[Bagéan Kadua] LMDE jero: Pembaruan sistem.

Kami teraskeun sareng angsuran kadua LMDE tuntas. Kami parantos ningali kumaha cara masangna step by step, sareng ayeuna waktuna pikeun ngapdet deui pikeun tiasa ngaraosan bungkus pangénggalna anu sayogi.

Sateuacan ngamimitian urang kedah netelakeun éta LMDE dirancang pikeun ngagunakeun Repositori tina Tés Debian, sareng kami bakal nganggo anu standar anu ngonpigurasi dina file sources.list anu aya di / jsb / apt /.

Kuring ngadamel klarifikasi ieu, sabab nembé ayeuna tim ti linuxmint, ngarobih sababaraha hal dina cara pembaruan LMDE. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur perkawis éta, anjeun tiasa kéngingkeun inpormasi lengkep pikeun ayeuna di link ieu.

Ngamutahirkeun sistem.

Saatos pasang LMDE urang kedah ngamutahirkeun éta kusabab .iso anu sayogi dugi ka ayeuna, éta mangrupikeun ngawangun bulan Januari sareng seueur bungkus luntur. Sakumaha anu kuring saurna sateuacanna, urang bakal nganggo Repository anu sumping sacara standar sareng anu ngonpigurasi /etc/apt/sources.list.

File éta kedahna aya di handap ieu:

deb http://packages.linuxmint.com/ debian impor hulu utama
# deb http://ftp.debian.org/debian nguji kontrib utama henteu gratis
deb http://debian.linuxmint.com/latest uji coba kontrib utama gratis
deb http://security.debian.org/ nguji / mutahirkeun kontrib utama henteu gratis

deb http://www.debian-multimedia.org nguji utamina non-gratis

Sangkan pembaruan langkung pikaresepeun pikeun pangguna novice, kami bakal ngalaksanakeun sagala rupa Sinaptik, anu urang laksanakeun di Menu »Manajer Paket. Kami parantos nunjukkeun kumaha damel sareng alat ieu, janten upami anjeun henteu terang, anjeun kedah ngalangkungan Ieuh.

Menu »Synaptic

Éta moal naroskeun kata sandi pikeun ngagaduhan kaistiméwaan administrasi. Kami henteu kedah ngalakukeun anu sanés, cukup pencét dina tombol pembaruan pikeun ngamimitian ngamutahirkeun bungkusan. Sapertos anu logis, urang kedah nyambung kana internét.

Tombol Anyarkeun dina Synaptic

Waktu prosés ieu bakal gumantung kana bandwidth urang. Kami henteu acan masang bungkus énggal, tapi langkung saé ngapdétkeun indéks Repository. Sakali éta réngsé, urang tiasa ningali dina Status rangkep, anu tiasa diénggalan.

Urang kedah milih sadayana sareng ngapdet. Pikeun ngalakukeun sababaraha pilihan, kami tandaan anu munggaran teras pencét Ctrl + A.

Tapi kuring ngajukeun ngalakukeun anu sanés. Nembe ayeuna LMDE kalebet énggal Ngamutahirkeun Manajer que loba perbaikan. Naon anu kuring usulkeun nyaéta, ukur update sareng Sinaptik, bungkus anu aya hubunganana sareng LMDE.

Kumaha urang ngalakukeun ieu? Sederhana pisan, kami nganggo mesin pencari, sareng nyaring milarian dumasar nami. Kami nempatkeun mint dina lapangan milarian sareng ngantosan sadayana bungkus anu dikandungna bakal muncul mint dina namina.

Hasil Pilarian

Kami tandana sadayana pakét mint pikeun diperbarui. Sakali parantos réngsé, urang tutup Sinaptik sareng urang muka éta Ngamutahirkeun Manajer, anu dina Menu »Sadaya aplikasi» Administrasi. Kami ngantosan anjeun ngaunduh indéks Repository sakali deui sareng ngapdét sadaya bungkus.

