bagian

Ti Linux mangrupikeun blog anjeun ayeuna dimana anjeun bakal terang sadayana anu aya hubunganana sareng dunya Linux. Sajaba ti éta, anjeun bisa jadi geus deduced tina ngaranna, anjeun ogé bakal manggihan tutorials, manual tur tips ku kituna anjeun bisa ngalakukeun sagala tugas ti Linux Ubuntu, nu bakal nulungan urang poho ngeunaan sistem operasi séjén, utamana lamun anjeun "switcher".

Kusabab Google mutuskeun pikeun ngadasarkeun sistem operasi selulerna dina Linux, blog ieu ogé ngagaduhan inpormasi anu aya hubunganana sareng dunya Android. Warta anu diterbitkeun dina From Linux ogé ngumpulkeun inpormasi anu aya hubunganana sareng jalma-jalma anu pinunjul dina Linux, diantarana Linus Torvalds nonjol, anu nyiptakeun, ngembangkeun sareng ngajaga kernel unggal sistem Linux.

Diantara aplikasi anu urang bahas dina blog ieu kami gaduh desain, program, aplikasi multimedia atanapi, tangtosna, kaulinan. Anjeun gaduh daptar Tina bagian Linux di handap. Urang tim redaksi tanggung jawab pikeun ngajaga sareng ngapdet aranjeunna unggal dinten.