BackBox Linux 2, sebaran pikeun peretas

BackBox éta mangrupikeun sebaran Linux dumasar kana Ubuntu Lucid 11.04, diadaptasi pikeun dipaké dina tés kaamanan. Éta parantos dirarancang sareng dikembangkeun kalayan tujuan janten gancang sareng gampang dianggo. Tetep anjeun Repository sorangan anu ngagaduhan tujuan pikeun teras-terasan sareng vérsi stabil panganyarna tina pakakas anu paling dikenal anu dianggo dina tés Hacking.

Janten sebaran ngora, éta henteu kalebet sababaraha alat, anu ku urang anggap bakal ditambihan sakedik. Diantara fitur anu luar biasa tina sebaran ieu nyaéta kesederhanaan sareng kinerja. Éta mangrupikeun distribusi anu langkung terbatas tibatan BackTrack anu "maha kawasa", anu tiasa dianggo pikeun mangpaatkeun sababaraha hal. Salaku conto, dina ukuran distribusi, sakitar 700Mb, anu dibandingkeun sareng 2000Mb BT tiasa aya gunana dina lingkungan anu tangtu kalayan performa anu terbatas.
Éta kalebet bagian, dina kategori analisis aplikasi Wéb, anu museur ka pangurus eusi. Ieu mangrupikeun diferensiasi anu matak kusabab manajer eusi (CMS) parantos janten pilihan anu seueur dianggo pikeun medarkeun dina Wéb. Panyadia hosting parantos nawiskeun kami manajemén lengkep pikeun jinis perangkat lunak ieu (kalobaannana kalayan produk gratis) anu ngamungkinkeun nyiptakeun sareng ngaropea dina cara anu ampir otomatis, ngagampangkeun ékspansi.

Éta ngabagi alat anu kalebet kana sababaraha kategori. Urang tiasa menonjol:

  • Jaringan Napping - Zenmap, Hping3, Xprobe ...
  • Hak istimewa Ékcal
    • Sandi Rét - John, Medusa ...
    • Nguseup - Wireshark, ettercap-gtk, dsniff ...
    • Spoofing - Scapy, Yersinia
  • Penilaian Kerentanan
    • eksploitasi - Metasploit
    • Scanner kerentanan - Endog
  • Analisis Aplikasi Wéb
    • CMS Scanner - WhatWeb, Plecost ...
    • Penilaian Databés - Sqlmap, Pynject ...
    • Profos - Eureun.
    • scanner - Nikto, W3af ...
  • Analisis nirkabel
    • Rengat - Aircrack-ng.
    • scanning - Kismet.

    Anjeun tiasa mendakan langkung seueur detil ngeunaan vérsi dina pengumuman resmi, sareng unduh BackBox Linux 2, duanana pikeun platform 32-bit sareng 64-bit, dina sababaraha rupa kaca spion aya.


    Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

    6 koméntar, tinggalkeun anjeun

    Ninggalkeun koméntar anjeun

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    *

    *

    1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
    2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
    3. Legitimasi: idin anjeun
    4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
    5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
    6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

    1.   Aaaa cenahna

      Naha aya anu terang Pangguna sareng standar kotak balik standar?

    2.   kawani cenahna

      Ieu anu dilakukeun ku sobat Don Dinero, mimitina BackTrack, teras Caixa Mágica sareng ayeuna anu ieu.

      Mimitina sadaya distro anu berorientasi kaamanan ieu didasarkeun kana Slackware atanapi distro sanés anu didasarkeun kana Slackware, tungtungna kuring ningali peretas serius nganggo Slackware ...

    3.   Mac alvarez cenahna

      Ubuntu lucid 11.04? sareng kuring panginten éta 10.04 (anjeun kedah lereskeun éta), sareng leres, kuring satuju sareng kawani, naha hal anu saé ka ubuntu? sabab aranjeunna henteu ngantepkeun distro sapertos anu sanés nganggo Ubuntu ... naha?

    4.   kawani cenahna

      Dumasar kana Ubuntu? Hahaha muhun panginten anjeunna badé ngarobih nyalira.

      Goréng teuing BackTrack ogé tungtungna jadi BackBox ... Sareng Slax kuring henteu terang naon anu kajantenan ka anjeunna

    5.   krafty cenahna

      Parantos nalika DASARKEUN DI UBUNTU… .. mmmmm
      A hacker serius moal nganggo Ubuntu atanapi ngabandungan.

      Kuring tetep nempel sareng Beini, saderhana, ringkes sareng enteng.

      1.    Juan Antonio cenahna

        beini ngan ukur pikeun jaringan retakan, peretas ageung atanapi ahli kaamanan komputer henteu nganggo kotoran éta