Sajauh ieu masalah pembaruan. Dina angsuran salajengna urang bakal ningali kumaha nyaluyukeun LMDE supados tiasa dianggo langkung saé.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   mukenian cenahna

    Upami saatos nambihan repos nalika hoyong ngadamel apt-get update atanapi aptitude update éta nyarios ka kami:
    File «Leupaskeun» parantos kadaluwarsa, teu malire http://debian.linuxmint.com/latest/dists/testing/InRelease

    solusina nyaéta nyiptakeun file /etc/apt/apt.conf.d/80mintupdate-debian
    sareng tempat di jero:
    Acquire :: Check-Valid-Dugi "palsu";
    Ayeuna anjeun tiasa ngamutahirkeun pangkalan data tanpa masalah

    1.    elav <° Linux cenahna

      Hatur nuhun pisan kana sumbangan 😀

    2.    Carlos cenahna

      Hei hatur nuhun kanggo masukan tapi kumaha anjeun ngadamel file sapertos kitu?

      Kuring masang vérsi Xfce tapi kuring gaduh masalah sareng bungkusan na. Kuring ngalakukeun sagala rupa anu diucapkeun ku pos ieu sareng sistem kuring nabrak: teu aya deui anu diperbarui sareng nunjukkeun kasalahan dina konsol nalika kuring nyobian nganggo "pembaruan" sareng "pembaruan".

      Pokokna, kuring kedah masang deui sareng ayeuna kuring bakal langkung ati-ati.

      Hatur nuhun.

      1.    kawani cenahna

        Anjeun tiasa nyiptakeunana nganggo éditor téks sareng nempatkeunana di dieu salaku root. Kuring henteu weruh kumaha éta diciptakeun ku terminal

      2.    elav <° Linux cenahna

        Iraha anjeun masang vérsi éta? Kuring ngingetan yén LMDE parantos ngagaduhan Repositori nyalira ..

        1.    Carlos cenahna

          Dina tilu dinten terakhir ieu, kuring parantos nyobian uji coba. Kuring masang Lxde heula, tapi Debian kaluar sareng masang Xfce. Saatos karusakan anu kuring dijelaskeun dina koméntar kuring di luhur, kuring nyobian Gnome tapi pamasanganana henteu kantos ngamimitian. Kuring masang deui Xfce sareng nyobian miceun milarian Linux Mint di Firefox, kuring salah ngonfigurasi sistemna deui. Waktos Ieu kuring dipasang deui dina partisi anu aya sareng didieu kuring angkat.

          Abdi resep pisan sareng Linux Mint 201109 pikeun Xfce. Desktop ieu parantos ningkat pisan sareng ngamungkinkeun kuring ampir sadayana nyiptakeun anu kuring anggo ku Ubuntu 10.10. Salaku conto, éta parantos ngadukung sababaraha desktop sareng applet idéntik sareng Gnome. Salaku tambahan, éta ngamungkinkeun anjeun ngaleupaskeun drive éksternal kalayan gampang. Kuring ngan sono yén di Nautilus, mencét F3 tiasa dianggo sareng dua file windows dina hiji.

          Sadaya ieu mangrupikeun bagian tina pembelajaran sareng petualangan ngagunakeun Linux. Kuring henteu ngangluh ngeunaan masalah anu kuring alami, éta mangrupikeun bagian tina prosés. Sabalikna, aranjeunna parantos ngabantosan kuring pikeun diajar langkung seueur. Linux bener-bener muka pikiran anjeun sareng ngamungkinkeun anjeun bébas.

          Anu pamungkas, kuring hoyong hatur ka Elav sareng Wani. Hatur nuhun pisan kana koméntar sareng bantosan anjeun. Sareng Elav, kuring ngadorong anjeun pikeun teras-terasan ngabagi sareng masarakat anu nyarios basa Spanyol sadaya manpaat Linux sareng, khususna, Linux Mint. Anjeun mangrupikeun bagian tina pangguna canggih sareng ahli nuhun ka saha kami, anu bieu "melek" dina Linux, tiasa percanten sareng ningkatkeun kinerja komputasi kami.

          Pangalusna Wasalam.

          1.    kawani cenahna

            Henteu nanaon lalaki, upami anjeun masihan kuring damel teu aya kajadian, éta kumaha kuring ngahibur diri.

            Kuring bakal kukurilingan pikeun naon anu kuring tiasa bantosan