bagian

Tina Linux éta blog anjeun ayeuna dimana anjeun bakal mendakan sadayana anu aya hubunganana sareng dunya Linux. Salaku tambahan, sabab anjeun tiasa nyimpul tina nami na, anjeun ogé bakal mendakan tutorial, manual sareng tips supados anjeun tiasa ngalaksanakeun tugas tina Linux, anu bakal ngabantosan anjeun hilap ngeunaan sistem operasi anu sanés, utamina upami anjeun "tukang ngaganti".

Kusabab Google mutuskeun pikeun dumasar kana sistem operasi selulerna dina Linux, blog ieu ogé ngagaduhan inpormasi anu aya hubunganana sareng dunya Android. Warta anu diterbitkeun dina From Linux ogé ngumpulkeun inpormasi anu aya hubunganana sareng jalma terkenal di Linux, kalebet Linus Torvalds, anu nyiptakeun, ngembangkeun sareng ngajaga kernel unggal sistem Linux.

Diantara aplikasi anu urang bahas dina blog ieu kami ngagaduhan desain, program, aplikasi multimedia atanapi, tangtosna, gim. Anjeun gaduh daptar Tina bagian Linux di handap ieu. Urang tim redaksi tanggung jawab ngajaga sareng ngamutahirkeun aranjeunna unggal dinten.