BackBox 2.01 sayogi, distro sanés kanggo peretasan / retakan

Salah sahiji seueur situs anu kuring sering nyaéta DistroWatch.com, ka ... diantara anu sanésna, tingali kumaha carana na ArchLinux dina peringkat 6 bulan terakhir. Ku jalan kitu, éta ngan dipisahkeun ku kirang ti 100 titik tina Debian pikeun nempatan tempat No.5 😉

Intina nyaéta éta Abdi maca ti versi anyar tina BackBox parantos ningali cahaya. Jujur, kuring henteu terang ngeunaan distro ieu 😀
BackBox 2.01 kaluar tanggal 2 Januari 2011, éta distro dumasar kana Ubuntu dirancang khusus pikeun tugas anu aya hubunganana sareng kaamanan jaringan, analisis forensik, rékayasa tibalik, laporan, jst.
Éta DVD anu ogé LiveCD, dimana anjeun tiasa mendakan alat sapertos ettercap (v0.7.4.2), Yahya Ripper (v1.7.8), Metasploit (v4.2), Nmap (v5.51), Wireshark (v1.6.3), sareng seueur deui anu sanés.

Ngeunaan parangkat lunak sakedik langkung umum, versi ieu disertakeun Xfce 4.8, kernel Linux Ubuntu 2.6.38 sareng dumasar kana Ubuntu 11.04.

Kuring ninggalkeun tautan unduhan tina .ISO:

Ieu mangrupikeun tautan resmi dimana anjeun tiasa mendakan langkung seueur téknis: Pengumuman dina BackBox.org

Ayeuna ... anjeun panginten heran ... Leres, aya naon sareng ieu? ...

Kamari kamari kuring ngobrol sareng rerencangan ngeunaan ngalanggar kaamanan jaringan Wifi, anjeunna ngawartoskeun kuring yén anjeunna parantos ngagunakeun WifiSlax, Kuring bébéja yén kuring pernah ngagunakeun BackTrack Nya, masalah aplikasi, jinis énkripsi pikeun jaringan kami sareng anu sanésna sumping.

Intina nyaéta aya distros (BackTrack, WifiSlax sareng BackBox ieu) anu nyandak aplikasi sareng alat anu dibutuhkeun upami urang hoyong ngalanggar (atanapi parios hehe) kaamanan jaringan Wifi, ngahalangan paket data, ngaganggu paguneman, ngadekrip data , jsb. Kalayan kecap séjén ... nyarios dina istilah anu kirang téknis, ku distro ieu urang tiasa ngalakukeun ieu:

  • Nginjeum internét ti tatangga urang ku ngetik Wifi na.
  • Nyaho naon anu nyarios tatangga urang geulis ngeunaan apartemen ngalangkungan MSN dirina.
  • Gumantung kana sakumaha amanna email wéb anu dianggo ku ramana, urang tiasa terang naon email anu anjeunna baca sareng kirimkeun.
  • Jantenkeun kami (nginjeum) nami pangguna sareng kecap konci tina akun wéb naon waé anu caket ka kami, nyaéta, kami tiasa kéngingkeun nami pangguna + kecap konci tina akun situs anu adi kami didaptarkeun.
  • … Sareng langkungna, langkung-langkung, sajauh imajinasi sareng pangetahuan anjeun tiasa jalan.

Kuring terang yén saatos maca ieu anu kuring pasang, seueur anu bakal ngalamun lebet kana Facebook ti tatangga anjeun, melak pidéo érotis dina PC tina tatangga anu ngaganggu anu dipibanda, sareng sajabana ... atanapi henteu éta teu kapikiran? … NGABARAKATAK!!!
Intina nyaéta aranjeunna henteu percanten yén éta mangrupikeun hal anu saderhana, ogé moal janten masalah 3 kali klik sareng dua [Lebetkeun]Distros ieu dilakukeun, aranjeunna mempermudah "damel" tapi aranjeunna henteu ngagarap keajaiban, anjeun kedah sahenteuna gaduh minimal pengetahuan ngeunaan struktur data, terang kumaha nyegat bungkus, terang sateuacanna kumaha paket éta bakal dikarang atanapi sahenteuna janten saé dina improvisasi, kusabab ieu Éta bakal gumantung kana naha aranjeunna tiasa kéngingkeun nami pangguna sareng kecap akses (contona) hasil.

Tapi ieu henteu bérés di dieu, sabab aya parangkat lunak anu tiasa nyegah jinis kaamanan ieu, aya parangkat lunak sanés anu nyegah kaamanan ti kalangkungan. Ngarujuk kana jaringan Wi-Fi, anu paling umum nyaéta kecap akses dipaké WEP, anu luar biasa saderhana pikeun 'nginjeum', tapi upami jaringanna leres-leres ngonpigurasi WPA-2 sareng langkung seueur sistem énkripsi anu percanten ka kuring yén éta bakal rumit pikeun ngahontal ieu, sababaraha bakal nyarios yén teu mungkin (sacara pribadi ... kuring henteu pernah berhasil kéngingkeun kecap akses tina Wifi anu ngonpigurasi pisan).
Sareng ngarujuk kana kéngingkeun pangguna sareng kecap akses tina halaman wéb, upami kecap akses henteu dikirim ka halaman wéb dina téks biasa (nyaéta, upami dikirim énkripsi) maka aranjeunna kedah néwak éta, tapi pikeun nambihan padamelan anu tiasa dilakukeun dina ngadekripsi éta. ... asumsina anjeun tiasa 😀

