngamungkinkeun anjeun pikeun mariksa pembaruan sareng berita dina situs wéb sapertos email, cuaca, ogé sababaraha jaringan sosial.

firefox-push-bewara

Pikeun peminat Streaming, Firefox 44 ayeuna bakal ngaktipkeun dukungan kanggo H.264 / Mp4, codec video anu biasa dianggo, anu nyayogikeun performa langkung saé dina playback video, khususna dina platform HTML5, kalebet jasa tina streaming.

Kalayan pembaruan ieu, waktos anu saé pikeun nyobaan panyungsi sumber gratis sareng terbuka ieu. Anjeun tiasa lebet portal Mozilla Firefox sareng unduh / perbarui peramban anjeun, sareng uji berita na Firefox 44.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alexander TorMar cenahna

    Mozilla mangrupikeun panyungsi wéb anu pangsaéna pikeun sadayana….

  2.   Sammy cenahna

    Henteu seueur panyungsi anu ngadukung seueur platform. Padamelan anu saé.

  3.   Bervariasi cenahna

    Jigana saé pisan yén push notifikasi parantos diterapkeun ... tapi kuring parantos gaduhna dina vérsi 44 sareng anu leres nyaéta saat ieu kamungkinan ngaktipkeunana dina halaman wéb naon waé henteu muncul kecuali anu parantos ngijinkeun, sapertos Telegram Wéb atanapi Wéb WhatsApp.