Pokokna, kuring henteu terang distro ieu, kuring henteu acan nyobian sareng jujur ​​kuring henteu ogé bakal ngalakukeun éta.
Mimiti sadayana sabab éta dumasar kana Ubuntu 11.04, anu henteu négatip pisan tapi ogé henteu mangrupikeun titik anu positip, sareng tungtungna sareng anu langkung penting kusabab kuring henteu peryogi. Upami kuring hoyong néwak paket atanapi anu kuring pasang Wireshark Dina Diri Kuring bengkokan, upami abdi hoyong ngalakukeun pemetaan jaringan atanapi scan port kuring masang Nmap en bengkokan, parangkat lunak anu anjeun peryogikeun bakal sayogi pikeun dipasang dina distro kuring, ogé dina distro anu anjeun anggo 😉

Salam sareng ... janten saé sareng janten saé, kuring henteu hoyong keluhan yén aranjeunna ngadamel "penemuan" kalayan jaringan tatangga na HAHAHA!

Situs Resmi BackBox: http://www.backbox.org/
Forum Dukungan BackBox: http://forum.backbox.org/
BackBox Wiki: http://wiki.backbox.org/

PD: Ku jalan kitu ... Mint ampir aya 1000 poin payun Ubuntu dina DistroWatch… endah…


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

17 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   moscosov cenahna

    Saatos maca tulisan kuring mutuskeun pikeun ngunduh Arch sareng masangkeunana.

    1.    kawani cenahna

      Abdi resep sapertos kitu

    2.    Perseus cenahna

      XD leres-leres pikaresepeun ... 😉 Kuring tetep ngantosan Perpaduan «stabil» pikeun lengkungan ¬¬

      1.    kawani cenahna

        Milarian kode sareng nyusunna pikeun Arch, janten anjeun henteu ngantosan

      2.    moscosov cenahna

        Perseus anjeun gaduh gmailchat atanapi anu sami pikeun urang ngobrol

        1.    kawani cenahna

          Dina Saha urang? anjeun gaduh email na

          1.    Perseus cenahna

            lulus kuring milik anjeun 😛

          2.    kawani cenahna

            Abdi badé ngintun anjeun ayeuna

        2.    Perseus cenahna

          icaro.perseo-gmail 😉

          1.    moscosov cenahna

            di dinya kuring ngintunkeun anjeun undangan pikeun ngobrol

      3.    KZKG ^ Gaara cenahna

        HAHA kompa, anjeun bakal paeh ngantosan !!

        1.    Perseus cenahna

          hahaha, kuring mendakan dina wéb (AUR) bungkus parantos aya tapi éta henteu stabil 🙁

          Kuring tetep heran Arch: S

    3.    moscosov cenahna

      hahahaha upami kuring bercanda, KZKG ^ Gaara mimiti nyarios ngeunaan distro, satengahna anjeunna ngeusianana ku kembang, teras anjeunna pencét kana lantai sareng ngageser halus kauntungan masang distro anu sanés ... hahahahaha, kuring pikaresepeun sareng LMDE

      1.    KZKG ^ Gaara cenahna

        Posna tiasa dibagi kana sababaraha bagian ... mimiti kuring bébéja ngeunaan distro ieu, aplikasi na anu aya dina vérsi anu pang anyarna sareng anu sapertos kitu.
        Teras kuring nyarioskeun naon anu tiasa dilakukeun sareng jinis ditros ieu, sareng BackBox sanés hiji-hijina pilihan.
        Teras kuring mairan yén henteu sadayana saderhana ogé, peryogi téknis diperyogikeun.
        Sareng pamustunganana kuring ninggalkeun pendapat kuring ngeunaan hal éta, anu kuring mairan yén upami anjeun hoyong ngalakukeun sababaraha hal éta henteu wajib pisan masang distro sapertos kieu, sabab urang tiasa masang aplikasi sapertos dina komputer anu sami kami nganggo distro anu kami pikaresep 😉

        Abdi henteu terang hehe, sigana kuring ieu langkung suksés tibatan ngan saukur ngumumkeun versi distro anu anyar, leres? 😀

        1.    moscosov cenahna

          hahahaha tangtosna enya, tulisan na saé, sinuositas naratif sareng kacindekan anu teu dijelaskeun anu muncul di tungtungna ngajantenkeun kuring seuri.

      2.    Perseus cenahna

        XD XD XD

  2.   kawani cenahna

    Kuring henteu weruh naha distros hack neraka nyandak aranjeunna ka Ubuntu, sami sareng BackTrack sareng kumaha alusna dumasar kana Slax, sareng di luhur éta, hack sareng kaamanan, pikeun basa anu aman nyaéta Slackware.

    Éta mangrupikeun mania anu ngalirkeun sadayana ka Ubuntu, tapi kuring ngabayangkeun kunaon, mesék téh mesék